Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Beyoğlu Çatma Mescit Mahallesi Kiralık Ev

araması için uygun ilan bulunamadı
search
Çatma Mescit Mahallesicancel
Beyoğlucancel
İstanbulcancel
warning
Sonuç Bulunamadı
Aramanıza uygun sonuç bulunamadı. Farklı bir arama yapabilir veya benzer ilanları inceleyebilirsiniz.
Tüm Filtreleri Temizle
Benzer İlanlar

Çatma Mescit Mahallesi Kiralık Konut Alacaklara Mahalle Tanıtımı

Çatma Mescit Mahallesi kiralık konut arayışında olan ziyaretçilerimiz için özel olarak hazırladığımız bölge rehberimizde; mahalle hakkında tüm önemli bilgilere ulaşabileceksiniz. Çatma Mescit Mahallesinde ev kiralamadan hemen önce bölge rehberimizi incelemeyi unutmayın. Emlakjet’in geniş ilan portföyünde kendinize en uygun evi kolayca bulabilir, aynı zamanda da yaşayacağınız mahalle hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Bölge rehberimizde, mahallenin genel bilgileri, nüfus bilgisi, ulaşım bilgisi, içerisinde bulunan önemli resmi kurumlar, eğitim kurumları ve satılık daire piyasasını inceleyebilirsiniz. 

İstanbul’un Avrupa Yakası’nda yer alan Beyoğlu ilçesine bağlı olan Çatma Mescit, 2.441 kişilik nüfusa sahip bir mahallesidir. Tarihi yarımadanın ve Haliç’in karşısında bulunan bu kozmopolit İstanbul ilçesi, şehrin de kalbinin attığı yer olarak bilinmektedir. Günümüzde bir kültür, sanat, eğitim, eğlence ve alışveriş merkezi olan bu tarihsel ve turistik ilçe, 1926 yılından beri ilçe statüsünü korumaktadır. Ülkenin önemli okullarının yanı sıra, Haliç Kongre Merkezi, Atatürk Kültür Merkezi, İngiliz Bahriye Hastanesi, Kasımpaşa Stadı gibi önemli yerlere de ev sahipliği yapmaktadır. Beyoğlu’nda ev kiralarken Emlakjet’in ilanlarını detaylıca inceleyerek aradığınız evi kolayca bulabilirsiniz. 

Çatma Mescit Mahallesi Kiralık Konut Arayanlara Mahalledeki Önemli Kurumlar ve Ulaşım Bilgileri

Mahallede bulunan önemli kurumlar ve adresleri şu şekildedir;

  • T.C. İstanbul Valiliği Beyoğlu Sosyal Hizmet Merkezi; Çatma Mescit, Refik Saydam Cd. Akarca Sk. No:33 34430 Beyoğlu/İstanbul.
  • Beyoğlu Belediyesi Aşevi; Çatma Mescit, Otopark, 34430 Beyoğlu/İstanbul.
  • Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu; Yahya Kahya, Tepebaşı Cd. No:1, 34440 Beyoğlu/İstanbul.
  • Çatmalı Mescid Camii; Çatma Mescit, Çatma Mescit Kuyu Sk. No:14, 34430 Beyoğlu/İstanbul.
  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi Karikatür ve Mizah Merkezi; Çatma Mescit, Çamlık Sk. 34083 Beyoğlu/İstanbul.

Çatma Mescit kiralık 2+1 ev düşünenler için bölgeye 32T, 35C, 36T, 46T, 46E, 38T, 46Ç, 54E, 54HT, 66, 69A, 55T, 70FE, 70FY, 70KY, 71AT, 71T, 73F, 76D, 89C, 145M, 145T, AVR2, 97T Nolu İETT Otobüs hatları, Şehir Hatları vapur hatları, M2 Yenikapı - Hacıosman Metro hattı ve T1 Kabataş - Bağcılar Tramvay hattı ile kolaylıkla ulaşım sağlanabilmektedir. 

Çatma Mescit Mahallesi Kiralık Konut Fiyatları ve Emlak Piyasası

Emlakjet Bölge Raporu 2020 yılı Mayıs ayı güncel verilerine göre Beyoğlu ilçesinin Çatma Mescit Mahallesinde bulunan kiralık daire fiyatları ve genel piyasa bilgileri şu şekildedir;

  • Ortalama brüt alan; 80 metrekare,
  • Minimum birim kira fiyatı; 15 TL,
  • Maksimum birim kira fiyatı; 37 TL,
  • Ortalama birim kira fiyatı; 22 TL,
  • Ortalama kira fiyatı; 1.728 TL’dir. 

Konut tipine göre ortalama kira ücretleri ise şöyledir;

  • 1+1 60 metrekarelik daire kira ücreti ortalama; 1.414 TL,
  • 2+1 85 metrekarelik daire kira ücreti ortalama; 1.850 TL,
  • 3+1 130 metrekarelik daire kira ücreti ortalama; 2.500 TL’dir.

Tercih edeceğiniz kiralık dairenin iç ve dış özelliklerine göre, bulunduğu semt, sahip olduğu site özellikleri, akıllı ev sistemi, güvenlik ve diğer tüm etkenlere göre kira fiyatlarında değişiklik görülebilmektedir. Ev kiralamadan hemen önce kiralama prosedürlerine uygun olup olmadığını kontrol etmeniz ve Emlakjet Bölge Raporu ile bölgedeki piyasa fiyatları hakkında bilgi sahibi olmanız önerilmektedir. Aradığınız özellikleri ‘Yakınında Ara’ ya da ‘Haritada Ara’ özellikleri ile Çatma Mescit sahibinden uygun fiyatlı kiralık daire gibi en çok tercih edilen seçeneklere kolayca ulaşabilirsiniz. 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Beyoğlu Kiralık Ev
Arap Cami Kiralık EvArap Cami Mahallesi Kiralık EvAsmalı Mescit Mahallesi Kiralık EvBedrettin Kiralık EvBedrettin Mahallesi Kiralık EvBereketzade Mahallesi Kiralık EvBostan Mahallesi Kiralık EvBülbül Kiralık EvBülbül Mahallesi Kiralık EvCamiikebir Mahallesi Kiralık EvCihangir Kiralık EvCihangir Mahallesi Kiralık EvÇatma Mescit Mahallesi Kiralık EvÇıksalın Kiralık EvÇukurcuma Kiralık EvÇukur Mahallesi Kiralık EvDolapdere Kiralık EvEmekyemez Mahallesi Kiralık EvEvliya Çelebi Mahallesi Kiralık EvFetihtepe Mahallesi Kiralık EvFındıklı Kiralık EvFındıklı Kiralık EvFiruzağa Mahallesi Kiralık EvGalata Kiralık EvGalatasaray Kiralık EvGümüşsuyu Kiralık EvGümüşsuyu Mahallesi Kiralık EvHacı Ahmet Kiralık EvHacıahmet Mahallesi Kiralık EvHacıhüsrev Kiralık EvHacımimi Mahallesi Kiralık EvHalıcıoğlu Kiralık EvHalıcıoğlu Mahallesi Kiralık EvHasköy Kiralık EvHüseyinağa Mahallesi Kiralık Evİstiklal Kiralık Evİstiklal Mahallesi Kiralık EvKabataş Kiralık EvKadımehmet Efendi Mahallesi Kiralık EvKalyoncu Kulluğu Mahallesi Kiralık EvKamer Hatun Mahallesi Kiralık EvKaptanpaşa Mahallesi Kiralık EvKaraköy Kiralık EvKasımpaşa Kiralık EvKatip Mustafa Çelebi Mahallesi Kiralık EvKeçeci Piri Mahallesi Kiralık EvKemankeş Karamustafa Paşa Mahallesi Kiralık EvKemankeş Kiralık EvKılıçali Paşa Mahallesi Kiralık EvKocatepe Mahallesi Kiralık EvKulaksız Kiralık EvKulaksız Mahallesi Kiralık EvKuloğlu Mahallesi Kiralık EvKurtuluş Kiralık EvKüçük Piyale Mahallesi Kiralık EvMüeyyetzade Mahallesi Kiralık EvÖmer Avni Mahallesi Kiralık EvÖrnektepe Kiralık EvÖrnektepe Mahallesi Kiralık EvPiri Paşa Mahallesi Kiralık EvPiyalepaşa Kiralık EvPiyalepaşa Mahallesi Kiralık EvPürtelaş Hasan Efendi Mahallesi Kiralık EvPürtelaş Kiralık EvSalıpazarı Kiralık EvSururi Mehmet Efendi Mahallesi Kiralık EvSütlüce Kiralık EvSütlüce Mahallesi Kiralık EvŞahkulu Mahallesi Kiralık EvŞehit Muhtar Mahallesi Kiralık EvŞişhane Kiralık EvTaksim Kiralık EvTalimhane Kiralık EvTarlabaşı Kiralık EvTepebaşı Kiralık EvTomtom Mahallesi Kiralık EvTophane Kiralık EvTünel Kiralık EvYahya Kahya Mahallesi Kiralık EvYenişehir Kiralık EvYenişehir Mahallesi Kiralık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.