Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Bodrum Bitez Mahallesi Kiralık Ev

araması için 42 ilan bulundu
search
Bitez Mahallesicancel
Bodrumcancel
Muğlacancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Bitez Mahallesi Kiralık Konut 

Bitez Mahallesi Kiralık Konut Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Kiralık konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak, bu süreçte hayalinizdeki konuta ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için Bitez Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Bitez Mahallesi Kiralık konut arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Muğla ili Bodrum ilçesinin nüfusu toplam 192.964dır. Bu nüfusun 98.607 erkek ve 94.357 kadından oluşmaktadır.

Bitez Mahallesi Kiralık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler 

Bitez Mahallesi, Türkiye’nin Ege Bölgesinde yer alır. Bodrum İlçesi; Muğla'nın 13 ilçesinden biridir. Bodrum ilçesi, Muğla'nın gelişmiş ve turistik açıdan en öne çıkan ilçelerinden biridir. Muğla merkezine 109 km uzaklıktadır. 557 kilometrekare alana kurulmuştur ve rakımı 10 metredir. ilçe kuzey, batı ve güneyden Ege Denizi ile çevrelenmiştir. Doğusundaki Milas hariç herhangi bir ilçe sınırı yoktur. İlçede 181.541 kişi yaşar. 56 mahalleden oluşmaktadır. Muğla Bodrum İlçesi Satılık Konutların bulunduğu yerlerde tipik sıcak ve ılıman Akdeniz iklimi hakimdir. Bu iklimde, yaz ayları sıcak ve aşırı nemli geçer. Kar yağışı ve don olayları nadiren görülmektedir. İlçe ekonomisi tarım, hayvancılık, dokuma ve küçük sanayiye dayalıdır. Bodrum, Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden biridir. 

Bitez Mahallesi Kiralık Konut Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Bodrum Bitez Mahallesi kiralık konut arayan okurlarımız için ulaşım olanaklarını derledik.

İlçenin merkez ilçelerinden biri olması taşımacılığı ve ulaşımı kolaylaştırır. Muğlanın merkez ilçesi Bodrum’a uzaklığı 106 kilometredir. Ulaşım konusunda toplu taşıma kullanacak okurlarımız için ilçe merkezinden kalkan dolmuş ve minibüsler ile de ulaşımın kolay olduğunu söyleyebiliriz.

Bitez Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Muğla Bodrum Bitez Mahallesi kiralık konut arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Bitez Mahallesinde ve Bodrum ilçesinde yer alan okullar ve eğitim taşımalı olarak gerçekleştirilebildiği bazı okullar şu şekildedir:

  • Atatürk İlkokulu

  • Çamlık İlkokulu

  • Bitez Hacı Mahmut Tınaztepe İlkokulu

  • Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu

  • Gümüşlük Kemal Durmaz İlkokulu

  • İslamhaneleri Nafiz Ilıcak İlkokulu

  • Bodrum Amiral Turgut Reis İlkokulu

  • İslamhaneleri Ahmet Naci Coşkunoğlu İlkokulu

  • İslamhaneleri Ortaokulu

  • Bodrum İmam Hatip Ortaokulu

  • Mahinur Cemal Uslu Ortaokulu

  • Muharrem Eskiyapan Ortaokulu

  • Ayşe Gülsevim-Ali Rüştü Kaynak Anadolu Lisesi

  • Bodrum Anadolu Lisesi

  • İslamhaneleri Fahriye Ilıcak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

  • Mumcular Sitare Özkan Çok Programlı Anadolu Lisesi

  • Bodrum Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Bitez Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

Muğla Bitez Mahallesi kiralık konut fiyatları şu şekildedir:

Bitez mahallesinde kiralık konut fiyatları hakkında fikir edinebilmek adına mahallenin bağlı bulunduğu Bodrum ilçesinde ortalama kiralık daireler 5,804 Türk Lirasıdır. Bölgede kiralık dairelerin ortalama metrekare birim fiyatı yaklaşık 107 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Muğla Bitez mahallesi kiralık daireler, Muğla'in il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut kiralamadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Bitez Mahallesi sahibinden kiralık ya da emlakçıdan kiralık konut arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.




İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Bodrum Kiralık Ev
Akçaalan Mahallesi Kiralık EvAkyarlar Mahallesi Kiralık EvBağla Kiralık EvBahçelievler Mahallesi Kiralık EvBahçeyaka Mahallesi Kiralık EvBitez Mahallesi Kiralık EvBodrum Kiralık EvBüyük Ada Kiralık EvBüyükkiremit Ada Kiralık EvCevat Şakir Mahallesi Kiralık EvCumhuriyet Mahallesi Kiralık EvÇamarası Mahallesi Kiralık EvÇamlık Mahallesi Kiralık EvÇarşı Mahallesi Kiralık EvÇatal Ada Kiralık EvÇatal Adası Kiralık EvÇavuş Ada Kiralık EvÇelebi Adası Kiralık EvÇırkan Mahallesi Kiralık EvÇiftlik Mahallesi Kiralık EvÇömlekçi Mahallesi Kiralık EvDağbelen Mahallesi Kiralık EvDereköy Mahallesi Kiralık EvDirmil Mahallesi Kiralık EvEskiçeşme Mahallesi Kiralık EvFarilya Mahallesi Kiralık EvFener Adası Kiralık EvGeriş Mahallesi Kiralık EvGökçebel Kiralık EvGökpınar Mahallesi Kiralık EvGölbaşı Mahallesi Kiralık EvGölköy Mahallesi Kiralık EvGörecek Ada Kiralık EvGümbet Mahallesi Kiralık EvGümüşlük Mahallesi Kiralık EvGündoğan Mahallesi Kiralık EvGürece Mahallesi Kiralık EvGüvercinlik Mahallesi Kiralık Evİçmeler Kiralık Evİkizadalar Mahallesi Kiralık Evİkiz Adalar Mahallesi Kiralık Evİslamhaneleri Mahallesi Kiralık EvKara Ada Kiralık EvKarabağ Mahallesi Kiralık EvKaraova Mahallesi Kiralık EvKarga Adası Kiralık EvKargı Adası Kiralık EvKemer Mahallesi Kiralık EvKızıl Ada Kiralık EvKızılağaç Mahallesi Kiralık EvKonacık Mahallesi Kiralık EvKoyunbaba Mahallesi Kiralık EvKumbahçe Mahallesi Kiralık EvKumköy Mahallesi Kiralık EvKüçük Ada Kiralık EvKüçükada Mahallesi Kiralık EvKüçükbük Mahallesi Kiralık EvKüçükkiremit Adası Kiralık EvKüçüktavşan Adası Kiralık EvKüçüktüllüce Adası Kiralık EvMazıköy Mahallesi Kiralık EvMumcular Mahallesi Kiralık EvMüskebi Mahallesi Kiralık EvOrak Adası Kiralık EvOrtakent Kiralık EvPeksimet Mahallesi Kiralık EvPınarlıbelen Mahallesi Kiralık EvPırasa Ada Kiralık EvPırasa Adası Kiralık EvSarıot Adası Kiralık EvSazköy Mahallesi Kiralık EvSıçan Adası Kiralık EvTepecik Karaova Mahallesi Kiralık EvTepecik Mahallesi Kiralık EvTopan Ada Kiralık EvTorba Mahallesi Kiralık EvTurgutreis Mahallesi Kiralık EvTüllüce Adası Kiralık EvTürkbükü Mahallesi Kiralık EvTürkkuyusu Mahallesi Kiralık EvUmurca Mahallesi Kiralık EvYahşi Mahallesi Kiralık EvYakaköy Mahallesi Kiralık EvYalıkavak Mahallesi Kiralık EvYassı Ada Kiralık EvYassıkaya Ada Kiralık EvYeniköy Karaova Mahallesi Kiralık EvYeniköy Mahallesi Kiralık EvYıldız Ada Kiralık EvYokuşbaşı Mahallesi Kiralık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.