Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Nilüfer Beşevler Mahallesi Kiralık Ev

araması için 10 ilan bulundu
search
Beşevler Mahallesicancel
Nilüfercancel
Bursacancel

Beşevler Mahallesi Kiralık Konut Arayanlara Bölge Hakkında Kilit Bilgiler 

Beşevler Mahallesi kiralık konut arayışlarında olan EmlakJet ziyaretçileri için bu bilgilendirme yazısını hazırladık. Siz de mahalle hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız yazımızı okuyabilirsiniz. Beşevler Mahallesi, Bursa ilinin Nilüfer ilçesinde yer alan bir mahalledir. Nilüfer ilçesi, kuzeyinde Mudanya, batısında Mustafa kemal Paşa, doğusunda Osmangazi, güneyinde Orhaneli, Uluabat Gölü ve Karacabey ile komşudur. İlçenin denizden yüksekliği ise 100-150 metredir. Bursa ilinin 10 kilometre batısında bulunur. Marmara Bölgesi’nin Güney Marmara bölümünde yer alan Nilüfer ilçesinde ılıman iklim hâkimdir. Fakat ılıman iklim bölgelere göre de farklılık içermektedir. Kuzeyde Marmara Denizinin yumuşak ve ılık iklimine nazaran güneyde Uludağ'ın sert iklimi karşımıza çıkar. İlin en sıcak dönemleri Temmuz- Ağustos olurken, en soğuk ayları Aralık ve Ocak ayıdır. Yıllık ortalama yağış miktarı ise 70,6 cm.dir. Bölgede ortalama nem % 69 civarında seyreder. Kışın hava yağışlı geçmekle beraber yağış en çok kış ve ilkbahar zamanları görülür. En az yağış ise Temmuz ayında görülür. Yıllık yağış ortalaması ortalama 500–700 mm arasında olmaktadır. Bölgede hava sene içinde % 25 açık ve bulutsuzdur. Bitki örtüsünü alçak kesimlerde Akdeniz kökenli bitkiler oluştururken, yüksek kesimlerde kuzeye bakan yamaçlarda ise nemli ormanlar karşımıza çıkar. 

Beşevler Mahallesi Kiralık Konut Bakanlara Bölgenin Ekonomisi

Çalı, Kayapa, Akçalar ve Görükle gibi iş alanlarını içinde barındıran Nilüfer, Bursa nüfusunun % 80'ine çalışma olanağı sunar. Bölgede çoğunlukla yetiştirilen ürünler: fasulye, buğday, yulaf, arpa, bakla. Bunların yanı sıra domates, biber, patlıcan, soğan gibi sebzeler de yetiştirilir. Endüstri bitkilerinden ise susam, ayçiçeği ve şeker pancarı yetiştirilir. Meyve üretimi de oldukça yaygın bir ticarettir. En fazla dut, ceviz, şeftali, elma, erik, üzüm, kiraz, armut gibi meyveler yetiştirilir. Bölgede küçükbaş hayvan üretimi yaygındır. Arcılık, tavukçuluk, ipekböcekçiliği de iyi gelir sağlayan önemli kaynaklarındandır. Büyükbaş hayvan üretimi de son dönemlerde artmıştır. Siz de bu mahallede yaşamayı düşünüyorsanız Beşevler Mahallesi kiralık ev ilanlarına listeleme sayfalarımız üzerinden dilediğiniz zaman istediğiniz yerden kolayca göz atabilirsiniz.

Beşevler Mahallesi Kiralık Konut Almak İsteyenlere Bölgenin Emlak Piyasası

2020 yılı aralık ayı EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki kiralık konutların alanları ortalama 140 metrekare olarak karşımız çıkar. Beşevler Mahallesi kiralık konut fiyatları 1.751 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim kira fiyatı 13 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 27 yıldır.

Siz de Beşevler Mahallesi kiralık konut arayışınızda bu bilgilerden yararlanabilirsiniz. Emlakjet ile artık bir adım öndesiniz. Ev arayışınız hala devam ediyorsa ilgili ilanlara EmlakJet üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. İstediğiniz kriterlere uyan ilanlara emlakçıdan ya da sahibinden kiralık daire Beşevler Mahallesi seçenekleriyle bakabilirsiniz.



İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Nilüfer Kiralık Ev
19 Mayıs Mahallesi Kiralık Ev23 Nisan Mahallesi Kiralık Ev29 Ekim Mahallesi Kiralık Ev30 Ağustos Zafer Mahallesi Kiralık EvAhmet Yesevi Mahallesi Kiralık EvAkçalar Mahallesi Kiralık EvAlaaddinbey Mahallesi Kiralık EvAltınşehir Mahallesi Kiralık EvAtaevler Kiralık EvAtaevler Mahallesi Kiralık EvAtlas Mahallesi Kiralık EvAyvaköy Mahallesi Kiralık EvBadırga Mahallesi Kiralık EvBalat Mahallesi Kiralık EvBalat OSB Mahallesi Kiralık EvBalkan Mahallesi Kiralık EvBarış Mahallesi Kiralık EvBaşköy Mahallesi Kiralık EvBeşevler Kiralık EvBeşevler Mahallesi Kiralık EvBüyükbalıklı Mahallesi Kiralık EvCumhuriyet Mahallesi Kiralık EvÇalı Kiralık EvÇalı Mahallesi Kiralık EvÇamlıca Mahallesi Kiralık EvÇatalağıl Mahallesi Kiralık EvÇaylı Mahallesi Kiralık EvDağyenice Mahallesi Kiralık EvDemirci Mahallesi Kiralık EvDoğanköy Mahallesi Kiralık EvDumlupınar Mahallesi Kiralık EvErtuğrul Kiralık EvErtuğrul Mahallesi Kiralık EvEsentepe Mahallesi Kiralık EvFadıllı Mahallesi Kiralık EvFethiye Mahallesi Kiralık EvFethiye OSB Mahallesi Kiralık EvGökçe Mahallesi Kiralık EvGölyazı Mahallesi Kiralık EvGörükle Kiralık EvGörükle Mahallesi Kiralık EvGümüştepe Mahallesi Kiralık EvGüngören Mahallesi Kiralık EvHasanağa Kiralık EvHasanağa Mahallesi Kiralık EvHasanağa OSB Mahallesi Kiralık EvIşıktepe Mahallesi Kiralık EvIşıktepe OSB Mahallesi Kiralık Evİhsaniye Kiralık Evİhsaniye Mahallesi Kiralık Evİnegazi Mahallesi Kiralık Evİrfaniye Mahallesi Kiralık EvKadriye Mahallesi Kiralık EvKaracaoba Mahallesi Kiralık EvKaraman Mahallesi Kiralık EvKayapa Kiralık EvKayapa Mahallesi Kiralık EvKızılcıklı Mahallesi Kiralık EvKonaklı Mahallesi Kiralık EvKonak Mahallesi Kiralık EvKorubaşı Mahallesi Kiralık EvKurtuluş Mahallesi Kiralık EvKuruçeşme Mahallesi Kiralık EvKültür Mahallesi Kiralık EvMakşempınarı Mahallesi Kiralık EvMerkez Kiralık EvMinareliçavuş Bursa OSB Mahallesi Kiralık EvMinareliçavuş Mahallesi Kiralık EvMinareliçavuş OSB Mahallesi Kiralık EvOdunluk Mahallesi Kiralık EvÖzlüce Mahallesi Kiralık EvTahtalı Mahallesi Kiralık EvUnçukuru Mahallesi Kiralık EvÜçevler Mahallesi Kiralık EvÜçpınar Mahallesi Kiralık EvÜrünlü Mahallesi Kiralık EvYaylacık Mahallesi Kiralık EvYolçatı Mahallesi Kiralık EvYüzüncüyıl Mahallesi Kiralık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.