Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Nilüfer Üçevler Mahallesi Satılık Ev

araması için 36 ilan bulundu
search
Üçevler Mahallesicancel
Nilüfercancel
Bursacancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Üçevler Mahallesi Satılık Konut Araştıran Okuyucularımız İçin Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

Üçevler Mahallesi satılık konut arayışı içerisinde olan okuyucularımız için hazırladığımız bu yazı sonrasında, mahalle hakkında çok daha fazla bilgi sahibi olacak ve böylelikle ev arama sürecinize daha rahat adımlar ile devam edebileceksiniz. Bilindiği üzere, konut arama süreci içerisinde bulunan her kişi, daha önceden seçilmiş olan ilçe ya da mahalle hakkında fikir sahibi olmalıdır. Bu amacı yerine getirmek için hazırladığımız bu bölge rehberinde; Üçevler Mahallesinin konumu, yaşantısı, emlak piyasası ve nüfusu gibi, bir bölgeyi temel bir düzeyde tanıtacak kısa bilgilere yer vermeye özen gösterdik. 

Üçevler Mahallesinin içerisinde bulunduğu Bursa ilinde Marmara Bölgesinde yaygın olan karasal iklim hâkimiyet göstermektedir. Karasal iklime göre, yaz ayları oldukça sıcak ve kurak geçmektedir ve kış ayları ise soğuk ve yağışlı yaşanmaktadır. Bursa ilinin bir yıllık ortalama sıcaklığı 19 derece olarak tespit edilmiştir. En sıcak ayı ağustos olup en soğuk ayı ise genel olarak ocak ayıdır. 

Üçevler Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Üçevler Mahallesi, Bursa iline bağlı olan Nilüfer ilçesine ait bir mahalledir. Nilüfer ilçesi, Bursa il merkezinin batı yönünde kalmaktadır. Üçevler Mahallesinde eğitim kurumları, dinî mekânlar, restoranlar, gıda marketleri ve yeşil alanlar gibi sosyal olanaklar mevcuttur. Mahallede bulunan eğitim kurumlarının arasında Ertuğrul Okulları yer almaktadır. Üçevler Dinlenme Parkı, bölgenin daha yeşil bir alan olmasına katkı sağlamaktadır. 

Üçevler Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Üçevler Mahallesi sahibinden satılık konut arayışı içerisinde olan okuyucularımız için, Nilüfer ilçesinin ulaşım olanakları büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Bu sebepten ötürü, Bursa’nın farklı yerlerine giderken kullanılabilecek pek çok sayıda seçenek bulunmaktadır. Üçevler Mahallesi, D320 kodlu karayolu hattına yakın bir mesafede konumlanmıştır. Nilüfer ilçesinde ulaşımı sağlayan toplu taşıma alternatiflerine aşağıdaki listede yer verilmiştir:

  • Uludağ Üniversitesi Öğrenci Yurdu – Bursa Anadolu İmam Hatip Lisesi: 43/A kodlu otobüs hattı,

  • Doğu Garajı – Uludağ Üniversitesi Öğrenci Yurdu: 43/D kodlu otobüs hattı,

  • Uludağ Üniversitesi Öğrenci Yurdu – Atatürk Caddesi: 48/A kodlu otobüs hattı,

  • Terminal Peron 4 – Uludağ Üniversitesi Öğrenci Yurdu: 93 kodlu otobüs hattı,

  • Üçevler Mahallesi – Fatih Sultan Mehmet Bulvarı: B/3 kodlu otobüs hattı,

  • Acemler Peron 4 – Kayapa TOKİ: B/33 kodlu otobüs hattı,

  • Küçük Sanayi İstasyonu – Fatih Sultan Mehmet Bulvarı: B/4 kodlu otobüs hattı,

  • Küçük Sanayi İstasyonu – Hürriyet / İhsaniye: B7 kodlu otobüs hattı.

Üçevler Mahallesi Satılık Konut Bakan Kişiler İçin Mahallenin Gayrimenkul ve Demografik Bilgileri

2020 yılında yapılmış olan demografik araştırmalara göre, Üçevler Mahallesinin toplam nüfusu 24.592 olarak tespit edilmiştir. Nilüfer ilçesinin toplam nüfusu ise 484.832 olarak belirlenmiştir. Bursa Nilüfer satılık konut ortalama 481.410 Türk lirasıdır. Evlerin ortalama alanı ise 135 metrekare olarak ölçülmüştür. Ortalama bir evin birim fiyatı 3.566 Türk lirasıdır.

Bursa Nilüfer Üçevler Mahallesi sahibinden satılık kelepir ev benzeri, bölgedeki konut arayışlarınız için yerel emlakçıları ziyaret edebilirsiniz ya da Emlakjet.com üzerindeki listeleme sayfalarına göz atabilirsiniz.





İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Nilüfer Satılık Ev
19 Mayıs Mahallesi Satılık Ev23 Nisan Mahallesi Satılık Ev29 Ekim Mahallesi Satılık Ev30 Ağustos Zafer Mahallesi Satılık EvAhmet Yesevi Mahallesi Satılık EvAkçalar Mahallesi Satılık EvAlaaddinbey Mahallesi Satılık EvAltınşehir Mahallesi Satılık EvAtaevler Mahallesi Satılık EvAtaevler Satılık EvAtlas Mahallesi Satılık EvAyvaköy Mahallesi Satılık EvBadırga Mahallesi Satılık EvBalat Mahallesi Satılık EvBalat OSB Mahallesi Satılık EvBalkan Mahallesi Satılık EvBarış Mahallesi Satılık EvBaşköy Mahallesi Satılık EvBeşevler Mahallesi Satılık EvBeşevler Satılık EvBüyükbalıklı Mahallesi Satılık EvCumhuriyet Mahallesi Satılık EvÇalı Mahallesi Satılık EvÇalı Satılık EvÇamlıca Mahallesi Satılık EvÇatalağıl Mahallesi Satılık EvÇaylı Mahallesi Satılık EvDağyenice Mahallesi Satılık EvDemirci Mahallesi Satılık EvDoğanköy Mahallesi Satılık EvDumlupınar Mahallesi Satılık EvErtuğrul Mahallesi Satılık EvErtuğrul Satılık EvEsentepe Mahallesi Satılık EvFadıllı Mahallesi Satılık EvFethiye Mahallesi Satılık EvFethiye OSB Mahallesi Satılık EvGökçe Mahallesi Satılık EvGölyazı Mahallesi Satılık EvGörükle Mahallesi Satılık EvGörükle Satılık EvGümüştepe Mahallesi Satılık EvGüngören Mahallesi Satılık EvHasanağa Mahallesi Satılık EvHasanağa OSB Mahallesi Satılık EvHasanağa Satılık EvIşıktepe Mahallesi Satılık EvIşıktepe OSB Mahallesi Satılık Evİhsaniye Mahallesi Satılık Evİhsaniye Satılık Evİnegazi Mahallesi Satılık Evİrfaniye Mahallesi Satılık EvKadriye Mahallesi Satılık EvKaracaoba Mahallesi Satılık EvKaraman Mahallesi Satılık EvKayapa Mahallesi Satılık EvKayapa Satılık EvKızılcıklı Mahallesi Satılık EvKonaklı Mahallesi Satılık EvKonak Mahallesi Satılık EvKorubaşı Mahallesi Satılık EvKurtuluş Mahallesi Satılık EvKuruçeşme Mahallesi Satılık EvKültür Mahallesi Satılık EvMakşempınarı Mahallesi Satılık EvMerkez Satılık EvMinareliçavuş Bursa OSB Mahallesi Satılık EvMinareliçavuş Mahallesi Satılık EvMinareliçavuş OSB Mahallesi Satılık EvOdunluk Mahallesi Satılık EvÖzlüce Mahallesi Satılık EvTahtalı Mahallesi Satılık EvUnçukuru Mahallesi Satılık EvÜçevler Mahallesi Satılık EvÜçpınar Mahallesi Satılık EvÜrünlü Mahallesi Satılık EvYaylacık Mahallesi Satılık EvYolçatı Mahallesi Satılık EvYüzüncüyıl Mahallesi Satılık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.