Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Sincan Osmanlı Mahallesi Kiralık Ev

araması için 11 ilan bulundu
search
Osmanlı Mahallesicancel
Sincancancel
Ankaracancel

Osmanlı Mahallesi Kiralık Konut Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak, bu süreçte hayalinizdeki konuta ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için Osmanlı Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Osmanlı Mahallesi kiralık konut arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Osmanlı Mahallesi; Ankara ilinin Sincan ilçesine bağlı olan bir mahalledir. Güncel nüfus bilgilerine göre Osmanlı Mahallesi’nde 21.459 kişi yaşamaktadır.

Osmanlı Mahallesi, Sincan’ın merkez mahallelerindendir. Mahalle Ankara il merkezine ise yaklaşık 29 km uzaklıktadır.

Osmanlı Mahallesi Ulaşım Olanakları

Osmanlı Mahallesi kiralık konut arayan okurlarımız için ulaşım olanaklarını derledik. Osmanlı Mahallesi ulaşımı Sincan’a gelen hatlarla sağlanmaktadır. M1, M2 ve M3 kodlu metrolar Sincan’a ulaşım sağlamaktadır. Sincan içerisinden Ankara’nın birçok bölgesine ulaşım sağlayabileceğiniz bazı otobüs hatları da şu şekildedir:

  • 509: Sincan-Fatih (Törekent)

  • 515: Fatih-Sıhhiye

  • 516: Sincan-Peçenek-Çiçektepe-Yapracık Toki Konutları

  • 517: Fatih-Ümitköy Metro İstasyonu

  • 507-2: Fatih-Plevne Mahallesi-Ümitköy Metro İstasyonu

  • 518-2: Beşevler-Fatih

  • 525-2: Fatih-Plevne Mahallesi-Sıhhiye

  • 518-1: Fatih-Beşevler

  • 500: Osb Törekent Metro-Batıkent Metro İstasyonu

  • 507: Plevne Mahallesi-Ümitköy Metro İstasyonu

  • 529: Osmaniye-Sincan

  • 548: Beypazarı-Fatih Metro İstasyonu-Sincan

  • 560: Ayaş-Fatih Metro İstasyonu-Sincan

  • 503-1: Yenikent-Çayırlık Bölgesi-Cumhuriyet Blv-Törekent-Sincan

  • 577-1: Yenikent-Ortapınar-İlksan Toki Kont.-Cezaevi-Törekant-Sincan

  • 520: Fatih (Gop)-Sıhhiye

  • 560: Etimesgut-Elvankent-Sincan-Fatih-Eryaman

  • 531: Etimesgut-Elvankent-Sincan-Fatih-Eryaman

  • 519-1: Gop (Fatih)-Beşevler

  • 507-1: Plevne Mahallesi-Ümitköy Metro İstasyonu

Osmanlı Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Sincan Osmanlı Mahallesi kiralık konut arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Osmanlı Mahallesi’nde 6 adet okul bulunmaktadır. Taşımalı eğitim isteyenler Sincan’da bulunan diğer okulları tercih edebilirler. Osmanlı Mahallesi’nde bulunan okulların listesi şu şekildedir:

  • Nefise Andiçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

  • Sincan İl Genel Meclisi İlkokulu

  • İl Genel Meclisi Anaokulu

  • Korkut Ata İlkokulu

  • Sincan İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

  • Koç İlkokulu

Sincan Osmanlı Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

Ankara Sincan Osmanlı Mahallesi kiralık konut fiyatları ortalama aylık 833 Türk Lirasıdır. Bölgede satılık konutların ortalama metrekare birim fiyatı 7 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Ankara Sincan Osmanlı Mahallesi kiralık konutların ortalama büyüklüğü 120 metrekaredir. Ankara’nın il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan veya kiralamadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Sincan Osmanlı Mahallesi sahibinden kiralık konut arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.





İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Sincan Kiralık Ev
29 Ekim Mahallesi Kiralık EvAdalet Mahallesi Kiralık EvAhi Evran Mahallesi Kiralık EvAhi Evran OSB Mahallesi Kiralık EvAkçaören Mahallesi Kiralık EvAkşemsettin Mahallesi Kiralık EvAlagöz Mahallesi Kiralık EvAlcı Mahallesi Kiralık EvAlcı OSB Mahallesi Kiralık EvAnayurt Mahallesi Kiralık EvAndiçen Mahallesi Kiralık EvAtatürk Mahallesi Kiralık EvBacı Mahallesi Kiralık EvBeyobası Mahallesi Kiralık EvCumhuriyet Mahallesi Kiralık EvÇiçektepe Mahallesi Kiralık EvÇoğlu Mahallesi Kiralık EvÇokören Mahallesi Kiralık EvErkeksu Mahallesi Kiralık EvErtuğrulgazi Mahallesi Kiralık EvEsenler Mahallesi Kiralık EvFatih Kiralık EvFatih Mahallesi Kiralık EvFevzi Çakmak Mahallesi Kiralık EvGazi Mahallesi Kiralık EvGazi Osmanpaşa Mahallesi Kiralık EvGirmeç Mahallesi Kiralık EvGökçek Mahallesi Kiralık EvHisarlıkaya Mahallesi Kiralık EvHürriyet Mahallesi Kiralık Evİlyakut Mahallesi Kiralık Evİncirlik Mahallesi Kiralık Evİstasyon Mahallesi Kiralık Evİstiklal Mahallesi Kiralık EvKesiktaş Mahallesi Kiralık EvMalazgirt Mahallesi Kiralık EvMalıköy Anadolu OSB Mahallesi Kiralık EvMalıköy Başkent OSB Mahallesi Kiralık EvMalıköy Dökümcüler OSB Mahallesi Kiralık EvMalıköy Mahallesi Kiralık EvMareşal Çakmak Mahallesi Kiralık EvMenderes Mahallesi Kiralık EvMevlana Mahallesi Kiralık EvMustafa Kemal Mahallesi Kiralık EvMülk Mahallesi Kiralık EvOsmaniye Mahallesi Kiralık EvOsmanlı Mahallesi Kiralık EvPınarbaşı Mahallesi Kiralık EvPlevne Mahallesi Kiralık EvPolatlar Mahallesi Kiralık EvSaraycık Mahallesi Kiralık EvSelçuklu Mahallesi Kiralık EvSincan Kiralık EvTandoğan Mahallesi Kiralık EvTatlar Mahallesi Kiralık EvTemelli Kiralık EvTörekent Mahallesi Kiralık EvTürkobası Mahallesi Kiralık EvUlubatlı Hasan Mahallesi Kiralık EvÜcret Mahallesi Kiralık EvYeniçimşit Mahallesi Kiralık EvYenihisar Mahallesi Kiralık EvYenikayı Mahallesi Kiralık EvYenikent Kiralık EvYenipeçenek Mahallesi Kiralık EvYunus Emre Mahallesi Kiralık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.