Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Bayrampaşa Kartaltepe Mahallesi Kiralık Ev

araması için 18 ilan bulundu
search
Kartaltepe Mahallesicancel
Bayrampaşacancel
İstanbulcancel

Bayrampaşa Kartaltepe Mahallesi Kiralık Konut Tercih Edeceklere Bölge Kılavuzu

Ev ilanları EmlakJet sayesinde sadece bir tık uzaklıkta. Ayrıca İstanbul Bayrampaşa Kartaltepe Mahallesi kiralık konut arayışınızda ilçe hakkında bilgi sahibi de olabilirsiniz. Kartaltepe, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda bulunan Bayrampaşa ilçesine bağlı mahalledir. İdari sınırlarına bakıldığında kuzeyinde, Yıldırım; güneyinde Muratpaşa; doğusunda Merkez; batısında ise Kocatepe mahalleleri ile komşudur. 1970 öncesinde tarıma dayanan bir ekonomisi olan Bayrampaşa, 1970 sonrası hızlı kentleşmeyle birlikte yoğun göç dalgası sonucunda, ekonomisi sanayi ve ticaret ağırlıklı bir ilçe haline gelmiştir. Bayrampaşa'da, sanayi; otomobil tamiri, kalıpçılık, hırdavat alet üretimi, plastik döküm, soğuk demir işlemesi, talaşlı üretim, tekstil gibi alanlara yönelmiştir.. Tarihi eserler bakımından önemli bir yeri olan ve bugün Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü hizmet binası olarak ayrılan Maltepe Askeri Hastanesi, 1827’de yaptırılmıştır. Bina dört cephelidir. Tam ortasında büyük bir avlu yer alır. 1922’de hastane bir müddet askeri okul ve daha sonra kışla haline getirilerek 66. Tümen’in karargahı olarak kullanılmıştır. Ferhat Paşa Çiftliği 20.yy. başlarında merhum İbrahim Turhan tarafından ilçeye kazandırılmıştır. Balkan Harbi yıllarında Selanik’ten Türkiye’ye gelen İbrahim Turhan, Litros’a -bugünkü Esenler- gelir. Bu bölge o zamanlar Rum köyüdür. İbrahim Turhan bu bölgeye Türklerin yerleşmesinde öncülük eder ve geniş bir arazi satın alarak burada bir çiftlik kurar. Hızlı bir değişim süreci geçiren Bayrampaşa’da kısa sürede alt ve üst yapı sorunları çözülmüş, eğitim, kültür, sağlık, spor alanında önemli projeler üretilmiş, ekonomik ve sosyal hayatı iyileştiren çok sayıda mekan halkın hizmetine sunulmuştur. 

Bayrampaşa Kartaltepe Mahallesi Kiralık Konut Bakanlara Bölgenin Bazı Kurumları

  • Prof. Muharrem Ergin Ortaokulu, Kartaltepe mah, 69. Sok. No:19, Posta kodu: 34040 Bayrampaşa/İstanbul. Tel: 0212 578 47 70.
  • Güven Eczanesi, Kartaltepe mah, Salihoğlu Cad. No:32, Posta kodu: 34040 Bayrampaşa/İstanbul.
  • Ziraat Atm, Kartaltepe Mah., Bilgehan Cad., 34040 Bayrampaşa/İstanbul.
  • Özlem Eczanesi, Kartaltepe, 58. Sok. No:35, 34040 Bayrampaşa/İstanbul.
  • A101, Kartaltepe mah, Ordu Cad. no 100, Posta kodu: 34040 Bayrampaşa/İstanbul.

Siz de bu bölgede yaşamak istiyorsanız Kartaltepe Mahallesi kiralık ev arayışlarında listeleme sayfalarımızdan istediğiniz zaman yararlanabilirsiniz.

Bayrampaşa Kartaltepe Mahallesi Kiralık Konut Emlak Piyasası 

2019 yılı aralık ayı EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki kiralık dairelerin alanları ortalama 100 metrekare olarak karşımız çıkar. Kartaltepe Mahallesi kiralık daire fiyatları 1.341 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim kira fiyatı 138 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 26 yıldır.

EmlakJet kiralık evler ile ev arayanları buluşturuyor. Hayalinizdeki eve bir an önce kavuşmak için ev ilanlarına sitemizden bakmalısınız. Kartaltepe Mahallesi sahibinden kiralık müstakil ev ya da emlakçıdan kiralık müstakil ev ilanları için sitemize göz atmanız yeterli. 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.