Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Nilüfer Altınşehir Mahallesi Satılık Ev

araması için 23 ilan bulundu
search
Altınşehir Mahallesicancel
Nilüfercancel
Bursacancel

Altınşehir Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Bölge Hakkında Merak Edilenler

Altınşehir Mahallesi satılık konut arayışınızda EmlakJet sizin yanınızda. Ev bakarken aklınızdaki sorulara cevap olabileceğine inandığımız bu yazıda mahalle hakkında genel bilgiler yer verdik. Altınşehir Mahallesi, Bursa ilinin Nilüfer ilçesinde yer alan bir mahalledir. Marmara Bölgesi’nin Güney Marmara bölümünde yer alan Nilüfer ilçesinde ılıman iklim hâkimdir. Fakat ılıman iklim bölgelere göre de farklılık içermektedir. Kuzeyde Marmara Denizinin yumuşak ve ılık iklimine nazaran güneyde Uludağ'ın sert iklimi karşımıza çıkar. İlin en sıcak dönemleri Temmuz- Ağustos olurken, en soğuk ayları Aralık ve Ocak ayıdır. Yıllık ortalama yağış miktarı ise 70,6 cm.dir. Bölgede ortalama nem % 69 civarında seyreder. Kışın hava yağışlı geçmekle beraber yağış en çok kış ve ilkbahar zamanları görülür. En az yağış ise Temmuz ayında görülür. Yıllık yağış ortalaması ortalama 500–700 mm arasında olmaktadır. Bölgede hava sene içinde % 25 açık ve bulutsuzdur. Bitki örtüsünü alçak kesimlerde Akdeniz kökenli bitkiler oluştururken, yüksek kesimlerde kuzeye bakan yamaçlarda ise nemli ormanlar karşımıza çıkar. 

Altınşehir Mahallesi Satılık Konut Tercih Edeceklere Bölgenin Kurumları

Emlakjet ziyaretçilerine kolaylık olması için bu yazımızda hazırladığımız mahallede yer alan kurumları inceleyebilir, detaylı bilgi alabilirsiniz.

  • Altınşehir Gençlik Merkezi, Altınşehir Mah., 225. Sok., 16120 Nilüfer/Bursa.

  • Özel Ayça Koyutürk Anaokulu, Altınşehir Mah., 224. Sok., No:3, 16120 Nilüfer/Bursa.

  • Ptt, Altınşehir Mah., 224. Sok., No:18, 16120 Nilüfer/Bursa.

  • Derin Düşler Atölyesi, Altınşehir Mah., Muammer Aksoy Cad., No:33, 16120 Nilüfer/Bursa.

  • Nilüfer Hatun Kyk Kız Öğrenci Yurdu, Altınşehir Mah., Muammer Aksoy Cad., Nilüfer/Bursa.

  • Migros Jet, Altınşehir Mah., Abdi İpekçi Caddesi, No:22A, 16230 Nilüfer/Bursa.

  • Altınşehir Eczanesi, Altınşehir Mah., Abdi İpekçi Caddesi, 16230 Nilüfer/Bursa.

  • Çiğ Köfteci Malatyalı Mehmet Usta, Altınşehir mah., Kardelen Sitesi, Abdi İpekçi Caddesi, 16285 Nilüfer/Bursa.

  • Özel Masal Evi Anaokulu, Altınşehir Mah., Çetin Emeç Cad., No:70 D:76, 16120 Nilüfer/Bursa.

Siz de bu mahallede bir eve sahip olmak istiyorsanız Altınşehir Mahallesi satılık daire ilanlarına listeleme sayfalarımızdan hızlıca ulaşabilirsiniz.

Altınşehir Mahallesi Satılık Konut Almak İsteyenlere Bölgenin Emlak Piyasası

2020 yılı aralık ayı EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki satılık konutların alanları ortalama 175 metrekare olarak karşımız çıkar. Altınşehir Mahallesi satılık konut fiyatları 820.400 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim fiyatı 4.688 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 24 yıldır.

Altınşehir Mahallesi satılık konut arayışınızda bu bilgiler oldukça faydalı olacaktır. Ev arayışınız hala devam ediyor ise size en uygun olan evler EmlakJette sizleri bekliyor. İhtiyaçlarınıza, kriter ve bütçenize uygun olan evi bir an önce bulabilmek için emlakçıdan ya da sahibinden satılık evler Altınşehir Mahallesi ilanları sitemizde incelemeyi bekliyor.

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Nilüfer Satılık Ev
19 Mayıs Mahallesi Satılık Ev23 Nisan Mahallesi Satılık Ev29 Ekim Mahallesi Satılık Ev30 Ağustos Zafer Mahallesi Satılık EvAhmet Yesevi Mahallesi Satılık EvAkçalar Mahallesi Satılık EvAlaaddinbey Mahallesi Satılık EvAltınşehir Mahallesi Satılık EvAtaevler Mahallesi Satılık EvAtaevler Satılık EvAtlas Mahallesi Satılık EvAyvaköy Mahallesi Satılık EvBadırga Mahallesi Satılık EvBalat Mahallesi Satılık EvBalat OSB Mahallesi Satılık EvBalkan Mahallesi Satılık EvBarış Mahallesi Satılık EvBaşköy Mahallesi Satılık EvBeşevler Mahallesi Satılık EvBeşevler Satılık EvBüyükbalıklı Mahallesi Satılık EvCumhuriyet Mahallesi Satılık EvÇalı Mahallesi Satılık EvÇalı Satılık EvÇamlıca Mahallesi Satılık EvÇatalağıl Mahallesi Satılık EvÇaylı Mahallesi Satılık EvDağyenice Mahallesi Satılık EvDemirci Mahallesi Satılık EvDoğanköy Mahallesi Satılık EvDumlupınar Mahallesi Satılık EvErtuğrul Mahallesi Satılık EvErtuğrul Satılık EvEsentepe Mahallesi Satılık EvFadıllı Mahallesi Satılık EvFethiye Mahallesi Satılık EvFethiye OSB Mahallesi Satılık EvGökçe Mahallesi Satılık EvGölyazı Mahallesi Satılık EvGörükle Mahallesi Satılık EvGörükle Satılık EvGümüştepe Mahallesi Satılık EvGüngören Mahallesi Satılık EvHasanağa Mahallesi Satılık EvHasanağa OSB Mahallesi Satılık EvHasanağa Satılık EvIşıktepe Mahallesi Satılık EvIşıktepe OSB Mahallesi Satılık Evİhsaniye Mahallesi Satılık Evİhsaniye Satılık Evİnegazi Mahallesi Satılık Evİrfaniye Mahallesi Satılık EvKadriye Mahallesi Satılık EvKaracaoba Mahallesi Satılık EvKaraman Mahallesi Satılık EvKayapa Mahallesi Satılık EvKayapa Satılık EvKızılcıklı Mahallesi Satılık EvKonaklı Mahallesi Satılık EvKonak Mahallesi Satılık EvKorubaşı Mahallesi Satılık EvKurtuluş Mahallesi Satılık EvKuruçeşme Mahallesi Satılık EvKültür Mahallesi Satılık EvMakşempınarı Mahallesi Satılık EvMerkez Satılık EvMinareliçavuş Bursa OSB Mahallesi Satılık EvMinareliçavuş Mahallesi Satılık EvMinareliçavuş OSB Mahallesi Satılık EvOdunluk Mahallesi Satılık EvÖzlüce Mahallesi Satılık EvTahtalı Mahallesi Satılık EvUnçukuru Mahallesi Satılık EvÜçevler Mahallesi Satılık EvÜçpınar Mahallesi Satılık EvÜrünlü Mahallesi Satılık EvYaylacık Mahallesi Satılık EvYolçatı Mahallesi Satılık EvYüzüncüyıl Mahallesi Satılık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.