Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Konyaaltı Liman Mahallesi Satılık Ev

araması için 110 ilan bulundu
search
Liman Mahallesicancel
Konyaaltıcancel
Antalyacancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Liman Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Mahalle Rehberi    

Konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak, bu süreçte aradığınız konuta ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için Liman Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Liman Mahallesi satılık konut arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.    

Antalya ili Liman Mahallesi nüfusu toplam 20.631’dir. Bu nüfusun 9.782’si Erkek, 10.849’u Kadın’dır.   

Liman Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler    

Liman Mahallesi, Antalya’nın Konyaaltı ilçesine bağlı bir mahalledir. Antalya’nın güneybatı konumunda yer alan Liman Mahallesi’nin sınırları; kuzeyden Konyaaltı’nın Gökdere, batıdan Konyaaltı’nın Hacısekililer ve Hisarçandır, güneyden Kemer’in Göynük Mahalleleri ve doğudan ise Akdeniz ile çevrilmiştir.  Ziyaret edebileceğiniz Onobara Antik Kenti, Konyaaltı Matruşkalı Park, Boğa Çayı ve Fourest Büyük Çaltıcak bu bölgenin yakınlarında konumlanır. 

Liman Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Bölgenin Ulaşım Olanakları     

Liman Mahallesi satılık konut arayan okurlarımız için ulaşım olanaklarını derledik. Antalya ili hem karayolu hem de havayolu ulaşım imkanına sahip Türkiye’nin gelişmiş ulaşım ağına sahip şehirlerinden biridir. Liman Mahallesi’ne veya Konyaaltı’na gitmek isteyen ziyaretçiler bu ulaşım olanaklarından bazılarından yararlanabilirler. Liman Mahallesi’ne uçakla gitmek isteyen ziyaretçilerin kullanması gereken havalimanı, Antalya Havalimanı’dır. Antalya, Türkiye’nin gelişmiş şehirlerinden biri olduğundan, neredeyse tüm şehirlerden hareket eden otobüsler ile rahatça ulaşım sağlanabilir. Liman Mahallesi’ne; ilçe merkezinden sık sık geçen Liman Mahallesi otobüslerinden ve minibüslerinden herhangi biri ile ulaşabilir ve gün boyu farklı ilçe ve mahallelere de kolayca ulaşım imkanı sağlayabilirsiniz. Liman Mahallesi’ne ulaşımı sağlayan bazı toplu taşıma alternatiflerine aşağıdaki listede yer verilmiştir:  

 

- KC06 Sarısu Depolama - Muratpaşa Belediyesi Otobüs Hattı

- UC32 Sarısu - Demirciler Çarşısı Otobüs Hattı

- KM61 Sarısu - Masa Dağı Otobüs Hattı

Liman Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Mahallenin Eğitim Kurumu Bilgisi    

Liman Mahallesi satılık konut arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Liman Mahallesi’ne yakın konumda bulunan bazı okullar şu şekildedir: 

- HAS Okulları

Liman Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri    

Emlakjet.com verilerine göre Antalya Liman Mahallesi satılık konut fiyatı 2022 yılında ortalama 2.648.230 Türk Lirası olarak ölçülmüştür. Antalya Liman Mahallesi satılık dairelerin ortalama büyüklüğü ise 130 metrekaredir. Antalya il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Liman Mahallesi sahibinden veya emlak ofisinden satılık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.    

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Konyaaltı Satılık Ev
Akdamlar Köyü Satılık EvAkdamlar Mahallesi Satılık EvAkkuyu Mahallesi Satılık EvAltınkum Mahallesi Satılık EvArapsuyu Mahallesi Satılık EvArapsuyu Satılık EvAşağıkaraman Mahallesi Satılık EvAydınlık Mahallesi Satılık EvBahtılı Köyü Köyü Satılık EvBahtılı Mahallesi Satılık EvÇağlarca Köyü Satılık EvÇağlarca Mahallesi Satılık EvÇakırlar Mahallesi Satılık EvÇitdibi Köyü Satılık EvÇitdibi Mahallesi Satılık EvDemircilik Mahallesi Satılık EvDoyran Çamlıbel Mahallesi Satılık EvDoyran Dağ Mahallesi Satılık EvDoyran Mahallesi Satılık EvDuraliler Satılık EvGeyikbayırı Köyü Satılık EvGeyikbayırı Mahallesi Satılık EvGökçam Mahallesi Satılık EvGökdere Mahallesi Satılık EvGürsu Mahallesi Satılık EvHacısekililer Mahallesi Satılık EvHisarçandır Köyü Satılık EvHisarçandır Mahallesi Satılık EvHurma Mahallesi Satılık EvKaratepe Mahallesi Satılık EvKır Mahallesi Satılık EvKuruçay Mahallesi Satılık EvKuşkavağı Mahallesi Satılık EvLiman Mahallesi Satılık EvLiman Sb Mahallesi Satılık EvMolla Yusuf Mahallesi Satılık EvÖğretmenevleri Mahallesi Satılık EvPınarbaşı Mahallesi Satılık EvSarısu Mahallesi Satılık EvSıçan Adası Satılık EvSiteler Mahallesi Satılık EvSuiçecek Mahallesi Satılık EvToros Mahallesi Satılık EvUluç Mahallesi Satılık EvUncalı Mahallesi Satılık EvÜçoluk Köyü Satılık EvÜçoluk Mahallesi Satılık EvYarbaşçandır Köyü Satılık EvYarbaşçandır Mahallesi Satılık EvYeni Mahallesi Satılık EvZümrüt Mahallesi Satılık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.