Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Beykoz Çubuklu Mahallesi Kiralık Daire

araması için 6 ilan bulundu
search
Çubuklu Mahallesicancel
Beykozcancel
İstanbulcancel

Çubuklu Mahallesi Kiralık Daire Bakanlara Bölge Hakkında Bilgiler

İstanbul Beykoz Çubuklu Mahallesi kiralık daire ilanları arasında dolaşmadan önce bölge hakkında aklınızda soru işaretleri varsa bu yazıyı okumalısınız. Çubuklu, İstanbul ilinin Anadolu yakasında, Beykoz ilçesine bağlı bir mahalledir. Kuzeyinde Paşabahçe, güneyinde ise Kanlıca semtleri yer alır. Bizans döneminde köyün adı Eirenaion "huzur" idi. Osmanlı padişahları, bu bölgeyi av yeri olarak kullanmışlar. Çelebi, bu yöre hakkında şu bilgiyi veriyor: ‘’Çubuklu, padişah bahçesidir. Buranın meyve ve sebze yetiştirilen bostanlarına, bostancılar nezâret eder." Çubuklu semtinin yüksek yerlerinden olan Çubuklu korusu, bir zamanlar 150 dönüm genişliğinde İstanbul'un sevilen mesîre yerlerinden biriydi. Bu bahçelerin ne zaman yapıldığı bilinmemekle beraber, Başbakanlık Osmanlı Arşivi'ndeki mevâcib defterleri'nde Bağçe-i Çubuklu olarak anılması, III. Murat'tan sonraki bir tarihte de varlığını göstermektedir. Baharda, bülbülleriyle ün yapan Çubuklu, III. Ahmet zamanında imâr edilmiş. Nevşehirli Damat İbrahim Paşa, buraya büyükçe bir havuz ve güzel bir çeşme yaptırmış ve çevresine çınar ağaçları diktirmiş. III. Ahmet döneminde Feyzabad adını almış ve hasbahçe olmuş. 18'inci yüzyılın ortalarında hasbahçe yerine bir köy olmuştur. Çubuklu'nun sırtlarında, semtin alâmet-i fârikası, Mısır'ın son bağımsız hidivi Abbas Hilmi Paşa tarafından yaptırılmış olan Hıdiv Kasrı yer alır. Halil Ethem Bey Yalısı, semtteki önemli bir diğer yapıdır.

Çubuklu Mahallesi Kiralık Daire Arayanlara Bölgenin Önemli Kurumları

  • Atatürk Ortaokulu, Çubuklu Mah, Vatan Cad. No:2, Posta kodu: 34805 Beykoz/İstanbul. Tel: 0216 322 54 14.
  • Özel Paşabahçe Anaokulu, Çubuklu Mah, Kiremit Dere Cad. No:32 D:1, Posta kodu: 34805 Beykoz/İstanbul. Tel: 0216 413 85 15.
  • Hidiv Evleri, Çubuklu Mah, Posta kodu: 34805 Beykoz/İstanbul.
  • Eczane Tiryaki, Çubuklu Mah, Kireçocağı Cad 30/A, Posta kodu: 34805 Beykoz/İstanbul. Tel: 0216 331 43 36.
  • Çubuklu Eczanesi, Çubuklu Mah, Fırın Sok. 18/A, Posta kodu: 34805 Beykoz/İstanbul. Tel: 0216 331 17 24.
  • Eczane Beşevler, Çubuklu Mah, Nazım Tur Caddesi, Beşevler 29/A, Posta kodu: 34805 Beykoz/İstanbul. Tel: 0216 404 12 54.
  • Hidiv Kasrı Korusu, Çubuklu Mah, Posta kodu: 34805 Beykoz/İstanbul.

Siz de bu bölgeden ev bakmak isterseniz Çubuklu Mahallesi kiralık ev ilanları için listeleme sayfalarımıza göz atabilirsiniz.

Çubuklu Mahallesi Kiralık Daire Emlak Piyasası

2019 yılı aralık ayı EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki kiralık dairelerin alanları ortalama 110 metrekare olarak karşımız çıkar. Çubuklu Mahallesi kiralık daire fiyatları 1.418 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim kira fiyatı 13 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 42 yıldır.

EmlakJet ile ev arayışları çok kolay. Siz de bu bölgede yaşamak istiyorsanız Çubuklu Mahallesi sahibinden kiralık evler ya da emlakçıdan kiralık ev ilanlarına sitemizden göz atmalısınız.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Beykoz Kiralık Daire
Acarlar Mahallesi Kiralık DaireAkbaba Mahallesi Kiralık DaireAlibahadır Köyü Kiralık DaireAlibahadır Mahallesi Kiralık DaireAnadolufeneri Köyü Kiralık DaireAnadolufeneri Mahallesi Kiralık DaireAnadolu Hisarı Kiralık DaireAnadolu Hisarı Mahallesi Kiralık DaireAnadolukavağı Kiralık DaireAnadolu Kavağı Mahallesi Kiralık DaireBaklacı Mahallesi Kiralık DaireBeykoz Kiralık DaireBozhane Kiralık DaireBozhane Mahallesi Kiralık DaireCumhuriyet Köyü Kiralık DaireCumhuriyet Mahallesi Kiralık DaireÇamlıbahçe Kiralık DaireÇamlıbahçe Mahallesi Kiralık DaireÇavuşbaşı Kiralık DaireÇekmeköy Kiralık DaireÇengeldere Mahallesi Kiralık DaireÇiftlik Mahallesi Kiralık DaireÇiğdem Mahallesi Kiralık DaireÇubuklu Kiralık DaireÇubuklu Mahallesi Kiralık DaireDereseki Köyü Kiralık DaireDereseki Mahallesi Kiralık DaireElmalı Kiralık DaireElmalı Mahallesi Kiralık DaireFatih Mahallesi Kiralık DaireGöksu Kiralık DaireGöksu Mahallesi Kiralık DaireGöllü Köyü Kiralık DaireGöllü Mahallesi Kiralık DaireGörele Köyü Kiralık DaireGörele Mahallesi Kiralık DaireGöztepe Mahallesi Kiralık DaireGümüşsuyu Kiralık DaireGümüşsuyu Mahallesi Kiralık Daireİncirköy Mahallesi Kiralık Daireİshaklı Köyü Kiralık Daireİshaklı Mahallesi Kiralık DaireKanlıca Kiralık DaireKanlıca Mahallesi Kiralık DaireKavacık Kiralık DaireKavacık Mahallesi Kiralık DaireKaynarca Köyü Kiralık DaireKaynarca Mahallesi Kiralık DaireKılıçlı Köyü Kiralık DaireKılıçlı Mahallesi Kiralık DaireMahmutşevketpaşa Köyü Kiralık DaireMahmutşevketpaşa Mahallesi Kiralık DaireMerkez Mahallesi Kiralık DaireOrtaçeşme Kiralık DaireOrtaçeşme Mahallesi Kiralık DaireÖğümce Mahallesi Kiralık DaireÖrnekköy Mahallesi Kiralık DairePaşabahçe Kiralık DairePaşabahçe Mahallesi Kiralık DairePaşamandıra Köyü Kiralık DairePaşamandıra Mahallesi Kiralık DairePolonezköy Mahallesi Kiralık DairePolonez Köyü Kiralık DairePoyrazköy Mahallesi Kiralık DaireRiva Köyü Kiralık DaireRiva Mahallesi Kiralık DaireRüzgarlıbahçe Mahallesi Kiralık DaireSoğuksu Kiralık DaireSoğuksu Mahallesi Kiralık DaireTokatköy Kiralık DaireTokatköy Mahallesi Kiralık DaireYalıköy Kiralık DaireYalıköy Mahallesi Kiralık DaireYavuz Selim Mahallesi Kiralık DaireYenimahalle Kiralık DaireYeni Mahalle Mahallesi Kiralık DaireZerzavatçı Mahallesi Kiralık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.