Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Çatalca Kabakça Mahallesi Satılık Ev

araması için 4 ilan bulundu
search
Kabakça Mahallesicancel
Çatalcacancel
İstanbulcancel
homeInfo
Arama kriterlerinize uygun başka ilan bulamadık. Kriterlerinize benzer ilanlara göz atabilirsiniz.
Benzer İlanlar

Kabakça Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Rehberi

Emlakjet.com olarak satılık daire arayışında olan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Kabakça Mahallesi satılık konut arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan günler süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, nüfus, ulaşımı ve konut satış piyasası hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Kabakça Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlar İçin Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

İstanbul ilinin Avrupa Yakası’nda yer alan Çatalca iline bağlı Kabakça Mahallesi, gerek doğal güzellikleri gerek ise sakin yaşantısı gereği günümüzde birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Kabakça Mahallesi satılık konut arayan kişiler mahallenin iklimi ve ulaşım imkanları ile yakından ilgilenmektedir. Mahalle Marmara Bölgesi geçiş ikliminin etkisi altındadır. Bu nedenle mahallede yazlar sıcak, kışlar ise soğuk ve yağışlı geçmektedir. Mahalle ulaşım imkanları bakımından da oldukça avantajlı bir konumda olup ulaşım alternatifleri oldukça fazladır. Kabakça Mahallesi satılık ev arayan kişilerin mahalle ulaşımında kullanabileceği ulaşım hatları:

  • 89K Numaralı Otobüs Hattı,
  • 98AB Numaralı Otobüs Hattı,
  • M3 Numaralı Metro Hattı,
  • Sefaköy-Boğazköt Minibüs Hattı ve
  • Şirinevler-Başakşehir 4. Etap Minibüs Hattı’dır.

Kabakça Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Günümüzde çocuk sahibi aileler için konut tercihinde bulunmayı düşündükleri yerin eğitim imkanları oldukça önemlidir. Mahalle eğitim kurumları bakımından bölge halkının ihtiyaçlarına yanıt vermektedir. Mahalle sınırları içerisinde 1 adet eğitim kurumu yer almaktadır. Bu eğitim kurumu mahalle halkının ihtiyaçlarına yanıt vermektedir. Eğitim kurumunun mevcut olan eğitim kadrosunun da oldukça donanımlı ve başarılı olduğunun bilgisine ulaşılmaktadır. Kabakça Mahallesi satılık konut arayan kişilerin etrafında konut tercihinde bulunabileceği okullar:

  • Kabakça İlkokulu: Kabakça Mahallesi, Cemal Ongan Caddesi, Pk:34540 Çatalca/İstanbul. Bu eğitim kurumu hafta içi hizmet vermektedir. Daha detaylı bilgiler için (0212) 782 84 48 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Kabakça Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlar İçin Mahalle Sağlık Kurumu Bilgisi

Kabakça Mahallesi’nden konut satın almayı düşünen kişiler mahallenin sağlık imkanları ile yakından ilgilenmektedir. Kabakça Mahallesi satılık konut arayan kişiler mahalle sağlık kurumları hakkında yaptıkları araştırmalar sonucunda mahalle sınırları içerisinde 1 adet sağlık kurumunun yer aldığının bilgisine ulaşmaktadır. Bu sağlık kurumu bölge halkının acil ihtiyaçlarına yanıt verebilmektedir. Bu sağlık kurumu:

  • Kabakça Sağlık Evi: Kabakça Mahallesi, Cemal Ongan Caddesi, 34540 Çatalca/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için kurumu ziyaret edebilirsiniz.

Sizler de satılık daire tercihini İstanbul iline bağlı Çatalca ilçesinin Kabakça Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden Çatalca Kabakça Mahallesi uygun fiyatlı satılık ev ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret ederek tercih etmek istediğiniz konuta hızlı, keyifli ve kolay bir şekilde karar verebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Çatalca Satılık Ev
Akalan Köyü Satılık EvAkalan Mahallesi Satılık EvAtatürk Mahallesi Satılık EvAydınlar Köyü Satılık EvAydınlar Mahallesi Satılık EvBahşayiş Mahallesi Satılık EvBaşak Köyü Satılık EvBaşak Mahallesi Satılık EvBelgrat Köyü Satılık EvBelgrat Mahallesi Satılık EvBinkılıç Satılık EvCelepköy Köyü Satılık EvCelepköy Mahallesi Satılık EvÇakıl Mahallesi Satılık EvÇanakça Köyü Satılık EvÇanakça Mahallesi Satılık EvÇatalca Satılık EvÇiftlikköy Mahallesi Satılık EvÇiftlikköy Satılık EvDağyenice Köyü Satılık EvDağyenice Mahallesi Satılık EvElbasan Köyü Satılık EvElbasan Mahallesi Satılık EvFatih Mahallesi Satılık EvFerhatpaşa Mahallesi Satılık EvFerhatpaşa Sb Mahallesi Satılık EvGökçeali Köyü Satılık EvGökçeali Mahallesi Satılık EvGümüşpınar Köyü Satılık EvGümüşpınar Mahallesi Satılık EvHallaçlı Köyü Satılık EvHallaçlı Mahallesi Satılık EvHisarbeyli Köyü Satılık EvHisarbeyli Mahallesi Satılık Evİhsaniye Köyü Satılık Evİhsaniye Mahallesi Satılık Evİnceğiz Köyü Satılık Evİnceğiz Mahallesi Satılık Evİzzettin Mahallesi Satılık EvKabakça Köyü Satılık EvKabakça Mahallesi Satılık EvKaleiçi Mahallesi Satılık EvKalfa Köyü Satılık EvKalfa Mahallesi Satılık EvKaracaköy Merkez Mahallesi Satılık EvKaracaköy Satılık EvKaramandere Köyü Satılık EvKaramandere Mahallesi Satılık EvKestanelik Köyü Satılık EvKestanelik Mahallesi Satılık EvKızılcaali Köyü Satılık EvKızılcaali Mahallesi Satılık EvMuratbey Merkez Mahallesi Satılık EvMuratbey Satılık EvNakkaş Mahallesi Satılık EvOklalı Köyü Satılık EvOklalı Mahallesi Satılık EvOrmanlı Köyü Satılık EvOrmanlı Mahallesi Satılık EvOvayenice Mahallesi Satılık EvÖrcünlü Mahallesi Satılık EvÖrencik Köyü Satılık EvÖrencik Mahallesi Satılık EvSubaşı Köyü Satılık EvSubaşı Mahallesi Satılık EvYalıköy Köyü Satılık EvYalıköy Mahallesi Satılık EvYaylacık Köyü Satılık EvYaylacık Mahallesi Satılık EvYazlık Köyü Satılık EvYazlık Mahallesi Satılık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.