Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Beykoz Çiğdem Mahallesi Satılık Ev

araması için 3 ilan bulundu
search
Çiğdem Mahallesicancel
Beykozcancel
İstanbulcancel
homeInfo
Arama kriterlerinize uygun başka ilan bulamadık. Kriterlerinize benzer ilanlara göz atabilirsiniz.
Benzer İlanlar

Çiğdem Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişilere Mahalle Yol Haritası

Emlakjet.com ekibi olarak satılık konut arayışında olan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Çiğdem Mahallesi satılık konut arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan günler süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile ilçenin iklim, nüfus, mahalleleri ve konut satış piyasası hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Çiğdem Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlar İçin Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

İstanbul ilinin Beykoz ilçesine bağlı Çiğdem Mahallesi, Anadolu Yakası’nda yer almaktadır. Çiğdem Mahallesi satılı konut arayan kişiler mahallenin iklimi, ulaşımı ve alışveriş imkanları hakkında detaylı araştırmalar yürütmektedir. Mahalle Marmara Bölgesi geçiş ikliminin etkisi altındadır. Bu nedenle mahallede yazlar sıcak, kışlar ise soğuk ve yağışlı geçmektedir. Bu da mahallede yer alan yeşil alan sayısının fazla olmasına olanak tanımaktadır. Çiğdem Mahallesi satılık ev arayan kişilerin bir diğer merak ettiği konu ise mahallenin ulaşım imkanlarıdır. Mahalle ulaşımında otobüs hatlarından faydalanılmaktadır. Bu otobüs hatları:

  • 121BS Numaralı Otobüs Hattı, 
  • 136 Numaralı Otobüs Hattı, 
  • 136B Numaralı Otobüs Hattı, 
  • 137 Numaralı Otobüs Hattı, 
  • 15D Numaralı Otobüs Hattı, 
  • 15F Numaralı Otobüs Hattı’dır.

Çiğdem Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Günümüzde çocuk sahibi aileler için okula yakın evlerde oturmak oldukça önemlidir. Mahalle eğitim kurumları bakımından incelendiğinde oldukça zengin olduğunun bilgisine ulaşılmıştır. Mahalle içerisinde yer alan eğitim kurumlarının eğitim kadroları da oldukça başarılıdır. Çiğdem Mahallesi satılık daire arayan kişilerin mahalle içerisinde etrafında konut tercihinde bulunabileceği okullar:

  • Çiğdem İlkokulu: Karagöz Sırtı Caddesi No:144, 34800 Beykoz/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0216) 331 02 62 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Aydın Özel Başak Koleji: Çiğdem, Zeybek Mahallesi No:150, 34800 Beykoz/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0256) 219 74 46 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Çiğdem Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlar İçin Mahalle Sağlık Kurumu Bilgisi

Mahalleden konut satın almak isteyen vatandaşların en çok önem verdiği konuların başında mahallenin sağlık imkanları gelmektedir.  Beykoz Çiğdem Mahallesi satılık konut arayan kişiler mahallede 2 adet sağlık kurumunun yer aldığının bilgisine ulaşmaktadır. Bu sağlık kurumları:

  • TC Sağlık Bakanlığı Çiğdem Aile Sağlığı Merkezi: iğdem, Emanet Sokak, 34800 Beykoz/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0216) 537 70 01 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Beykoz Devlet Hastanesi Tepeüstü Ek Hizmet Birimi: Çiğdem Mahallesi, Barbaros Caddesi, Hastane Sok. 1/3, 34800 Beykoz/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0216) 413 63 00 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Sizler de satılık daire tercihini İstanbul Beykoz ilçesinin Çiğdem Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden Beykoz Çiğdem Mahallesi uygun fiyatlı satılık ev ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Beykoz Satılık Ev
Acarlar Mahallesi Satılık EvAkbaba Mahallesi Satılık EvAlibahadır Köyü Satılık EvAlibahadır Mahallesi Satılık EvAnadolufeneri Köyü Satılık EvAnadolufeneri Mahallesi Satılık EvAnadolu Hisarı Mahallesi Satılık EvAnadolu Hisarı Satılık EvAnadolu Kavağı Mahallesi Satılık EvAnadolukavağı Satılık EvBaklacı Mahallesi Satılık EvBeykoz Satılık EvBozhane Mahallesi Satılık EvBozhane Satılık EvCumhuriyet Köyü Satılık EvCumhuriyet Mahallesi Satılık EvÇamlıbahçe Mahallesi Satılık EvÇamlıbahçe Satılık EvÇavuşbaşı Satılık EvÇekmeköy Satılık EvÇengeldere Mahallesi Satılık EvÇiftlik Mahallesi Satılık EvÇiğdem Mahallesi Satılık EvÇubuklu Mahallesi Satılık EvÇubuklu Satılık EvDereseki Köyü Satılık EvDereseki Mahallesi Satılık EvElmalı Mahallesi Satılık EvElmalı Satılık EvFatih Mahallesi Satılık EvGöksu Mahallesi Satılık EvGöksu Satılık EvGöllü Köyü Satılık EvGöllü Mahallesi Satılık EvGörele Köyü Satılık EvGörele Mahallesi Satılık EvGöztepe Mahallesi Satılık EvGümüşsuyu Mahallesi Satılık EvGümüşsuyu Satılık Evİncirköy Mahallesi Satılık Evİshaklı Köyü Satılık Evİshaklı Mahallesi Satılık EvKanlıca Mahallesi Satılık EvKanlıca Satılık EvKavacık Mahallesi Satılık EvKavacık Satılık EvKaynarca Köyü Satılık EvKaynarca Mahallesi Satılık EvKılıçlı Köyü Satılık EvKılıçlı Mahallesi Satılık EvMahmutşevketpaşa Köyü Satılık EvMahmutşevketpaşa Mahallesi Satılık EvMerkez Mahallesi Satılık EvOrtaçeşme Mahallesi Satılık EvOrtaçeşme Satılık EvÖğümce Mahallesi Satılık EvÖrnekköy Mahallesi Satılık EvPaşabahçe Mahallesi Satılık EvPaşabahçe Satılık EvPaşamandıra Köyü Satılık EvPaşamandıra Mahallesi Satılık EvPolonezköy Mahallesi Satılık EvPolonez Köyü Satılık EvPoyrazköy Mahallesi Satılık EvRiva Köyü Satılık EvRiva Mahallesi Satılık EvRüzgarlıbahçe Mahallesi Satılık EvSoğuksu Mahallesi Satılık EvSoğuksu Satılık EvTokatköy Mahallesi Satılık EvTokatköy Satılık EvYalıköy Mahallesi Satılık EvYalıköy Satılık EvYavuz Selim Mahallesi Satılık EvYeni Mahalle Mahallesi Satılık EvYenimahalle Satılık EvZerzavatçı Mahallesi Satılık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.