Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Çeşme Ilıca Mahallesi Kiralık Ev

araması için 30 ilan bulundu
search
Ilıca Mahallesicancel
Çeşmecancel
İzmircancel

Ilıca Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin İlçe Tanıtım Rehberi

Emlakjet.com ailesi olarak bölgedeki en güvenilir, en kaliteli ve en uygun evleri sizlere sunmak için oluşturduğumuz bu tanıtım rehberinde; bu defa Ilıca Mahallesi satılık konut arayanlarımız için İzmir’in Çeşme ilçesinin mahallerinden biri olan Ilıca Mahallesi’ne doğru bir yolculuğa çıkıyoruz. Çeşme ilçesinin tarihi geçmişi MÖ dönemlere kadar uzanmaktadır. İlçe, Giritliler tarafından kurulmuştur.  Çeşme yöresi, 11. Yüzyıl sonlarında Türk denizcisi Çaka Bey ile Türk egemenliğiyle tanışmıştır. Osmanlı egemenliğine geçişi, 14. yüzyıl sonlarında olup bilinen Osmanlı eserlerinden biri Çeşme Kalesi’dir. Çeşme ve çevresinde yapılan kazılarda elde edilen eserler Çeşme Kalesi içindeki müzede sergilenmektedir. Kaleye ek olarak bir de kervansaray bulunmaktadır. Çeşme, İzmir ilinin batısında, Urla Yarımadası üzerinde yer alan bir ilçedir. İlçenin doğusunda Urla ilçesi; kuzeyinde, batısında ve güneyinde Ege Denizi bulunmaktadır. Batısında yer alan Sakız Adası ile arasında Sakız Boğazı yer alır. İlçenin deniz seviyesinden yüksekliği 5 metre olup yüzölçümü 285 kilometrekaredir. Bu ilçeye bağlı olan Ilıca Mahallesi ise 2020 yılı TUİK son nüfus bilgilerine göre 1.118 nüfusa sahip olup Çeşme'nin az nüfuslu mahallelerinden biri olarak yerini almaktadır.   

Ilıca Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Kurum, Etkinlik ve Ulaşım Bilgileri

Memur veya çalışan olup bu mahalle ile sürekli bir bağlantı halinde olduğunuz bir durumunuz var ise Çeşme ilçesinin Ilıca Mahallesi’ne ait yakın civarlardaki başlıca bilmeniz gereken ve ihtiyaç duyabileceğiniz resmi, belediye ve özel kurumlar şunlardır: 

Ilıca Mahallesi’ne ait bazı resmi veya özel kurumlar bulunmaktadır. Bunlar;

  • Ilıca Mahallesi Muhtarlığı, Ilıca Mahallesi, Çeşme/İzmir, 0232 723 29 30

Ilıca Mahallesi’ne ait bazı eğitim kurumlar bulunmaktadır. Bunlar;

  • Ilıca Mustafa Bahçeli İlkokulu, Ilıca Mahallesi, 5076. Sokak, No:12, Çeşme/İzmir, 0232 723 22 57

  • Ilıca Mustafa Bahçeli Ortaokulu, Ilıca Mahallesi, 5101. Sokak, No:6, Çeşme/İzmir, 0232 723 22 55

Çeşme Ilıca Mahallesi kiralık konut arayanlar için bu bölgeye ilçe dışı ve mahalle içi ulaşım; yakın çevreden ESHOT Otobüs Hattı, Taksi ve Minibüs aracılığı ile sağlanmaktadır.  

Ilıca Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin İlçe Konut Fiyat Bilgisi

Emlakjet’in kiralık ev fiyatları doğrultusunda oluşturduğumuz Çeşme ilçesinin Ilıca Mahallesi’ne ait fiyatlar, dairelerin konumuna, yaşına, metrekaresine, oda sayılarına, otobüs duraklarına, manzarasına, etkinlik alanlarına, okullara, hastanelere veya devlet kurumlarına olan yakınlıklarına göre değişimler gösterebilir. Dilerseniz bu evleri Ilıca Mahallesi’nde eşyalı veya eşyasız şekilde de bulabileceğiniz gibi günlük, haftalık, aylık, yıllık seçeneklerle de kiralayabilirsiniz. Eğer ki memur veya çalışan olup bu mahalle ile sürekli bir bağlantı halinde olduğunuz bir durumunuz var ise örneğin; Çeşme'ın Ilıca bir mahallesinden ev kiralayıp Ilıca Mahallesi’ne gün içerisinde belli saatlerde gelen toplu taşıma araçlarıyla ulaşıp kendinize farklı alternatif çözümler de üretebilirsiniz. Eğer Çeşme ilçesinin Ilıca Mahallesi’nde kiralık konut, bina, arsa, müstakil ev veya dükkan kiralamak gibi bir fikriniz var ise bu konuda daha detaylı bir yardım almak için Emlakjet.com listeleme sayfasına İzmir Çeşme Ilıca Mahallesi kiralık daire sahibinden yazarak istediğiniz kriterlerdeki evleri seçeneklerden filtreleyip emlakçılarımız veya ev sahiplerimizle iletişime geçebilirsiniz. 




İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.