Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Bayrampaşa Altıntepsi Mahallesi Satılık Ev

araması için 25 ilan bulundu
search
Altıntepsi Mahallesicancel
Bayrampaşacancel
İstanbulcancel

Altıntepsi Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Rehberi

Emlakjet.com ekibi olarak satılık konut arayışında olan vatandaşlara yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Altıntepsi Mahallesi satılık konut arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan saatler süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, eğitim, sağlık, nüfus, sokakları ve konut satış piyasası hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Altıntepsi Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlar İçin Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

İstanbul Bayrampaşa ilçesi içerisinde yer alan Altıntepsi Mahallesi bulunduğu konum itibari ile Marmara geçiş ikliminin etkisi altındadır. Altıntepsi satılık daire arayan kişiler ilçenin ulaşım imkanları ve alışveriş imkanları hakkında detaylı araştırmalar yapmaktadır. Mahalle ulaşımında otobüs, metro ve minibüs hatları kullanılmaktadır. Bu ulaşım hatları:

  • 32 Numaralı Otobüs Hattı, 
  • 32M Numaralı Otobüs Hattı, 
  • 32T Numaralı Otobüs Hattı,
  • M1A Numaralı Metro Hattı,
  • M1B Numaralı Metro Hattı ve
  • Edirnekapı-Topkapı Minibüs Hattı’dır.

Altıntepsi satılık ev arayan kişiler ilçenin alışveriş imkanları ile de yakından ilgilenmektedirler. İlçede yer alan marketlerden başlıcaları:

  • Metro Grossmarket Bayrampaşa: Altıntepsi, Kaşgarlı Mahmut Caddesi No:11, 34045 Bayrampaşa/İstanbul. 
  • Sarıkan Market: Altıntepsi, Ege Sokak No:3, 34035 Bayrampaşa/İstanbul.

Altıntepsi Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Eğitim Kurumları Hakkında Bilgiler

Mahalle içerisinden konut satın almayı düşünen kişiler ilçe eğitim kurumları hakkında detaylı araştırmalar yapmaktadır. Özellikle çocuklu aileler için ilçenin eğitim imkanları büyük önem taşımaktadır. İlçe eğitim kurumları ve bu eğitim kurumlarının vermiş olduğu eğitim bakımından oldukça donanımlıdır. İstanbul Altıntepsi Mahallesi satılık konut arayan kişilerin etrafında konut tercihinde bulunabileceği okullar:

  • Elif Ece Anaokulu: Mete Sokak No:80/A, Altıntepsi,34035 Bayrampaşa/İstanbul, Türkiye, 81300. Daha detaylı bilgiler için (0212) 403 88 27 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Şair Baki İlkokulu: Altıntepsi, 1, Kıvanç Sokak, 34035 Bayrampaşa/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0212) 567 18 38 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Altıntepsi Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlar İçin Mahalle Sağlık Bilgisi

Mahalleden konut arayan kişiler için ilçenin sağlık kurumları oldukça önemlidir. Kişiler konut tercih ederken evlerinin sağlık kurumlarına yakın olmasına oldukça fazla önem vermektedir. İstanbul Bayrampaşa Altıntepsi Mahallesi satılık konut arayan kişiler ilçede bir adet sağlık kurumunun yer aldığı bilgisine ulaşmaktadır. Bu sağlık kurumu:

  • Altıntepsi Aile Sağlığı Merkezi: Altıntepsi, Filiz Sokak No:170, 34035 Bayrampaşa/İstanbul. Hafta için hizmet veren bu kurum sabah 8 buçuk ile akşam 5 saatleri arasında hizmet vermektedir. Daha detaylı bilgiler için (0212) 577 25 07 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Sizler de satılık konut tercihini İstanbul Bayrampaşa ilçesinin Altıntepsi ilçesinden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden Bayrampaşa Altıntepsi uygun fiyatlı satılık ev ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret ederek konut tercihinize hızlı, keyifli ve kolay bir şekilde karar verebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.