Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Kuşadası Davutlar Mahallesi Satılık Ev

araması için 1,159 ilan bulundu
search
Davutlar Mahallesicancel
Kuşadasıcancel
Aydıncancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Davutlar Mahallesi Satılık Konut Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak, bu süreçte aradığınız konuta ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için Davutlar Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Davutlar Mahallesi satılık konut arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Aydın Kuşadası Davutlar Mahallesi’nin nüfusu toplam 15.023 kişidir. Bu nüfusun %51’i erkek, %49’u ise kadındır.

Davutlar Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Davutlar Mahallesi Aydın’ın Kuşadası ilçesine bağlı olan 23 mahalleden biridir. Davutlar Mahallesi; Kuşadası ilçe merkezine yaklaşık 17 km, Aydın il merkezine ise yaklaşık 133 km uzaklıktadır.

Davutlar Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Ulaşım Olanakları

Davutlar Mahallesi satılık konut arayan okurlarımız için mahallenin ulaşım olanaklarını derledik. Aydın şehri hem kara hem demir hem de havayolu ile ulaşım seçeneği sunan, Türkiye’nin en gelişmiş şehirlerinden biridir. Kuşadası’na gitmek isteyen ziyaretçiler de bu seçeneklerden yararlanabilmektedir. Kuşadası’na uçakla gitmek isteyen ziyaretçilerin kullanması gereken havalimanı, Aydın Çıldır Havalimanı’dır. Havalimanı, Efeler ilçesinde bulunmaktadır ve Kuşadası’na yaklaşık 65 km uzaklıktadır.

Aydın ulaşım yönüyle oldukça gelişmiş bir ağa sahiptir. Davutlar Mahallesi ulaşımı Kuşadası’na gelen hatlar aracılığıyla sağlanmaktadır. Kuşadası’na otobüs ve minibüsler aracılığıyla ulaşım sağlayabilirsiniz. Kuşadası’na ulaşabileceğiniz bazı hatlar şu şekildedir:

·       272: Kuşadası

·       403: Kuşadası

·       403E: ADÜ

Davutlar Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Davutlar Mahallesi satılık konut arayan çocuklu aileler için eğitim kurumlarını araştırdık. Davutlar Mahallesi’nde 6 okul bulunmaktadır. Taşımalı eğitim tercih edecek olan okurlarımız Kuşadası’nda bulunan diğer devlet okullarını veya özel okulları tercih edebilirler. Kuşadası’mda 79 okul bulunmaktadır. Davutlar Mahallesi’nde bulunan bazı okulların listesi şu şekildedir:

·       Feriha Ruhi Karakaş İlkokulu

·       Davutlar Anaokulu

·       Kazım Dirik İlkokulu

·       Şukufe Cemal Özbaş Anadolu Lisesi

·       Şukufe Cemal Özbaş Çok Programlı Anadolu Lisesi

·       Vali Kadir Uysal Ortaokulu

Kuşadası Davutlar Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

Aydın Kuşadası Davutlar Mahallesi satılık konut fiyatları 2.250.000 Türk Lirasıdır. Bölgede bulunan satılık konutların ortalama metrekare birim fiyatı yaklaşık 15.000 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Aydın Kuşadası Davutlar Mahallesi satılık konutların ortalama büyüklüğü 150 metrekaredir. Aydın’ın il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Aydın Kuşadası Davutlar Mahallesi sahibinden veya emlak ofisinden satılık konut arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.