Emlakjet

Akyurt Ahmetadil Mahallesi Satılık Daire

araması için uygun ilan bulunamadı
search
Ahmetadil Mahallesicancel
Akyurtcancel
Ankaracancel
warning
Sonuç Bulunamadı
Aramanıza uygun ilan bulunamadı. Arama kriterlerinizi değiştirerek tekrar deneyebilirsiniz.
Tüm Filtreleri Temizle

Ahmetadil Mahallesi Satılık Daire Bakanlara Bölge Hakkında Kilit Bilgiler

Ahmetadil Mahallesi satılık daire ilanları arasında dolaşırken mahalle hakkında merak ettiklerinize bu yazı aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Ahmetadil Mahallesi, Ankara ilinin Akyurt ilçesinde yer alan bir mahalledir.  Ankara iline 56 kilometre, Akyurt’a ise 24 kilometre uzaklıkta yer alır. Akyurt ilçesinde, kurak iklim tipi görülmektedir. Yazlar sıcak ve kurak, kışlar soğuk, sert ve yağışlıdır. Bir geçiş iklimi özelliği gösterir.  Yazlar sıcak geçerken, kışlar soğuk geçer. Ortalama yıllık sıcaklık ise 10-13 derece arası değişir. Step iklimlerinde yıllık sıcaklık farkı 15 – 30°C dır. Step ikliminde yıllık yağış miktarı 250 – 400 mm. dir. Yağışın oldukça büyük bir bölümü İlkbahar mevsiminde gerçekleşir. Step iklimlerinde en fazla yağış ilkbaharda ve yazın düşer. Tabii bitki örtüsü yağışlı mevsimde yeşeren, kurak mevsimde sararan bozkırdır. Ankara ili, Türkiye'nin başkenti ve en kalabalık ikinci ili olmaktadır. Tarihi 10 bin yıl öncesine, Eski Taş Çağı'na kadar dayanmaktadır.  Günümüzde ise birçok medeniyete ev sahipliği yapmıştır. Hititler, Frigyalılar, Lidyalılar, Persler, Galatlar, Romalılar, Bizanslılar, Selçuklular, Osmanlılar ve Türkiye Cumhuriyeti, bölgede yer almıştır. Ankara, doğuda Kırıkkale, kuzeydoğuda Çankırı, kuzeybatıda Bolu, batıda Eskişehir, güneyde Konya, güneydoğuda Kırşehir ve Aksaray ile çevrilidir. İlinin yüzölçümü 25.632 km2'dir. Ankara'nın iklim şartları ve topografik yapısı sebebiyle, bölgede bitki örtüsü bozkırdır. Bozkırda çoğunlukla dikenli çalılar ve otlar bulunur. Ayrık otu, sorguç otu, üzerlik, katırtırnağı, yabani arpa, yavşan otu, gelincik, papatya, hatmi, kekik, sütleğen, ballıbaba, kuşburnu ve böğürtlen burada yer alan önemli otlar arasındadır.

Ahmetadil Mahallesi Satılık Daire Tercih Edeceklere Bölgenin Bazı Kurumları

Emlakjet ziyaretçilerine kolaylık olması için bu yazımızda hazırladığımız mahallede yer alan kurumları inceleyebilir, detaylı bilgi alabilirsiniz.

  • Ahmet Adil Köyü İlkokulu, Ahmetadil Mah, Posta kodu: 06750 Akyurt/Ankara. 
  • Ahmetadil Bakkal, Ahmetadil Mah, Posta kodu: 06750 Akyurt/Ankara.
  • Çocuk Bahçesi, Ahmetadil Mah, 06750 Posta kodu: Akyurt/Ankara.
  • Ahmetradil Köyü Cami, Ahmetadil Mah, Posta kodu: 06750 Akyurt/Ankara.

Siz de bu mahallede yaşamak istiyorsanız Ahmetadil Mahallesi satılık ev ilanlarına sitemizden istediğiniz zaman dilediğiniz yerden kolayca göz atabilirsiniz.

Ahmetadil Mahallesi Satılık Daire Emlak Piyasası 

2019 yılı aralık ayı EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki satılık dairelerin alanları ortalama 102 metrekare olarak karşımız çıkar. Ahmetadil Mahallesi satılık daire fiyatları 167.892 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim fiyatı 1.646 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 23 yıldır.

Satılık daire arayışında bütçenizi belirlediyseniz ev ilanlarına bakmamanız için hiçbir sebebiniz yok. Emlakjet evlere en kolay şekilde ulaşabilmeniz için ilgili ilanları bir araya getirdi. Siz de isteklerinizi karşılayan Ahmetadil Mahallesi satılık ev sahibinden ya da emlakçıdan seçenekleriyle sitemizden ulaşabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

18 Nisan 2024

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.