Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Arnavutköy Deliklikaya Mahallesi Kiralık Daire

araması için 1 ilan bulundu
search
Deliklikaya Mahallesicancel
Arnavutköycancel
İstanbulcancel

Arnavutköy Deliklikaya Mahallesi Kiralık Daire Tercih Edeceklere Bölge Kılavuzu  

İstanbul Arnavutköy Deliklikaya Mahallesi kiralık daire arayışınızda bu bölgede hayallerinizdeki eve bir an önce kavuşmak için ilgili ilanları inceleyebilirsiniz. Deliklikaya, Arnavutköy ilçesinin mahallelerinden biridir. 5 bin 916 nüfuslu Deliklikaya Mahallesi, 5 milyon 581 bin 560 m² alana sahiptir.

  • Mahalle halkı, sağlık hizmetlerini mahallede bulunan Deliklikaya Aile Sağlığı Merkezinden alabilmektedir.
  • Deliklikaya Parkı mahalledeki halka sağlıklı ve sosyal yaşam imkânı sunmaktadır.
  • Çocuklar, mahallede yer alan Deliklikaya İlkokulu ve Deliklikaya Ortaokulu’ndan eğitim hizmeti alabilmektedir.
  • Deliklikaya Camii mahallenin önemli bir ibadethanesidir.
  • Arnavutköy, Bolluca, Boğazköy, Haraççı ve Taşoluk yerleşmeleri zamanla gelişerek toplu bir merkez haline dönüşürken Hadımköy, Durusu, Karaburun ve diğer mahalle yerleşimleri ise daha çok tek merkezli bir gelişim modeli göstermiştir.
  • Arnavutköy’de sıcaklık iç kesimlerden Karadeniz kıyılarına doğru gidildikçe azalmaktadır. İlçenin yıllık ortalama sıcaklık değeri 14,2°C’dir. İlçede en sıcak aylar Haziran, Temmuz ve Ağustos, en soğuk aylar ise Ocak ve Şubat’tır. En yüksek sıcaklık ortalaması 23,8 °C ile Temmuz ayıdır. En düşük sıcaklık ortalaması olan ay ise 5,6 °C  ile Şubat’tır. 

Arnavutköy Deliklikaya Mahallesi Kiralık Daire Bakanlara Bölgenin Önemli Kurumları

Siz de ev arayışınızı sürdürürken mahallede bulunun kurumlar hakkında ayrıntılı bilgilere bu yazıda ulaşabilir ve aklınızdaki soru işaretlerini giderebilirsiniz.

  • Deliklikaya Mahalle Muhtarlığı Adres: Deliklikaya Mah. Kayabaşı Cad. No:13 Tel:  0212 775 21 25. 
  • Deliklikaya İlköğretim Okulu, Deliklikaya Mah, Sabır Sok. Posta kodu: 34555, 34555 Arnavutköy/İstanbul. Tel: 0212 775 20 95.
  • Deliklikaya Ortaokulu, Deliklikaya, Kayabaşı Cad. No:23, Posta kodu: 34555 Arnavutköy/İstanbul. Tel: 0212 775 23 02.
  • Doğuş Gıda, Deliklikaya, İmar Sok.Posta kodu: 34555 Şamlar/Arnavutköy/İstanbul.
  • Deniz Eczanesi, Deliklikaya Mah, Dilektaşı Sok. Posta kodu: 34555, Arnavutköy/İstanbul. Tel: 0212 775 22 24.
  • Aktaş Süper Market, Deliklikaya Mah. Deliklikaya Sok. 7/1, Posta kodu: 34555 Arnavutköy/İstanbul. Tel: 0212 775 22 75.
  • A101, Deliklikaya Mah. Ender Sok. Posta kodu: 34555 Arnavutköy/İstanbul.
  • Deliklikaya Aile Sağlığı Merkezi, Deliklikaya Mah. Kayabaşı Cad. NO:18, Posta kodu: 34555 Arnavutköy/İstanbul. Tel: 0212 775 23 65.

Siz de bu bölgede bir ev sahibi olmak istiyorsanız Deliklikaya Mahallesi kiralık müstakil evler listeleme sayfalarımızda sizleri bekliyor.

Arnavutköy Deliklikaya Mahallesi Kiralık Daire Emlak Piyasası 

2019 yılı aralık ayı EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki kiralık dairelerin alanları ortalama 84 metrekare olarak karşımız çıkar. Deliklikaya Mahallesi kiralık daire fiyatları 529 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim kira fiyatı 6 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 30 yıldır.

Kiralık daire arayışınızda bütçenizi kararlaştırdıysanız ilgili ilanlar sitemizde sizlerin incelemesini bekliyor. Bölgeden ev aramak için Arnavutköy Deliklikaya Mahallesi sahibinden kiralık ev ilanlarına listeleme sayfalarımızdan dilediğiniz zaman göz atabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Arnavutköy Kiralık Daire
Adnan Menderes Mahallesi Kiralık DaireAnadolu Mahallesi Kiralık DaireArnavutköy Kiralık DaireArnavutköy Merkez Mahallesi Kiralık DaireAtatürk Mahallesi Kiralık DaireBaklalı Köyü Kiralık DaireBaklalı Mahallesi Kiralık DaireBalaban Köyü Kiralık DaireBalaban Mahallesi Kiralık DaireBoğazköy İstiklal Mahallesi Kiralık DaireBoğazköy Kiralık DaireBolluca Kiralık DaireBolluca Mahallesi Kiralık DaireBoyalık Mahallesi Kiralık DaireÇilingir Mahallesi Kiralık DaireDeliklikaya Mahallesi Kiralık DaireDursunköy Mahallesi Kiralık DaireDurusu Kiralık DaireDurusu Mahallesi Kiralık DaireFatih Mahallesi Kiralık DaireHacımaşlı Köyü Kiralık DaireHacımaşlı Mahallesi Kiralık DaireHadımköy Kiralık DaireHadımköy Mahallesi Kiralık DaireHaraççı Kiralık DaireHaraççı Mahallesi Kiralık DaireHastane Mahallesi Kiralık DaireHicret Mahallesi Kiralık Daireİmrahor Mahallesi Kiralık Daireİslambey Mahallesi Kiralık DaireKaraburun Köyü Kiralık DaireKaraburun Mahallesi Kiralık DaireKarlıbayır Mahallesi Kiralık DaireKayabaşı Kiralık DaireMareşal Fevzi Çakmak Mahallesi Kiralık DaireMavigöl Mahallesi Kiralık DaireMehmet Akif Ersoy Mahallesi Kiralık DaireMustafa Kemal Paşa Mahallesi Kiralık DaireNenehatun Mahallesi Kiralık DaireÖmerli Mahallesi Kiralık DaireSazlıbosna Mahallesi Kiralık DaireTaşoluk Kiralık DaireTaşoluk Mahallesi Kiralık DaireTayakadın Köyü Kiralık DaireTayakadın Mahallesi Kiralık DaireTerkos Kiralık DaireTerkos Mahallesi Kiralık DaireYassıören Köyü Kiralık DaireYassıören Mahallesi Kiralık DaireYavuz Selim Mahallesi Kiralık DaireYeniköy Köyü Kiralık DaireYeniköy Mahallesi Kiralık DaireYeşilbayır Mahallesi Kiralık DaireYunus Emre Mahallesi Kiralık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.