Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Bağlar Ekince Mahallesi Kiralık Ev

araması için uygun ilan bulunamadı
search
Ekince Mahallesicancel
Bağlarcancel
Diyarbakırcancel
warning
Sonuç Bulunamadı
Aramanıza uygun ilan bulunamadı. Arama kriterlerinizi değiştirerek tekrar deneyebilirsiniz.
Tüm Filtreleri Temizle

Ekince Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Mahalle Hakkında Temel Bilgiler

Emlakjet.com ailesi olarak, kiralık ev ilanlarına bakanlar için, hayallerindeki evi bulabilmeleri adına her türlü desteği sağlamak amacında çalışmaktayız. Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi sınırları içerisinde kalan Ekince Mahallesi kiralık konut ilanlarına bakıyorsanız, kiralayacağınız evin yalnızca fiyatı konusunda değil; mahalle bilgileri, nüfusu ve gerekli devlet kurumları hakkında da bilgi sahibi olabilmeniz için hazırladığımız yazımıza göz atabilirsiniz.

Ekince Mahallesi, Diyarbakır ilinde bulunan Bağlar ilçesine bağlı bir mahalledir. Bağlar Kaymakamlığı nüfus verilerine göre mahallede 696 kişinin yaşadığı kayıtlarda yer almaktadır.

Mahalle Diyarbakır’ın güneybatısında yer almaktadır. Karayolu ulaşımı ile Diyarbakır il merkezine yaklaşık 33 kilometre, Bağlar ilçe merkezine ise 19 kilometre uzaklıkta yer alır. Mahalleye ilçe merkezinden kalkan şehir içi minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.

Ekince Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgileri

Bağlar Ekince Mahallesi kiralık konut arayışında olan özellikle çocuklu aileler için yaptığımız eğitim kurumları araştırmaları sonucunda; mahalle sınırları içerisinde yer alan ya da eğitimin taşımalı olarak gerçekleştirildiği okulların adres ve iletişim bilgileri şu şekildedir:

-       Ekince İlköğretim Okulu: Ekince, 21050 Bağlar/Diyarbakır.

-        Sakallı Köyü Beykaya Mezrası İlköğretim Okulu: Sakallı, 21050 Bağlar/Diyarbakır.

-       Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi: Bağcılar, 1242. Sk. No: 8, 21090 Bağlar/Diyarbakır.

Okullar hakkında detaylı bilgi almak için telefonla arayabilir ya da ziyaret edebilirsiniz.

Ekince Mahallesi Kiralık Konut Arayışında Olanlar İçin Emlak Bilgisi

Ekince Mahallesindeki evlerin emlak endeksi verileri net olarak belirlenememiştir. Develi kiralık konut fiyatları hakkında fikir edinebilmek için, bağlı bulunduğu Bağlar ilçesinin emlak endeksi verileri şöyledir:

-        Evlerin birim fiyatı 5 - 14 Türk Lirası arasında değişim göstermektedir.

-        Ortalama birim kirası 9 Türk Lirası olan evlerin büyüklükleri ise yaklaşık 150 metrekaredir.

-        Ortalama kirası 1.402 Türk Lirası arasında değişen evlerin geri dönüşüm/amortisman süresi ise 20 yıl olarak öngörülmektedir.

Bu fiyatların evin konumu, ulaşım imkanları, cephesi, bina yaşı gibi özelliklere göre değişebileceği unutulmamalıdır. Ev kiralarken sizin ve ailenizin beklentilerini, öngördüğünüz yaşam süresini göz önünde bulundurarak arama yapmanızı öneririz.

Ekince Mahallesi Kiralık Konut Arayışındakiler İçin Mahalle Devlet Kurumu Bilgisi

Ekince Mahallesi kiralık ev ilanlarına bakanlar için, yaşayacağı konutun çevresinde bir hastalık anında kolaylıkla ulaşım sağlayabileceği sağlık kurumu ve ihtiyaç anında gideceği muhtarlık, belediye ve nüfus müdürlüğü gibi kurumlarının isim ve adres bilgileri şu şekildedir:

-        Ekince Mahallesi Muhtarlığı: Ekince Mahalle Merkezi, 06890 Bağlar/Diyarbakır.

-        Diyarbakır Eğitim Araştırma Hastanesi Bağlar Semt Polikliniği: Selahattin Eyyubi, Turgut Özal Blv., 21080 Bağlar/Diyarbakır.

-        Bağlar Kaymakamlığı: Yeniköy, Karacadağ Cd. No:117, 21080 Bağlar/Diyarbakır.

-        Bağlar Belediyesi: Bağcılar, Amid Cd. No:12, 21090 Bağlar/Diyarbakır.

-        Bağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü: 5 Nisan, Sento Cad. İskanevleri Kavşağı No:113, 21090 Bağlar/Diyarbakır.

Mahalle hakkında bilgiler doğrultusunda, emlakçıdan ya da sahibinden Ekince Mahallesi kiralık konut ilanlarına Emlakjet.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Bağlar Kiralık Ev
5 Nisan Mahallesi Kiralık EvAğaçgeçit Mahallesi Kiralık EvAlankoz Mahallesi Kiralık EvAlipınar Kiralık EvAlipınar Mahallesi Kiralık EvBağcılar Mahallesi Kiralık EvBatıçanakçı Mahallesi Kiralık EvBatıkarakoç Mahallesi Kiralık EvBuçuktepe Kiralık EvBuçuktepe Mahallesi Kiralık EvBuyuransu Köyü Kiralık EvBuyuransu Mahallesi Kiralık EvÇiçekliyurt Mahallesi Kiralık EvÇiftlik Mahallesi Kiralık EvDeveli Mahallesi Kiralık EvEkince Köyü Kiralık EvEkince Mahallesi Kiralık EvFatih Mahallesi Kiralık EvGömmetaş Mahallesi Kiralık EvKabahıdır Mahallesi Kiralık EvKamışpınar Köyü Kiralık EvKamışpınar Mahallesi Kiralık EvKaracadağ Bld. Kiralık EvKaracadağ Mahallesi Kiralık EvKarahanköy Mahallesi Kiralık EvKarahanköyü Köyü Kiralık EvKaynartepe Mahallesi Kiralık EvKırkıncık Mahallesi Kiralık EvKırkkoyun Köyü Kiralık EvKırkkoyun Mahallesi Kiralık EvKolludere Mahallesi Kiralık EvKörhat Kiralık EvKörhat Mahallesi Kiralık EvKörtepe Mahallesi Kiralık EvMevlana Halit Mahallesi Kiralık EvMuradiye Mahallesi Kiralık EvOğlaklı Köyü Kiralık EvOğlaklı Mahallesi Kiralık EvOrtaören Köyü Kiralık EvOrtaören Mahallesi Kiralık EvÖvündüler Köyü Kiralık EvÖvündüler Mahallesi Kiralık EvÖzdemir Mahallesi Kiralık EvPınaroğlu Mahallesi Kiralık EvSakallı Köyü Kiralık EvSakallı Mahallesi Kiralık EvSarıdallı Mahallesi Kiralık EvSelahattin Eyyubi Kiralık EvSelahattin Eyyubi Mahallesi Kiralık EvŞehitlik Kiralık EvŞeyh Şamil Mahallesi Kiralık EvTavşantepe Mahallesi Kiralık EvTellikaya Mahallesi Kiralık EvTokluca Mahallesi Kiralık EvTopraktaş Mahallesi Kiralık EvTopyolu Mahallesi Kiralık EvUzunbahçe Mahallesi Kiralık EvYalankoz Köyü Kiralık EvYeniköy Mahallesi Kiralık EvYeşildallı Mahallesi Kiralık EvYiğityolu Köyü Kiralık EvYiğityolu Mahallesi Kiralık EvYolboyu Kiralık EvYukarıakdibek Köyü Kiralık EvYukarıakdibek Mahallesi Kiralık EvYukarı Mollaali Mahallesi Kiralık EvYunus Emre Mahallesi Kiralık EvZümrütkent Kiralık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.