Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Küçükçekmece Atakent Mahallesi Kiralık Daire

araması için 76 ilan bulundu
search
Atakent Mahallesicancel
Küçükçekmececancel
İstanbulcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Atakent Kiralık Daire & Atakent Kiralık Ev İlan Arama Rehberi

 

Emlakjet güvencesiyle Atakent'te en güvenilir, en kaliteli ve en uygun daireleri bulabilmeniz için oluşturduğumuz bu ev arama rehberinde; Atakent kiralık daire arayanlar için bazı önemli detayları sizler için burada derledik.

 

Atakent Kiralık Daire

 

Atakent kiralık daire arayanlar için Atakent, Toplu Konut adıyla bilinen Küçükçekmece ilçesine bağlı bir mahalledir. Küçükçekmece’nin ve İstanbul’un ilk uydu kentlerinden birisidir. Küçükçekmece’ye bağlıdır. Bağlı olduğu Küçükçekmece ilçesi, İstanbul’un batısında Küçükçekmece Gölü’nün çevresinde kurulmuş bir ilçedir. Atakent Mahallesi’nin sınırları; kuzeyden Başakşehir’in Ziya Gökalp, batıdan Küçükçekmece’nin Yarımburgaz, güneyden Küçükçekmece’nin Halkalı Merkez ve doğudan ise Küçükçekmece’nin Atatürk Mahalleleri ile çevrilmiştir. Atakent Mahallesi, TUİK son nüfus bilgileri toplam 102.682 nüfustan meydana gelmektedir. 

 

Atakent Kiralık Daire İlanları ve Fiyatları

 

Emlakjet ekibi olarak Atakent'te yaşamak isteyenler için buraya dair öncelikle şunu belirtmek istersek Atakent kiralık daire fiyatları; yıl içerisinde değişimler gösterebilmekte olup bulunduğu bölgenin yaşam şartlarına göre genellikle dairenin bulunduğu çevreye, binanın yaşına, dairenin metrekaresine, manzarasına, oda sayısına, hastaneye, üniversiteye, turistik bölgelere ve merkeze yakınlıklarına göre değişimler gösterebilmektedir. Atakent'te iş, eğitim, tatil veya özel günler sebebiyle kiralayabileceğiniz dilediğiniz kriterlere uygun Atakent kiralık daire ilanları için Emlakjet’in en güncel Atakent kiralık daire ilanlarına mutlaka göz atmayı unutmayın!

 

Atakent Kiralık Daire 3+1

 

Öğrenci, memur veya çalışan olup Atakent ile sürekli bir bağlantı halinde olduğunuz durumlar için günlük, haftalık, aylık ve yıllık şekilde kiralayabileceğiniz dilediğiniz kriterlere en uygun Atakent 3+1 kiralık daire seçenekleri için hemen şimdi Emlakjet’in Atakent 3+1 kiralık daire ilanlarına göz atın!

 

Atakent Kiralık Daire 2+1

 

Merkezi bölgelerde çağın yeni mimarilerine ayak uyduran dilediğiniz kriterlere uygun Atakent 2+1 kiralık daire seçenekleri için mutlaka Emlakjet’in ilan sayfasını takipte kalın!

 

Atakent Kiralık Daire 1+1

 

Atakent'te depreme dayanıklı, bakım onarım masraflarına pek ihtiyaç duymayan, tertemiz, en uygun ve en yaşanabilir Atakent 1+1 kiralık daire ilanlarına Emlakjet’in ilan sayfasından kolayca ulaşabilirsiniz!

 

Atakent Kiralık Eşyalı Daire

 

Atakent'te tüm ihtiyaçlarınıza cevap veren, dilediğiniz kriterlerdeki eşyalı olarak kiralayabileceğiniz müstakil ev, apartman, villa, rezidans ve apart tipindeki Atakent eşyalı kiralık daire seçenekleri için Emlakjet’in ilan sayfasına göz atmayı unutmayın!

 

Atakent Kiralık Daire Alınırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Atakent yerleşimine bakıldığında nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan bölgelerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut kiralamadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Atakent sahibinden kiralık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

 

Atakent Kiralık Daire Arayanlar İçin Ulaşım Olanakları

 

Atakent'te en uygun ve en yaşanabilir Küçükçekmece Atakent kiralık daireler için ulaşım ilçeler arası aktarmalı veya aktarmasız olarak İETT belediye otobüsü, minibüs, metro, tren ve taksi aracılığı ile sağlanmaktadır.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.