Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Sultangazi Yunus Emre Mahallesi Satılık Ev

araması için 104 ilan bulundu
search
Yunus Emre Mahallesicancel
Sultangazicancel
İstanbulcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Yunus Emre Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Yol Rehberi

Emlakjet.com olarak satılık daire arayışında olan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Yunus Emre Mahallesi satılık konut arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan aylar süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, nüfus, ulaşımı ve konut satış piyasasının detaylarını öğrenebilirsiniz.

Yunus Emre Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

İstanbul ilinin önemli ilçelerinden biri olan Sultangazi ilçesine bağlı Yunus Emre Mahallesi Avrupa Yakası’nın önemli merkezleri arasında yer almaktadır. Mahalle konumu itibari ile Marmara Bölgesi geçiş ikliminin iklimsel koşullarının etkisi altındadır. Bu nedenle de mahallede yazlar sıcak, kışlar ise soğuk ve yağışlı geçmektedir. Yunus Emre Mahallesi satılık konut arayan kişiler mahallenin iklimsel koşulları kadar mahallenin eğitim imkanları ile de yakından ilgilenmektedir. Yunus Emre Mahallesi satılık daire arayan kişilerin etrafında konut tercihinde bulunabileceği okullar:

  • Dostluk İlköğretim Okulu: Yunus Emre, 1614. Sokak, No:2 D:No:2, 34260 Sultangazi/İstanbul. Bu eğitim kurumu hafta içi hizmet vermektedir. Bu eğitim kurumu hakkında daha detaylı bilgiler için bu eğitim kurumunu ziyaret edebilir ya da (0212) 536 55 93 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Mehmetçik İlkokulu: Yunus Emre, 1383/1. Sokak, No:1, 34260 Sultangazi/İstanbul. Bu eğitim kurumu hafta içi hizmet vermektedir. Bu eğitim kurumu hakkında daha detaylı bilgiler için bu eğitim kurumunu ziyaret edebilir ya da (0212) 536 47 19 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Yunus Emre Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Sağlık Kurumu Bilgisi

Mahalleden konut satın almayı düşünen vatandaşlar mahallenin sağlık kurumu bilgisi ile yakından ilgilenmektedir. Sultangazi Yunus Emre Mahallesi satılık konut arayan kişiler mahalle sağlık imkanları hakkında yaptıkları araştırmalar sonucunda mahalle sınırlarında birçok kaliteli sağlık kurumunun yer aldığının bilgisine ulaşmaktadır. Mahalle halkı bu sağlık kurumlarından oldukça memnundur. Bu sağlık kurumları:

  • Sultangazi 29 No’lu Aile Sağlığı Merkezi: Yunus Emre, 1409. Sokak, 34260 Sultangazi/İstanbul. Bu sağlık kurumu hafta içi hizmet vermektedir. Bu sağlık kurumu hakkında daha detaylı bilgiler için bu sağlık kurumunu ziyaret edebilir ya da arayabilirsiniz.
  • Özel Dükel Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği: Yunusemre Mahallesi Adem Yavuz Caddesi, 1403/1. Sokak No1-3/10, 34000 Sultangazi/İstanbul. Bu sağlık kurumu hakkında daha detaylı bilgiler için (0212) 650 80 55 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Sizler de satılık daire tercihini İstanbul ilinin Sultangazi ilçesine bağlı Yunus Emre Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden Sultangazi Yunus Emre Mahallesi uygun fiyatlı satılık ev ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret edebilir, böylelikle de tercih etmek istediğiniz konuta hızlı, keyifli ve kolay bir şekilde karar verebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.