Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Mudanya Güzelyalı Yalı Mahallesi Kiralık Ev

araması için 13 ilan bulundu
search
Güzelyalı Yalı Mahallesicancel
Mudanyacancel
Bursacancel

Güzelyalı Yalı Mahallesi Kiralık Konut Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Ev bakarken aklınızdaki sorulara cevap olabileceğine inandığımız bu yazıda mahalle hakkında genel bilgilere yer verdik. Ev ilanları artık EmlakJet sayesinde sadece bir tık uzaklıkta. Güzelyalı Yalı Mahallesi kiralık konut arayışınızda EmlakJet sizin yanınızda. Bu kapsamda sizler için Güzelyalı Yalı Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Siz de bu yazımıza göz atarak istediğiniz bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Bursa ili Güzelyalı Yalı Mahallesi’nin nüfusu toplam 8.007 kişidir. Nüfusun 3.784'ü erkek, 4.223'ü kadındır.

Güzelyalı Yalı Mahallesi Kiralık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Mudanya, Bursa ilinin ilçesidir. İlçe batıda Karacabey, güneyde Osmangazi ve Nilüfer, kuzeyinde Gemlik Körfezi ile çevrilidir. Bölgede Marmara iklimi görülür. Güzelyalı Yalı Mahallesi Bursa ilinin Mudanya ilçesine bağlıdır. Bölgedeki önemli yerler; Mütareke Evi Müzesi, Tirilye, Kumyaka, Tarihi Rum Mahallesi ve Tahir Paşa Konağı.

Güzelyalı Yalı Mahallesi Kiralık Konut Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Güzelyalı Yalı Mahallesi kiralık konut arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik.

Bursa ilinde kent içi ulaşım Burulaş'a aittir. İlde birçok belediye otobüsü, halk otobüsü, minibüs ve taksi yer alır. Otobüs, tramvay ve metro kullanımında ücretler Bursakart ile tahsil edilir. 75 dakika içinde metro-otobüs aktarmalarında indirim vardır. Budo Mudanya'dan İstanbul iline deniz otobüsü seferleri gerçekleştirir. Aynı zamanda Burulaş yaz döneminde körfez seferleri de yapmaktadır. Ülkenin en uzun teleferiği, Bursa ilinde yer alır. Teferrüç semti ile Sarıalan yaylası arasında 1963 senesinde kurulmuştur. Bu teleferik ayrıca ülkenin ilk teleferiğidir. Teleferik Sarıalan'a on iki dakika sonra ulaştırmaktadır. Mudanya ilçesine ulaşım sağlayabileceğiniz hatlar; F/3, F/1, 2/U, 104, 2/M, 1/M.

Güzelyalı Yalı Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Güzelyalı Yalı Mahallesi kiralık konut arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Güzelyalı Yalı Mahallesi’nde bulunan okullar;

  • Mudanya Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi.

Güzelyalı Yalı Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki kiralık dairelerin alanları ortalama 111 metrekare olarak karşımız çıkar. Bursa Güzelyalı Yalı Mahallesi kiralık konut fiyatları 3.472 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim kira fiyatı 31 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 30 yıldır. Siz de Bursa Güzelyalı Yalı Mahallesi kiralık konut arayışınızda bu bilgilerden yararlanabilirsiniz. EmlakJet kiralık evler ile ev arayanları buluşturuyor. Hayalinizdeki eve bir an önce kavuşmak için ev ilanlarına sitemizden bakmalısınız. Güzelyalı Yalı Mahallesi sahibinden kiralık konut arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.



İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Mudanya Kiralık Ev
Akköy Mahallesi Kiralık EvAltıntaş Mahallesi Kiralık EvAydınpınar Mahallesi Kiralık EvBademli Mahallesi Kiralık EvBalabancık Mahallesi Kiralık EvÇağrışan Mahallesi Kiralık EvÇamlık Mahallesi Kiralık EvÇayönü Mahallesi Kiralık EvÇekrice Mahallesi Kiralık EvÇepni Mahallesi Kiralık EvÇınarlı Mahallesi Kiralık EvDedeköy Mahallesi Kiralık EvDereköy Mahallesi Kiralık EvEğerce Mahallesi Kiralık EvEmirleryenicesi Mahallesi Kiralık EvEsence Mahallesi Kiralık EvEvciler Mahallesi Kiralık EvGöynüklü Mahallesi Kiralık EvGüzelyalı Burgaz Mahallesi Kiralık EvGüzelyalı Eğitim Mahallesi Kiralık EvGüzelyalı Kiralık EvGüzelyalı Siteler Mahallesi Kiralık EvGüzelyalı Yalı Mahallesi Kiralık EvHalitpaşa Mahallesi Kiralık EvHançerli Mahallesi Kiralık EvHasanbey Mahallesi Kiralık EvHasköy Mahallesi Kiralık EvIşıklı Mahallesi Kiralık Evİpekyayla Mahallesi Kiralık EvKaymakoba Mahallesi Kiralık EvKumyaka Mahallesi Kiralık EvKüçükyenice Mahallesi Kiralık EvMesudiye Mahallesi Kiralık EvMirzaoba Mahallesi Kiralık EvMudanya Kiralık EvMürsel Mahallesi Kiralık EvMütareke Mahallesi Kiralık EvOrhaniye Mahallesi Kiralık EvÖmerbey Mahallesi Kiralık EvSöğütpınar Mahallesi Kiralık EvŞükrüçavuş Mahallesi Kiralık EvTirilye Mahallesi Kiralık EvÜlkü Mahallesi Kiralık EvYalıçiftlik Mahallesi Kiralık EvYaman Mahallesi Kiralık EvYaylacık Mahallesi Kiralık EvYeni Mahallesi Kiralık EvYörükali Mahallesi Kiralık EvYörükyenicesi Mahallesi Kiralık EvZeytinbağı Kiralık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.