Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Odunpazarı Emek Mahallesi Satılık Daire

araması için 229 ilan bulundu
search
Emek Mahallesicancel
Odunpazarıcancel
Eskişehircancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Emek Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Mahalle Hakkında Temel Bilgiler

Emlakjet.com ailesi olarak, satılık ev arayışındaki ziyaretçilerimizin hayallerindeki evi bulabilmeleri adına her türlü desteği sağlamak amacında çalışmaktayız. Eskişehir'in Odunpazarı ilçesi sınırları içerisindeki Emek Mahallesi satılık daire almak isteyenler için, satın alacakları evin yalnızca fiyatı konusunda değil; mahalle bilgileri, nüfusu ve gerekli devlet kurumları hakkında da bilgi sahibi olabilmeleri için hazırladığımız yazımıza göz atabilirsiniz.

Emek Mahallesi; Eskişehir ilinde bulunan Odunpazarı ilçesine bağlı bir merkez mahalledir. Nüfusu, ilçenin diğer mahallelerine bakarak daha kalabalıktır. Toplam 55.393 kişinin yaşadığı kayıtlarda yer almaktadır. Şehir Hastanesine yakındır. Konumu bakımından merkezde bulunduğundan, yaşamak için tercih edilen mahallelerden biridir. Mahallede bir adet park, muhtarlık binası, cafeler, mağazalar bulunmaktadır. Odunpazarı Emek Mahallesi, Eskişehir şehir merkezinde yer almaktadır. Eskişehir il merkezi ve Odunpazarı ilçesinden kalkan şehir içi minibüsleri, belediye otobüsleri ve tramvay ile şehrin her yerinden rahatlıkla ulaşım sağlanabilir.

 

Emek Mahallesi Satılık Daire Arayışında Olanlar İçin Emlak Bilgisi

Son emlak endeksi verilerine göre Emek Mahallesinde evlerin birim fiyatı şu şekildedir: 

-        Satılık dairelerin birim fiyatı 2.688 Türk Lirası olarak karşımıza çıkmaktadır.

-        Evler yaklaşık olarak 317.184 Türk Lirasından satışa sunulmaktadır.

-        Brüt alanları yaklaşık 118 metrekare olan evlerin geri dönüş süresi ise 31 yıl olarak öngörülmektedir.

Bu hesaplanan fiyatların evin konumu, ulaşım imkanları, cephesi, bina yaşı gibi etmenlere göre değişebileceği unutulmamalıdır. Emlakçıdan ya da sahibinden Emek Mahallesi satılık daire fiyatlarına Emlakjet.com’dan daha detaylı olarak ulaşabilirsiniz.

 

Emek Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgileri

Odunpazarı Emek Mahallesi satılık daire arayışında olan çocuklu aileler için yaptığımız eğitim kurumları araştırmaları sonucunda; mahalle sınırları içerisinde yer alan ya da eğitimin taşımalı olarak gerçekleştirildiği okulların adres ve iletişim bilgileri şu şekildedir:

-        Vali Ali Fuat Güven İlkokulu: Emek, Biniciler Sk. No:1, 26080 Odunpazarı/Eskişehir.

-        Gündüz Alp Ortaokulu: 71 Evler, Ertaş Cad./tarih Sok. No:4, 26080 Odunpazarı/Eskişehir.

-        Şehit Hasan Önal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi: 71 Evler, 5 Seyitoba Sok, Odunpazarı/Eskişehir.

 

Emek Mahallesi Satılık Daire Arayışındakiler İçin Mahalle Devlet Kurumu Bilgisi

Emek Mahallesi satılık ev ilanlarına bakanlar için, aldığı dairenin çevresinde bir hastalık anında kolaylıkla ulaşım sağlayabileceği sağlık kurumu ve ihtiyaç anında gideceği muhtarlık, belediye ve nüfus müdürlüğü gibi kurumlarının isim ve adres bilgileri şu şekildedir:

-        Emek Mahallesi Muhtarlığı: Emek Mahallesi Merkezi, 06830 Odunpazarı/Eskişehir.

-        Odunpazarı İlçe Devlet Hastanesi: Halit Cevri Aslangil Mahallesi, 26. Sk. no.1, 06870 Odunpazarı/Eskişehir.

-        Odunpazarı Belediyesi: Yeşilyurt Mahallesi, Hüseyin Sağırkaya Bulvarı. No:37, 06870 Odunpazarı/Eskişehir.

-        Odunpazarı İlçe Nüfus Müdürlüğü: Arifiye, Kıbrıs Şehitleri Cd., 26010 Odunpazarı/Eskişehir.

 

Eskişehir Emek Satılık Daire

Aradığınız evi en kısa sürede güvenle bulabilmek için en doğru yerdesiniz. Eskişehir Emek Satılık Daire ilanlarına EmlakJet'ten ulaşabilirsiniz. Eskişehir Emek Satılık Daire arayışınızda aradığınız özellikteki evleri bulabilirsiniz. Satılık daire arayışınızda sıfır yapılar, birkaç yıl içerisinde yapılmış yapılar ya da daha eski binalara uygun fiyatlı seçenekler ile sahip olabilirsiniz. Her geçen gün daha da gelişen Bölge ihtiyaç ve beklentilerinize uygun konutlara ev sahipliği yapıyor. Bölgedeki sosyal hayat, ulaşım ve alışveriş olanakları ile ön plana çıkan Eskişehir Emek Satılık Daire ilanlarını keşfetmek için EmlakJet'te yer alan ilanları inceleyin. 

 

Eskişehir Emek Satılık Daire Fiyatları

Eskişehir Emek Satılık Daire fiyatları arasında bütçenize en uygun olan evi bulabilirsiniz. Gittikçe gelişen bölgede satılık daire fiyatları birçok faktöre bağlı olarak değişiyor. Evin metrekaresi, konumu, oda sayısı, ısıtması, bina yaşı, asansörünün olup olmaması, bulunduğu kat ve sahip olduğu diğer ek özelliklere göre dairelerin fiyatları değişmektedir. Beklentilerinize ve bütçenize en uygun evi bulmak için sayfadaki ilanları inceleyebilirsiniz. 

 

Eskişehir Emek Satılık Daire İlanları

EmlakJet'te yer alan Eskişehir Emek Satılık Daire ilanlarının inceleyerek hayalinizdeki eve sahip olabilirsiniz. Sitemizde yer alan ilanlar arasından sizin için en ideal eve sahip olabilirsiniz. Kriterlerinize ve bütçenize uygun ev ilanları EmlakJet'te sizleri bekliyor. 

 

Eskişehir Emek Satılık Daire 3+1

Eskişehir Emek Satılık Daire 3+1 ilanlarını sitemizden inceleyebilirsiniz. Ailenizle geniş ve ferah bir evde yaşamak için 3 oda ve 1 salon ev arayışında iseniz doğru adrestesiniz. EmlakJet'teki 3+1 ilanları ile istediğiniz bölgede aradığınız kriterlere uygun daireleri kolayca bulabilirsiniz. Aradığınız 3 oda bir salon daire ilanları ile istediğiniz eve kavuşun!

 

Eskişehir Emek Satılık Daire 2+1

Eskişehir Emek Satılık Daire 2+1 ilanları sitemizde sizleri bekliyor. EmlakJet sahibinden 2+1 satılık daire ilanları ile sizi aradığınız eve kavuşturuyor. Uygun fiyatlı ilanlar, aradığınız konumda, istediğiniz metrekarede incelenmek üzere sayfamızda sizleri bekliyor. EmlakJet aracılığıyla daire sahipleriyle doğrudan iletişime geçebilir ve daireler hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Aile dostu ve uygun fiyatlı 2 oda 1 salon ev ilanlarını sayfamızdan inceleyebilirsiniz.

 

Eskişehir Emek Satılık Daire 1+1

Eskişehir Emek Satılık Daire 1+1 ilanları ile aradığınız eve sahip olabilirsiniz. 1 oda 1 salondan oluşan evler için sayfamızdaki ilanları inceleyebilirsiniz. Daha çok öğrenciler, tek yaşayanlar ya da çocuksuz aileler tarafından tercih edilen 1+1 dairelere daha çok modern konut yapılarında ve rezidanslarda rastlanıyor. Bu yapı tipinde genel olarak mutfak salonun içinde yer alıyor. EmlakJet tarafından sizin için hazırlanan ilanlar aracılığıyla aradığınız o dairede yaşamaya başlayabilirsiniz. 

 

Eskişehir Emek Satılık Daire Alınırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Eskişehir Emek Satılık Daire ararken, dikkatli bir şekilde hareket etmek oldukça önemlidir. Satılık daire arayışınızda ilk olarak, bütçenizi net bir şekilde belirlemelisiniz. Ardından, konum faktörüne dikkat etmelisiniz. Dairenin bulunduğu bölgenin güvenliği, ulaşım imkanları, altyapı olanakları, işyerinize ya da okula olan uzaklığı gibi faktörlere de dikkat etmelisiniz. Dairenin fiziksel durumunu da incelemek de gereklidir. Yapısal problemler ya da bakım gerektiren alanlar ilerleyen dönemlerde size ek masraflar çıkarabilir. Evde yaşamaya başlamadan önce eve ne kadar masraf yapılacağını belirlemelisiniz. Ayrıca tapu ve diğer tüm hukuki belgelerin eksiksiz ve güncel olduğundan emin olmalısınız. Yaşayacağınız ya da yatırım yapacağınız evi seçerken acele etmek yerine detaylı araştırma yapmak sizi ilerleyen zamanlarda oluşabilecek problemlerden kurtaracaktır. 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Odunpazarı Satılık Daire
71 Evler Mahallesi Satılık Daire71 Evler Satılık Daire75. Yıl OSB Mahallesi Satılık DaireAğapınar Mahallesi Satılık DaireAğapınar Satılık DaireAkarbaşı Mahallesi Satılık DaireAkarbaşı Satılık DaireAkcami Mahallesi Satılık DaireAkcami Satılık DaireAkçağlan Mahallesi Satılık DaireAkçakaya Köyü Satılık DaireAkçakaya Mahallesi Satılık DaireAkkaya Köyü Satılık DaireAkkaya Mahallesi Satılık DaireAkpınar Köyü Satılık DaireAkpınar Mahallesi Satılık DaireAlanönü Mahallesi Satılık DaireArifiye Mahallesi Satılık DaireArifiye Satılık DaireAşağı Çağlan Mahallesi Satılık DaireAşağıılıca Köyü Satılık DaireAşağıılıca Mahallesi Satılık DaireAvdan Köyü Satılık DaireAvdan Mahallesi Satılık DaireAyvacık Köyü Satılık DaireAyvacık Mahallesi Satılık DaireBüyükdere Mahallesi Satılık DaireBüyükdere Satılık DaireCunudiye Mahallesi Satılık DaireÇamlıca Köyü Satılık DaireÇamlıca Mahallesi Satılık DaireÇankaya Mahallesi Satılık DaireÇankaya Satılık DaireÇavlum Mahallesi Satılık DaireDede Mahallesi Satılık DaireDeliklitaş Mahallesi Satılık DaireDemirli Köyü Satılık DaireDemirli Mahallesi Satılık DaireDoğankaya Köyü Satılık DaireDoğankaya Mahallesi Satılık DaireEmek Mahallesi Satılık DaireErenköy Mahallesi Satılık DaireErenköy Satılık DaireEşenkara Köyü Satılık DaireEşenkara Mahallesi Satılık DaireGökmeydan Mahallesi Satılık DaireGökmeydan Satılık DaireGöztepe Mahallesi Satılık DaireGülpınar Köyü Satılık DaireGülpınar Mahallesi Satılık DaireGültepe Mahallesi Satılık DaireGümele Köyü Satılık DaireGümele Mahallesi Satılık DaireGündoğdu Mahallesi Satılık DaireHarmandalı Köyü Satılık DaireHarmandalı Mahallesi Satılık DaireHuzur Mahallesi Satılık DaireIhlamurkent Mahallesi Satılık Daireİmişehir Köyü Satılık Daireİmişehir Mahallesi Satılık Daireİstiklal Mahallesi Satılık DaireKalkanlı Mahallesi Satılık DaireKanlıpınar Köyü Satılık DaireKanlıpınar Mahallesi Satılık DaireKaraalan Köyü Satılık DaireKaraalan Mahallesi Satılık DaireKaracahöyük Mahallesi Satılık DaireKaracaşehir Köyü Satılık DaireKaracaşehir Mahallesi Satılık DaireKaraçay Köyü Satılık DaireKaraçay Mahallesi Satılık DaireKarahüyük Köyü Satılık DaireKarahüyük Mahallesi Satılık DaireKaramustafa Köyü Satılık DaireKaramustafa Mahallesi Satılık DaireKarapazar Köyü Satılık DaireKarapazar Mahallesi Satılık DaireKarapınar Mahallesi Satılık DaireKaratepe Köyü Satılık DaireKaratepe Mahallesi Satılık DaireKargın Köyü Satılık DaireKargın Mahallesi Satılık DaireKayacık Köyü Satılık DaireKayacık Mahallesi Satılık DaireKayapınar Mahallesi Satılık DaireKıravdan Köyü Satılık DaireKıravdan Mahallesi Satılık DaireKırmızıtoprak Mahallesi Satılık DaireKireçköyü Köyü Satılık DaireKireç Mahallesi Satılık DaireKurtuluş Mahallesi Satılık DaireKurtuluş Satılık DaireKuyucak Köyü Satılık DaireKuyucak Mahallesi Satılık DaireLütfiye Köyü Satılık DaireLütfiye Mahallesi Satılık DaireMusalar Köyü Satılık DaireMusalar Mahallesi Satılık DaireOrhangazi Mahallesi Satılık DaireOrhangazi Satılık DaireOrta Mahallesi Satılık DaireOsmangazi Mahallesi Satılık DaireOsmangazi Satılık DairePaşa Mahallesi Satılık DaireSarısungur Köyü Satılık DaireSarısungur Mahallesi Satılık DaireSeklice Köyü Satılık DaireSeklice Mahallesi Satılık DaireSevinç Mahallesi Satılık DaireSultandere 75. Yıl Mahallesi Satılık DaireSultandere Köyü Satılık DaireSultandere Mahallesi Satılık DaireSultandere Satılık DaireSümer Mahallesi Satılık DaireSüpüren Köyü Satılık DaireSüpüren Mahallesi Satılık DaireŞarkiye Mahallesi Satılık DaireTürkmentokat Köyü Satılık DaireTürkmentokat Mahallesi Satılık DaireUluçayır Köyü Satılık DaireUluçayır Mahallesi Satılık DaireVadişehir Mahallesi Satılık DaireVişnelik Mahallesi Satılık DaireYahnikapan Köyü Satılık DaireYahnikapan Mahallesi Satılık DaireYassıhöyük Mahallesi Satılık DaireYenidoğan Mahallesi Satılık DaireYenikent Mahallesi Satılık DaireYenikent Satılık DaireYenisofca Köyü Satılık DaireYenisofça Mahallesi Satılık DaireYıldıztepe Mahallesi Satılık DaireYukarıçağlan Köyü Satılık DaireYukarıçağlan Mahallesi Satılık DaireYukarıılıca Köyü Satılık DaireYukarıılıca Mahallesi Satılık DaireYukarıkalabak Köyü Satılık DaireYukarıkalabak Mahallesi Satılık DaireYürükkaracaören Köyü Satılık DaireYürükkaracaören Mahallesi Satılık DaireYürükkırka Köyü Satılık DaireYürükkırka Mahallesi Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.