Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Karacabey Emirsultan Mahallesi Kiralık Ev

araması için 1 ilan bulundu
search
Emirsultan Mahallesicancel
Karacabeycancel
Bursacancel
homeInfo
Arama kriterlerinize uygun başka ilan bulamadık. Kriterlerinize benzer ilanlara göz atabilirsiniz.
Benzer İlanlar

Emirsultan Mahallesi Kiralık Konut Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi 

Konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak, bu süreçte aradığınız konuta ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için Emirsultan Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Emirsultan Mahallesi kiralık konut arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler. 

Bursa Karacabey Emirsultan Mahallesi’nin nüfusu toplam 8.022 kişidir. Bu nüfusun %50’si erkek, %50’si ise kadındır. 

 

Emirsultan Mahallesi Kiralık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler 

Emirsultan Mahallesi Bursa’nın Karacabey ilçesine bağlı olan 85 mahalleden biridir. Emirsultan Mahallesi; Karacabey ilçe merkezine yaklaşık 1 km, Bursa il merkezine ise yaklaşık 79 km uzaklıktadır.  

 

Emirsultan Mahallesi Kiralık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Ulaşım Olanakları 

Emirsultan Mahallesi kiralık konut arayan okurlarımız için mahallenin ulaşım olanaklarını derledik. Bursa şehri hem deniz hem kara hem demir hem de havayolu ile ulaşım seçeneği sunan, Türkiye’nin en gelişmiş şehirlerinden biridir. Karacabey’e gitmek isteyen ziyaretçiler de bu seçeneklerden yararlanabilmektedir. Karacabey’e uçakla gitmek isteyen ziyaretçilerin kullanması gereken havalimanı Bursa Yenişehir Havalimanı’dır. Bursa Yenişehir Havalimanı, Karacabey’e 122 km uzaklıktadır.

Bursa ulaşım yönüyle oldukça gelişmiş bir ağa sahiptir. Emirsultan Mahallesi ulaşımı Karacabey’e gelen hatlar aracılığıyla sağlanmaktadır. Karacabey’e otobüs ve minibüsler aracılığıyla ulaşım sağlayabilirsiniz. 

 

Emirsultan Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi 

Emirsultan Mahallesi kiralık konut arayan çocuklu aileler için eğitim kurumlarını araştırdık. Emirsultan Mahallesi’nde 2 okul bulunmaktadır. Taşımalı eğitim tercih edecek olan okurlarımız Karacabey’de bulunan diğer devlet okullarını veya özel okulları tercih edebilirler. Karacabey’de 110 okul bulunmaktadır.  Emirsultan Mahallesi’nde bulunan bazı okulların listesi şu şekildedir:

·       Ömer Matlı İlkokulu

·       Şehit Özcan Özsoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

 

Karacabey Emirsultan Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri 

Bursa Karacabey Emirsultan Mahallesi kiralık konut fiyatları aylık 2.398 Türk Lirasıdır. Bölgede bulunan kiralık konutların ortalama metrekare birim fiyatı yaklaşık 18 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Bursa Karacabey Emirsultan Mahallesi kiralık konutların ortalama büyüklüğü 130 metrekaredir. Bursa’nın il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Bursa Karacabey Emirsultan Mahallesi sahibinden veya emlak ofisinden kiralık konut arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

18 Nisan 2024

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Karacabey Kiralık Ev
Abdullahpaşa Mahallesi Kiralık EvAkçakoyun Mahallesi Kiralık EvAkçasusurluk Mahallesi Kiralık EvAkhisar Mahallesi Kiralık EvArız Mahallesi Kiralık EvBakırköy Mahallesi Kiralık EvBallıkaya Mahallesi Kiralık EvBayramdere Mahallesi Kiralık EvBeylik Mahallesi Kiralık EvBoğazköy Mahallesi Kiralık EvCanbalı Mahallesi Kiralık EvCanbaz Mahallesi Kiralık EvÇamlıca Mahallesi Kiralık EvÇarıkköy Mahallesi Kiralık EvÇavuş Mahallesi Kiralık EvÇeşnigir Mahallesi Kiralık EvDağesemen Mahallesi Kiralık EvDağkadı Mahallesi Kiralık EvDanişment Mahallesi Kiralık EvDevecikonağı Kiralık EvDoğla Mahallesi Kiralık EvDrama Mahallesi Kiralık EvEkinli Mahallesi Kiralık EvEkmekçi Mahallesi Kiralık EvEmirsultan Mahallesi Kiralık EvErtuğrul Kiralık EvEsentepe Mahallesi Kiralık EvEskikaraağaç Mahallesi Kiralık EvEskisarıbey Mahallesi Kiralık EvFevzipaşa Mahallesi Kiralık EvGaripçe Mahallesi Kiralık EvGazi Mahallesi Kiralık EvGölecik Mahallesi Kiralık EvGölkıyı Mahallesi Kiralık EvGönü Mahallesi Kiralık EvGüngörmez Mahallesi Kiralık EvHamidiye Mahallesi Kiralık EvHarmanlı Mahallesi Kiralık EvHayırlar Mahallesi Kiralık EvHotanlı Mahallesi Kiralık EvHüdavendigar Mahallesi Kiralık EvHürriyet Mahallesi Kiralık Evİkizce Mahallesi Kiralık Evİmralı Adası Kiralık Evİnkaya Mahallesi Kiralık Evİsmetpaşa Mahallesi Kiralık EvKaracaahmet Mahallesi Kiralık EvKaracabey Kiralık EvKarakoca Mahallesi Kiralık EvKarasu Mahallesi Kiralık EvKedikaya Mahallesi Kiralık EvKeşlik Mahallesi Kiralık EvKıranlar Mahallesi Kiralık EvKulakpınar Mahallesi Kiralık EvKurşunlu Mahallesi Kiralık EvKüçükkaraağaç Mahallesi Kiralık EvMamuriyet Mahallesi Kiralık EvMecidiye Mahallesi Kiralık EvMuratlı Mahallesi Kiralık EvNasrettin Mahallesi Kiralık EvOkçular Mahallesi Kiralık EvOrhaniye Mahallesi Kiralık EvOrtasarıbey Mahallesi Kiralık EvOvaesemen Mahallesi Kiralık EvOva Hamidiye Mahallesi Kiralık EvÖrencik Mahallesi Kiralık EvRunguşpaşa Mahallesi Kiralık EvSaadet Mahallesi Kiralık EvSazlıca Mahallesi Kiralık EvSelimiye Mahallesi Kiralık EvSeyran Mahallesi Kiralık EvSırabademler Mahallesi Kiralık EvSubaşı Mahallesi Kiralık EvSultaniye Mahallesi Kiralık EvŞahinköy Mahallesi Kiralık EvŞahmelek Mahallesi Kiralık EvTabaklar Mahallesi Kiralık EvTaşlık Mahallesi Kiralık EvTaşpınar Mahallesi Kiralık EvTavşanlı Mahallesi Kiralık EvTophisar Mahallesi Kiralık EvUluabat Mahallesi Kiralık EvYarış Mahallesi Kiralık EvYenice Mahallesi Kiralık EvYenikaraağaç Mahallesi Kiralık EvYeni Mahallesi Kiralık EvYenisarıbey Mahallesi Kiralık EvYeşildere Mahallesi Kiralık EvYolağzı Mahallesi Kiralık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.