Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Bağcılar İnönü Mahallesi Satılık Ev

araması için 11 ilan bulundu
search
İnönü Mahallesicancel
Bağcılarcancel
İstanbulcancel

İnönü Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Mahalle Rehberi

Emlakjet.com ekibi olarak satılık daire arayışında olan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. İnönü Mahallesi satılık konut arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan saatler süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, eğitim, sağlık, nüfus, sokakları ve konut satış piyasası hakkında bilgi edinebilirsiniz.

İnönü Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

İnönü Mahallesi satılık konut arayan kişiler mahallenin bulunduğu konum itibari ile ulaşım bakımından oldukça avantajlı bir konumda yer aldığı bilgisine ulaşmaktadır. Mahallenin nüfusu bulunduğu konum ve sahip olduğu imkanlar sebebi ile her geçen gün artmaktadır. Bu da ulaşım konusunun oldukça önem kazanmasına sebep olmaktadır. Mahalle ulaşımında otobüs, metro ve minibüs hattı kullanılmaktadır. Mahalle ulaşımında kullanılan hatları: 92, 92K, 97G, 98Y, HT1 otobüs hatları, M1B, M3 metro hatları ve İncirli-Yeni Mahalle arasında çalışan minibüs hattıdır. Marmara geçiş iklim bölgesi içerisinde yer alan semtte yaz aylarında oldukça fazla yağış görülmektedir. Bu da İnönü Mahallesi satılık daire arayan kişileri mahallenin alt yapısı hakkında araştırma yapmaya yönlendirmektedir. Mahalle alt yapısı hakkında yapılan araştırmalar ve edinilen bilgilere göre son yıllarda herhangi bir taşkın ya da alt yapı sorunun yaşandığı bilgisine ulaşılmamıştır. 

İnönü Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Eğitim Bilgisi

İnönü Mahallesi satılık ev arayan çocuklu aileler mahallede yer alan eğitim kurumları ile yakından ilgilenmektedir. Mahalle içerisinde 5 adet eğitim kurumu yer almaktadır. Bu kurumlar: Açı Eğitim Kurumları, Bağcılar Sınav ve Kurs Merkezi, İnönü Ortaokulu, Akrida Okulları Bağcılar Temel Lisesi ve Onur Eğitim Kurumlarıdır. Mahalle içerisinde yer alan eğitim kurumlarında verilen eğitim oldukça iyidir. Bu nedenle de bölge bugün birçok kişi tarafından tercih edilmektedir.

İnönü Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlara Mahalle Nüfus ve Sokak Bilgisi

Türkiye İstatistik Kurumu 2018 verilerine göre mahalle toplam nüfusu 23.960’tır. Mahalle nüfusunun 12 bin 88’ini erkek, 11 bin 872’sini kadın nüfusu oluşturmaktadır. İnönü Mahallesi satılık daire arayan kişilerin mahalle içerisinde konut tercihinde bulunabileceği 1 adet cadde ve 1 adet sokak bulunmaktadır. Bağcılar İnönü Mahallesi satılık konut arayan kişilerin mahallede konut tercihinde bulunabileceği cadde ve sokak: Bağcılar Caddesi ve Hoca Ahmet Yesevi Caddesi’dir. 

İnönü Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Market Bilgileri

Mahalleden konut arayan kişilerin önem verdikleri bir diğer konu da mahallede yer alan alışveriş noktalarıdır. Mahallede alışveriş yapılabilecek birçok market yer almaktadır. Bu marketlerden başlıcaları: Aytuğ Süpermarketleri, Önderoğlu Market, Umut Market, Kafkas Market ve Şok Market’tir.

Sizler de satılık daire tercihini İstanbul ilinin Bağcılar ilçesine bağlı İnönü Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden Bağcılar İnönü Mahallesi uygun fiyatlı satılık ev ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.