Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Arnavutköy Çilingir Mahallesi Satılık Ev

araması için uygun ilan bulunamadı
search
Çilingir Mahallesicancel
Arnavutköycancel
İstanbulcancel
warning
Sonuç Bulunamadı
Aramanıza uygun sonuç bulunamadı. Farklı bir arama yapabilir veya benzer ilanları inceleyebilirsiniz.
Tüm Filtreleri Temizle
Benzer İlanlar

Çilingir Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Yol Rehberi

Emlakjet.com olarak satılık daire arayışında olan vatandaşlara yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Çilingir Mahallesi satılık konut arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan saatler süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, eğitim, sağlık, nüfus, sokakları ve konut satış piyasası hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Çilingir Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişilere Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

İstanbul ilinin Arnavutköy ilçesine bağlı Çilingir Mahallesi Avrupa Yakası’nda yer almaktadır. Çilingir Mahallesi satılık konut arayan kişiler mahalle eğitim ve sağlık imkanları ile yakından ilgilenmektedir. Özellikle çocuklu aileler için mahalle içerisinde eve yakın okul bulunması oldukça önemlidir. Mahallede iki adet eğitim kurumu yer almaktadır. Bu kurumların isimleri: Çilingir Köyü İlköğretim Okulu ve Menderes Ortaokulu’dur. Mahalle ulaşım bakımından da oldukça avantajlı bir lokasyonda yer almaktadır. Mahalleden İETT otobüs hattı ve minibüs hattı geçmektedir. Mahalleden geçen minibüs ve İETT otobüs hatları: 336A, 36YS numaralı otobüs hatları ve Edirnekapı-Çilingir minibüs hattıdır. Çilingir Mahallesi satılık ev tercihinde bulunmayı düşünen kişiler mahalle alışveriş noktaları ile de yakından ilgilenmektedir. Mahalle alışveriş noktaları bakımından oldukça zengindir. Mahalle içerisinde yer alan alışveriş noktaları: Nizam Market, Eryılmaz Market, Karlıova Market, Ceylan Market, Kardeşler Market, Alo Market, Kafkas Market, Onur Market, Koç Market, Emmar Market ve Seslikaya Kardeşler Market’tir.

Çilingir Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişilere Mahalle Nüfus, Sokak Ve Cadde Bilgileri

Türkiye İstatistik Kurumu 2018 verilerine göre mahalle toplam nüfusu 1.085’tir. Mahalle nüfusunun 544’ünü erkek, 541’ini kadın nüfusu oluşturmaktadır. Çilingir Mahallesi satılık daire arayan kişilerin mahallede konut tercihinde bulunabileceği 39 adet sokak ve 4 adet cadde bulunmaktadır. Arnavutköy Çilingir Mahallesi satılık konut arayanların konut tercihinde bulunabileceği caddeler ve sokaklar: Çilingir Sazlıbosna Caddesi, Eski Edirne Caddesi, Günlükdere Caddesi, Kavaklıdere Caddesi, Alaz Sokak, Beşer Sokak, Çiçekçi Sokak, Çilingir Cami Sokak, Değer Sokak, Derman Sokak, Duruçay Sokak, Ebabil Sokak, Esna Sokak, Fatih Sokak, Gaye Sokak, Gezgin Sokak, Görgülü Sokak, Görkem Sokak, Gülyalı Sokak, Kafkas Sokak, Koca Çınar Sokak, Köklüce Sokak, Mavisu Sokak, Meram Sokak, Mineli Sokak, Misvak Sokak, Nurmelek Sokak, Orkun Sokak, Pirinçci Sokak, Semra Sokak, Sündü Sokak, Şeydagül Sokak, Tepeköy Sokak, Turan Sokak, Türkbeyi Sokak, Usta Sokak, Uzun Sokak,Ülker Sokak, Yeniçiftlik Sokak, Yeniçağ Sokak, Yerdemir Sokak ve Zorbey Sokak’tır.

Sizler de satılık daire tercihini İstanbul iline bağlı Arnavutköy ilçesinin Çilingir Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden Arnavutköy Çilingir Mahallesi uygun fiyatlı ev ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret ederek tercih etmek istediğiniz konuta hızlı, keyifli ve kolay bir şekilde karar verebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Arnavutköy Satılık Ev
Adnan Menderes Mahallesi Satılık EvAnadolu Mahallesi Satılık EvArnavutköy Merkez Mahallesi Satılık EvArnavutköy Satılık EvAtatürk Mahallesi Satılık EvBaklalı Köyü Satılık EvBaklalı Mahallesi Satılık EvBalaban Köyü Satılık EvBalaban Mahallesi Satılık EvBoğazköy İstiklal Mahallesi Satılık EvBoğazköy Satılık EvBolluca Mahallesi Satılık EvBolluca Satılık EvBoyalık Mahallesi Satılık EvÇilingir Mahallesi Satılık EvDeliklikaya Mahallesi Satılık EvDursunköy Mahallesi Satılık EvDurusu Mahallesi Satılık EvDurusu Satılık EvFatih Mahallesi Satılık EvHacımaşlı Köyü Satılık EvHacımaşlı Mahallesi Satılık EvHadımköy Mahallesi Satılık EvHadımköy Satılık EvHaraççı Mahallesi Satılık EvHaraççı Satılık EvHastane Mahallesi Satılık EvHicret Mahallesi Satılık Evİmrahor Mahallesi Satılık Evİslambey Mahallesi Satılık EvKaraburun Köyü Satılık EvKaraburun Mahallesi Satılık EvKarlıbayır Mahallesi Satılık EvKayabaşı Satılık EvMareşal Fevzi Çakmak Mahallesi Satılık EvMavigöl Mahallesi Satılık EvMehmet Akif Ersoy Mahallesi Satılık EvMustafa Kemal Paşa Mahallesi Satılık EvNenehatun Mahallesi Satılık EvÖmerli Mahallesi Satılık EvSazlıbosna Mahallesi Satılık EvTaşoluk Mahallesi Satılık EvTaşoluk Satılık EvTayakadın Köyü Satılık EvTayakadın Mahallesi Satılık EvTerkos Mahallesi Satılık EvTerkos Satılık EvYassıören Köyü Satılık EvYassıören Mahallesi Satılık EvYavuz Selim Mahallesi Satılık EvYeniköy Köyü Satılık EvYeniköy Mahallesi Satılık EvYeşilbayır Mahallesi Satılık EvYunus Emre Mahallesi Satılık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.