Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

İstanbul Bağcılar Göztepe Mahallesi Satılık Ev

araması için 59 ilan bulundu
search
Göztepe Mahallesicancel
Bağcılarcancel
İstanbulcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Göztepe Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Yol Rehberi

Emlakjet ekibi olarak satılık ev arayışında olan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Göztepe Mahallesi satılık konut arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan saatler süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, eğitim, sağlık, nüfus, sokakları ve konut satış piyasası hakkında bilgi edinerek konut satın alabilirsiniz.

Göztepe Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişilere Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

İstanbul ilinin Bağcılar ilçesine bağlı Göztepe Mahallesi geçmiş dönemlerden günümüze birçok önemli millete ev sahipliği yapmıştır. Göztepe Mahallesi satılık konut arayan kişiler mahallenin eğitim, sağlık ve ulaşım bilgileri ile yakından ilgilenmektedir. Mahalle içerisinde dört adet eğitim kurumu yer almaktadır. Bu eğitim kurumları:

  • Füruzan Sadıkoğlu İlköğretim Okulu,
  • Galatasaray Bağcılar Futbol Okulu,
  • Göztepe Sürücü Kursu ve
  • Mahmutbey Lisesi’dir.

Göztepe Mahallesi satılık ev arayan kişiler mahallenin sağlık kurumlarını da araştırmaktadır. Mahallede bir adet sağlık kuruluş yer almaktadır. Bu sağlık kuruluşunun ismi: Medipol Mega Hastaneler Kompleksi / Üniversite Hastanesi’dir.

Göztepe Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlar İçin Mahalle Nüfus Ve Sokak Bilgisi

Türkiye İstatistik Kurumu 2018 verilerine göre mahalle toplam nüfusu 37.749’dur. Mahalle nüfusunun 19 bin 278’ini erkek, 18 bin 471’ini kadın nüfusu oluşturmaktadır. Göztepe Mahallesi satılık daire arayan kişiler mahallede konut tercihinde bulunabileceği 6 adet cadde ve 110 adet sokak bulunmaktadır. Bağcılar Göztepe Mahallesi satılık konut tercihinde bulunabileceğiniz caddeler ve sokaklar: Bosna Caddesi, Hüseyin Karaaslan Caddesi, İnönü Caddesi, Kazım Karabekir Caddesi, Maslak Caddesi, Orhangazi Caddesi, Mehmetçik Sokak, Mehtap Sokak, Meltem Sokak, Menzil Sokak, Meral Sokak, Metin Sokak, Mızrak Sokak, Müge Sokak, Murat Sokak, Müze Sokak, Nadide Sokak, Nalan Sokak, Nergis Sokak, Neşe Sokak, Nevruz Sokak, Okul Sokak, Oltu Sokak, Önder Sokak, Onur Sokak, Orkide Sokak, Orman Sokak, Örnek Sokak, Oruç Sokak, Ozan Sokak, Özden Sokak, Özgür Sokak, Özlem Sokak, Özyurt Sokak, Panayır Sokak, Papağan Sokak, Papatya Sokak, Paşa Sokak, Pasinler Sokak, Pehlivan Sokak, Pelit Sokak, Petek Sokak, Serçe Sokak, Serdar Sokak, Serkan Sokak, Sezen Sokak, Sibel Sokak, Sinan Sokak, Sitem Sokak, Söğüt Sokak, Sultan Sokak, Sülün Sokak, Sümbül Sokak, Sümeyye Sokak, Suna Sokak, Suzan Sokak, Tan Sokak, Taner Sokak, Tarçın Sokak, Tarhan Sokak, Tayfun Sokak, Temiz Sokak, Timur Sokak, Topçular Sokak, Tuna Sokak, Tunç Sokak, Tuncay Sokak, Ufuk Sokak, Ulubatlı Sokak, Umut Sokak, Utku Sokak, Vişne Sokak, Yakut Sokak ve Zambak Sokak’tır.

Sizler de satılık daire tercihini İstanbul ilinin Bağcılar ilçesine bağlı Göztepe Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden Bağcılar Göztepe Mahallesi uygun fiyatlı evler için listeleme sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.