Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Sincan Saraycık Mahallesi Kiralık Ev

araması için 5 ilan bulundu
search
Saraycık Mahallesicancel
Sincancancel
Ankaracancel

Saraycık Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar için Mahalle Rehberi 

Ankara ilinin Sincan ilçesine bağlı olan Saraycık mahallesi kiralık konut arayışı olanlar için emlakjet.com ailesi olarak sizlere rehber olabilecek önemli bilgileri derledik. 

İç Anadolu Bölgesi'nde yer alan ve Başkentimiz olan Ankara iline bağlı olan Sincan’ın komşuları arasında; Etimesgut, Yenimahalle, Polatlı, Ayaş gibi bilinen ve önemli ilçeler yer almaktadır. Sincan nüfusu 2020 yılına göre 549 bin civarındadır. 

Saraycık Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Bölge Bilgileri 

Saraycık mahallesi kiralık daire Sincan bakanlar için Başkent Ankara’ya bağlı ilçelerden biri olan Sincan il merkezine 25 kilometre uzaklıkta yer alan bir ilçemizdir. Ulaşım, sağlık, eğitim, sosyal imkanlar açısından hızla gelişen bir ilçe olan Sincan konut projelerinin de yüksek olduğu yatırım değeri taşıyan bir ilçedir. 

Sincan’ın en kalabalık mahalleleri dediğimizde ise sırayla; 

  • Pınarbaşı mahallesi

  • Mareşal mahallesi

  • Çakmak mahallesi

  • Malazgirt mahallesi

  • Tandoğan mahallesi

  • Selçuklu mahallesi

  • Plevne mahallesi

  • Mustafa Kemal mahallesi

Bu mahalleler 30 binden fazla nüfusuyla Sincan’ın yatırım değerini de yükseltmektedir. Gerek ekonomi gerek eğitim gerekse sağlık açısından yatırımların fazla olduğu Sincan’da sosyal imkanlar da fazladır. 

Saraycık Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Ulaşım Koşulları 

Saraycık kiralık ev arayanlar için lokasyon ve ulaşım seçenekleri de belirleyici kriterler arasında yer almaktadır. Sincan ulaşım seçeneklerinin fazla olduğu bir ilçedir. Minibüs, otobüs, dolmuşlar sürekli sefer halindedir. Sincan’dan Kızılay’a 45 dakikada gidilebilmektedir. Metro ile bu mesafe çok daha azdır. Kızılay – Batıkent metro hattını kullanarak Sincan’a ulaşmak oldukça kolaydır. Sincan metro hattı, Eryaman, Fatih ve Törekent’e kadar gitmektedir. 

Saraycık Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Ekonomi Koşulları 

Sincan'da 1990 yılında yapımı tamamlanmış olan Ankara 1. Organize Sanayi Bölgesi bulunmaktadır. Sincan'ın nüfusunun artışında en büyük pay sahibi olan Sanayi Bölgesi'nde çok sayıda yurt içi ve yurt dışı merkezli fabrika bulunmaktadır. Ankara’nın genelinde olduğu gibi Sincan ilçesinde de ekonomik faaliyetler fazladır. 

Saraycık mahallesi kiralık konut bakanlar için ilçede sanayi tesisleri ve kombina sayısı fazladır. Organize sanayisi gelişmiş olan ilçede kil yatakları işletilmektedir. Sincan sanayi dışında finans ve iş merkezlerinin de fazla olduğu bir ilçedir. İlçede; mobilya, dayanıklı ev eşyaları, giyim, tekstil, eğitim ve gıda hizmetlerinde gelişmiştir. İlçede bulunan Törekent Sanayi Sitesi pek çok kişiye istihdam sağlamaktadır. 

Saraycık Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Markalı Konut Projeleri 

Saraycık Mahallesi kiralık konut arayanlar için ilçedeki markalı konut projeleri de fazladır. Bunlar arasında;  Köroğlu Batıkent Konutları, Newera Seyirtepe, Şehri Yaren Konutları, Yenikent Evleri, Köroğlu Batıpark, Polsan Prestij Konutları, Resital Yenikent, La Viva Yenikent gibi markalı konut projeleri sayılabilir. 

Saraycık kiralık daire fiyatları için en düşük kiralık daire fiyatları bin TL’den başlamaktadır. Elbette kiralık daire seçenekleri daire tipi, bina yaşı, sosyal imkanları, güvenlik, lokasyon vb. gibi nedenlerle değişmektedir. 

Saraycık Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar için Dikkat Edilmesi Gereken Kriterler 

Sincan Saraycık Mahallesi kiralık daire arayışı olanlar için dikkat edilmesi gereken bazı kriterler mevcuttur. Konut satın alırken dikkat edilmesi gereken birçok husus bulunuyor. Aşağıda birkaçını sizler için sıraladık. 

  • Daireyi yerinde incelemeden kapora vermemek 

  • Bina yaşı ve deprem yönetmeliği gibi konuları araştırmak 

  • Ev sahibi ile yüz yüze iletişim kurmak 

  • Kira sözleşmesini ayrıntılı okumadan ve şartları konuşmadan imzalamamak 

  • Kiralık dairenin konumunu ve çevre güvenliğini araştırmak 

  • Otopark konusunda bilgi edinmek 

  • Dairenin aidat vb. gibi önceki borçlarının olup olmadığını araştırmak 

  • Ulaşım, market, alışveriş merkezi, eğitim gibi akslara yakınlığını sorgulamak 

Siz de hemen emlakçıdan ya da sahibinden Sincan Saraycık kiralık daire bakmak için emlakjet.com’daki güncel ilanlarımızı inceleyebilirsiniz. 




İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Sincan Kiralık Ev
29 Ekim Mahallesi Kiralık EvAdalet Mahallesi Kiralık EvAhi Evran Kiralık EvAhi Evran Mahallesi Kiralık EvAhi Evran OSB Mahallesi Kiralık EvAkçaören Mahallesi Kiralık EvAkşemsettin Mahallesi Kiralık EvAlagöz Mahallesi Kiralık EvAlcı Kiralık EvAlcı Mahallesi Kiralık EvAlcı OSB Mahallesi Kiralık EvAnayurt Mahallesi Kiralık EvAndiçen Mahallesi Kiralık EvAtatürk Mahallesi Kiralık EvBacı Mahallesi Kiralık EvBaşkent OSB Kiralık EvBeyobası Mahallesi Kiralık EvCumhuriyet Mahallesi Kiralık EvÇiçektepe Mahallesi Kiralık EvÇoğlu Mahallesi Kiralık EvÇokören Mahallesi Kiralık EvElvankent Kiralık EvErkeksu Mahallesi Kiralık EvErtuğrulgazi Mahallesi Kiralık EvEsenler Mahallesi Kiralık EvFatih Kiralık EvFatih Mahallesi Kiralık EvFevzi Çakmak Mahallesi Kiralık EvGazi Mahallesi Kiralık EvGazi Osmanpaşa Mahallesi Kiralık EvGirmeç Mahallesi Kiralık EvGökçek Mahallesi Kiralık EvHisarlıkaya Mahallesi Kiralık EvHürriyet Mahallesi Kiralık Evİlyakut Mahallesi Kiralık Evİncirlik Mahallesi Kiralık Evİstasyon Mahallesi Kiralık Evİstiklal Mahallesi Kiralık EvKesiktaş Mahallesi Kiralık EvMalazgirt Mahallesi Kiralık EvMalıköy Anadolu OSB Mahallesi Kiralık EvMalıköy Başkent OSB Mahallesi Kiralık EvMalıköy Dökümcüler OSB Mahallesi Kiralık EvMalıköy Kiralık EvMalıköy Mahallesi Kiralık EvMareşal Çakmak Mahallesi Kiralık EvMenderes Mahallesi Kiralık EvMevlana Mahallesi Kiralık EvMustafa Kemal Mahallesi Kiralık EvMülk Mahallesi Kiralık EvOsmaniye Mahallesi Kiralık EvOsmanlı Mahallesi Kiralık EvPınarbaşı Mahallesi Kiralık EvPlevne Kiralık EvPlevne Mahallesi Kiralık EvPolatlar Mahallesi Kiralık EvSaraycık Mahallesi Kiralık EvSelçuklu Mahallesi Kiralık EvSincan Merkez Kiralık EvSincan OSB Kiralık EvTandoğan Mahallesi Kiralık EvTatlar Mahallesi Kiralık EvTemelli Kiralık EvTörekent Kiralık EvTörekent Mahallesi Kiralık EvTürkobası Mahallesi Kiralık EvUlubatlı Hasan Mahallesi Kiralık EvÜcret Mahallesi Kiralık EvYeniçimşit Mahallesi Kiralık EvYenihisar Mahallesi Kiralık EvYenikayı Mahallesi Kiralık EvYenikent Kiralık EvYenipeçenek Mahallesi Kiralık EvYunus Emre Mahallesi Kiralık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.