Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Pendik Esenler Mahallesi Satılık Ev

araması için 25 ilan bulundu
search
Esenler Mahallesicancel
Pendikcancel
İstanbulcancel

Esenler Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Yol Rehberi

Emlakjet olarak satılık daire arayışında olan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Esenler Mahallesi satılık konut arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan aylar süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, nüfus, ulaşımı ve konut satış piyasası hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Esenler Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

İstanbul ilinin Anadolu Yakası’nda yer alan Pendik ilçesine bağlı Esenler Mahallesi, İstanbul ilinin önemli merkezlerinden biridir. Mahalle Marmara Bölgesi geçiş ikliminin etkisi altındadır. Bu nedenle mahallede yazlar sıcak, kışlar ise soğuk ve yağışlı geçmektedir. Mahalle kış aylarında oldukça fazla yağış almaktadır. Ancak mahallenin alt yapısı oldukça yenidir. Bu nedenle kış aylarında herhangi bir alt yapı problemi ile karşılaşılmamaktadır. Esenler Mahallesi satılık konut arayan kişiler mahallenin iklimsel koşulları ve alt yapısı kadar eğitim imkanları ile de yakından ilgilenmektedir. Mahalle eğitim kurumları bakımından oldukça zengindir. Mahalle halkı mahallenin eğitim kurumlarının kalitesinden oldukça memnundur. Esenler Mahallesi satılık daire arayan kişilerin etrafında konut tercihinde bulunabileceği okullar:

  • Namık Kemal İlkokulu: Esenler Mahallesi, Verimli Sokak, No:9, 34841 Pendik/İstanbul. Bu eğitim kurumu hafta içi hizmet vermektedir. Bu eğitim kurumu hakkında daha detaylı bilgiler için (0216) 397 53 06 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Buhara İlkokulu: Esenler Mahallesi, Demet Sokak, 34844 İstanbul. Bu eğitim kurumu hafta içi hizmet vermektedir. Bu eğitim kurumu hakkında daha detaylı bilgiler için (0216) 397 38 65 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Özel Elma Koleji: Esenler Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi Hoş Sokak No:1, 34899 Pendik/İstanbul. Bu eğitim kurumu hafta içi hizmet vermektedir. Bu eğitim kurumu hakkında daha detaylı bilgiler için (0216) 597 22 22 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Pendik Esenler Kız Anadolu Lisesi: Esenler, Sedir Sokak, No:33, 34899 Pendik/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için bu eğitim kurumunu arayabilirsiniz.

Esenler Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Sağlık Kurumu Bilgisi

Mahalleden konut satın almayı düşünen kişiler mahallenin sağlık imkanları ile yakından ilgilenmektedir. Pendik Esenler Mahallesi satılık konut arayan kişiler mahalle sağlık imkanları hakkında yaptıkları araştırmalar sonucunda mahallenin oldukça zengin olduğunun bilgisine ulaşmaktadır. Bu sağlık kurumları:

  • Çiğdem Aile Sağlığı Merkezi: Esenler, Rıfat Ilgaz Caddesi, 34899 Pendik/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için bu sağlık kurumunu arayabilirsiniz.

Sizler de satılık daire tercihini İstanbul ilinin Pendik ilçesine bağlı Esenler Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden Pendik Esenler Mahallesi uygun fiyatlı satılık ev ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret edebilir, böylelikle de tercih etmek istediğiniz konuta hızlı, keyifli ve kolay bir şekilde karar verebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Pendik Satılık Ev
Ahmet Yesevi Mahallesi Satılık EvAhmetyesevi Satılık EvAydos Satılık EvBahçelievler Mahallesi Satılık EvBahçelievler Satılık EvBallıca Köyü Satılık EvBallıca Mahallesi Satılık EvBatı Mahallesi Satılık EvÇamçeşme Mahallesi Satılık EvÇamçeşme Satılık EvÇamlık Mahallesi Satılık EvÇarşı Satılık EvÇınardere Mahallesi Satılık EvÇınardere Satılık EvDoğu Mahallesi Satılık EvDolayoba Satılık EvDumlupınar Mahallesi Satılık EvEmirli Köyü Satılık EvEmirli Mahallesi Satılık EvErtuğrul Gazi Mahallesi Satılık EvErtuğrulgazi Satılık EvEsenler Mahallesi Satılık EvEsenyalı Mahallesi Satılık EvEsenyalı Satılık EvFatih Mahallesi Satılık EvFevzi Çakmak Mahallesi Satılık EvGöçbeyli Köyü Satılık EvGöçbeyli Mahallesi Satılık EvGüllü Bağlar Mahallesi Satılık EvGüllübağlar Satılık EvGüzelyalı Mahallesi Satılık EvGüzelyalı Satılık EvHarmandere Mahallesi Satılık EvHarmandere Satılık EvKartal Satılık EvKavakpınar Mahallesi Satılık EvKaynarca Mahallesi Satılık EvKaynarca Satılık EvKurna Köyü Satılık EvKurna Mahallesi Satılık EvKurtdoğmuş Köyü Satılık EvKurtdoğmuş Mahallesi Satılık EvKurtköy Mahallesi Satılık EvKurtköy Satılık EvOrhangazi Mahallesi Satılık EvOrhangazi Satılık EvOrta Mahallesi Satılık EvÖmerli Satılık EvRamazanoğlu Mahallesi Satılık EvRamazanoğlu Satılık EvSanayi Mahallesi Satılık EvSapan Bağları Mahallesi Satılık EvSülüntepe Mahallesi Satılık EvSülüntepe Satılık EvŞeyhli Mahallesi Satılık EvŞeyhli Satılık EvVelibaba Mahallesi Satılık EvVelibaba Satılık EvYayalar Mahallesi Satılık EvYayalar Satılık EvYeni Mahallesi Satılık EvYenişehir Mahallesi Satılık EvYenişehir Satılık EvYeşilbağlar Mahallesi Satılık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.