Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Esenler Tuna Mahallesi Satılık Ev

araması için 42 ilan bulundu
search
Tuna Mahallesicancel
Esenlercancel
İstanbulcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Tuna Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Yol Rehberi

Emlakjet.com olarak satılık daire arayışında olan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Tuna Mahallesi satılık konut arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan günler süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, nüfus, ulaşımı ve konut satış piyasası hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Tuna Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlar İçin Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

İstanbul ilinin Esenler ilçesine bağlı Tuna Mahallesi bulunduğu konum itibari ile Marmara Bölgesi geçiş ikliminin etkisi altındadır. Bu nedenle mahallede yazlar sıcak, kışlar ise soğuk ve yağışlı geçmektedir. Tuna Mahallesi satılık konut arayan kişiler mahallenin iklimsel koşulları kadar ulaşım imkanları ile de yakından ilgilenmektedir. Mahalle ulaşım imkanları bakımından oldukça avantajlı bir konumda yer almaktadır. Tuna Mahallesi satılık ev arayan kişilerin mahalle ulaşımında kullanabileceği araçlar: 

  • 146T Numaralı Otobüs Hattı, 
  • 92Ş Numaralı Otobüs Hattı, 
  • 97M Numaralı Otobüs Hattı ve
  • M1B Numaralı Metro Hattı’dır.

Tuna Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Tuna Mahallesi’nden konut satın almak isteyen çocuk sahibi aileler mahallenin eğitim kurumları hakkında detaylı araştırmalar yürütmektedir. Mahalle eğitim kurumları bakımından bölge halkının ihtiyaçlarına yanıt verebilecek zenginliktedir. Bölge halkı bu eğitim kurumlarının eğitim kalitesinden oldukça memnundur. Tuna Mahallesi satılık daire arayan kişilerin etrafında konut tercihinde bulunabileceği okullar:

  • İstanbul-Esenler Şehit Muhammed Aksu İmam Hatip Ortaokulu: Fatih, 204. Sokak, No:89, 34225 Esenler/İstanbul. Bu eğitim kurumu hafta içi hizmet vermektedir. Daha detaylı bilgiler için (0212) 569 10 34 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • İstanbul-Esenler Tuna Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi: Tuna, 738. Sokak, No:4, 34225 Esenler/İstanbul. Bu eğitim kurumu hafta içi hizmet vermektedir. Daha detaylı bilgiler için (0212) 568 07 07 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Tuna Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlar İçin Mahalle Sağlık Kurumu Bilgisi

Mahalleden konut satın almak isteyen kişiler mahallenin sağlık imkanları ile yakından ilgilenmektedir. Esenler Tuna Mahallesi satılık konut arayan kişiler mahalle sağlık imkanları hakkında yaptıkları araştırmalar sonucunda mahalle sınırları içerisinde 3 adet sağlık kurumunun yer aldığının bilgisine ulaşmaktadır. Bu sağlık kurumları:

  • Tuna Aile Sağlığı Merkezi: Tuna, Tuna Caddesi, No:34, 34225 Esenler/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0212) 431 67 02 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Hekimbaşı Ahmet Necib Aile Sağlığı Merkezi: Tuna, 715. Sokak, No:24, 34225 Esenler/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için bu sağlık kurumunu arayabilirsiniz.
  • Tuna Sağlık Kabini: Oruçreis, 585. Sokak, No:2, 34235 Esenler/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0212) 429 08 55 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Sizler de satılık daire tercihini İstanbul ilinin Esenler ilçesinden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden Esenler Tuna Mahallesi uygun fiyatlı satılık ev ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret edebilir, tercih etmek istediğiniz konuta hızlı, keyifli ve kolay bir şekilde karar verebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.