Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Bağcılar 15 Temmuz Mahallesi Satılık Ev

araması için 82 ilan bulundu
search
15 Temmuz Mahallesicancel
Bağcılarcancel
İstanbulcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

15 Temmuz Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlar İçin Mahalle Yol Haritası

Emlakjet.com ekibi olarak satılık konut arayışında olan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. 15 Temmuz Mahallesi satılık konut arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan saatler süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, eğitim, sağlık, nüfus, sokakları ve konut satış piyasası hakkında bilgi edinerek konut satın alma tercihinize hızlı bir şekilde karar verebilirsiniz.

15 Temmuz Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlara Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

İstanbul ili içerisinde yer alan Bağcılar ilçesine bağlı 15 Temmuz Mahallesi Marmara geçiş iklim bölgesi içerisinde yer almaktadır. Bu nedenle de mahallede yazlar sıcak, kışlar ise soğuk ve yağışlı geçmektedir. 15 Temmuz Mahallesi satılı konut arayan kişiler mahallenin eğitim, sağlık ve ulaşım bilgileri ile yakından ilgilenmektedirler. Mahalleden konut arayan çocuklu aileler mahallenin eğitim bilgileri ile yakından ilgilenmektedir. Mahalle içerisinde üç adet okul yer almaktadır. Bu eğitim kurumlarının isimleri: Bağcılar 15 Temmuz İlkokulu, Bağcılar Aydın Doğan Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi ve Bağcılar Üsküp İlkokulu’dur. 15 Temmuz Mahallesi satılık ev arayan kişiler mahallenin sağlık bilgileri ile de yakından ilgilenmektedir. Mahalle içerisinde bir adet sağlık kurumu yer almaktadır. Bu sağlık kurumunun ismi ise 15 Temmuz Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi’dir. Mahalle ulaşım imkanları bakımından incelendiğinde ise mahallenin İETT otobüs hattı ve minibüs hattının üzerinde yer aldığı bilgisine ulaşmaktadırlar. Mahalleden konut arayan kişiler mahallede yer alan alışveriş noktaları ile de yakından ilgilenmektedirler. Mahalle içerisinde yer alan alışveriş noktaları: Akgüller Süper Market, Kim, Kardeşler Süper Market, Çiçen Market, Onur Süper Market, Ergin Market ve Aksu Market’tir.

15 Temmuz Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Nüfus, Sokak ve Cadde Bilgisi

Türkiye İstatistik Kurumu 2018 verilerine göre mahalle toplam nüfusu 49.845’tir. Mahalle nüfusunun 25 bin 451’ini erkek, 24 bin 394’ünü kadın nüfusu oluşturmaktadır. 15 Temmuz Mahallesi satılık konut tercihinde bulunabileceği 20 adet sokak ve cadde bulunmaktadır. Bağcılar 15 Temmuz Mahallesi satılık konut tercihinde bulunabileceğiniz sokaklar ve caddeler: Derya Sokak, Aslı Sokak, Aslı Sokak, Şirin Sokak, Kerem Sokak, Seher Sokak, Kerem Sokak, Seher Sokak, Sönmez Sokak, Sönmez Sokak, Sanayi Sokak,  Turgut Reis Sokak, Kuzu Sokağı, Evren İlkokulu Sokak, Nedret Sokak ve Misket Sokak’tır.

Sizler de satılık daire tercihini İstanbul ilinin Bağcılar Mahallesine bağlı 15 Temmuz Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden İstanbul Bağcılar 15 Temmuz Mahallesi uygun fiyatlı ev ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret edebilir böylelikle de tercih etmek istediğiniz konuta hızlı, keyifli ve kolay bir şekilde karar verebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.