Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Muratpaşa Bahçelievler Mahallesi Satılık Daire

araması için 44 ilan bulundu
search
Bahçelievler Mahallesicancel
Muratpaşacancel
Antalyacancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Antalya Bahçelievler Satılık Daire & Antalya Bahçelievler Satılık Ev İlan Arama Rehberi

 

Emlakjet güvencesiyle Antalya Bahçelievler'deki en güvenilir, en kaliteli ve en uygun daireleri bulabilmeniz için oluşturduğumuz bu ev arama rehberinde; Antalya Bahçelievler satılık daire arayanlar için bazı önemli detayları sizler için burada derledik.

 

Antalya Bahçelievler Satılık Daire

 

Antalya Bahçelievler satılık daire arayanlar için Bahçelievler Mahallesi, Antalya’nın Muratpaşa ilçesine ait bir mahalledir. Sınırları; kuzeyden Muratpaşa’nın Varlık Mahallesi, batıdan Muratpaşa’nın Meltem Mahallesi, doğudan Muratpaşa’nın Deniz Mahallesi ve güneyden ise Akdeniz ile çevrilmiştir. Antalya Arkeoloji Müzesi, Konyaaltı Varyant - Büyük Seyir Terası ve Atatürk Parkı bu mahallenin sınırları içerisinde bulunur. Antalya Bahçelievler Mahallesi, TUİK son nüfus bilgilerine göre 6.230 nüfustan meydana gelmektedir.

 

Antalya Bahçelievler Satılık Daire İlanları ve Fiyatları

 

Emlakjet ekibi olarak Antalya Bahçelievler'de yaşamak isteyenler için öncelikle şunu belirtmek istersek Antalya Bahçelievler satılık daire fiyatları; yıl içerisinde değişimler gösterebilmekte olup bulunduğu bölgenin yaşam şartlarına göre genellikle dairenin bulunduğu çevreye, binanın yaşına, dairenin metrekaresine, manzarasına, oda sayısına, hastaneye, üniversiteye, turistik bölgelere ve merkeze yakınlıklarına göre değişimler gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Antalya Bahçelievler'de iş, eğitim, tatil, gezi veya özel günler sebebiyle satın alabileceğiniz dilediğiniz kriterlere uygun Antalya Bahçelievler satılık daire ilanları için Emlakjet’in en güncel Antalya Bahçelievler satılık daire ilanlarına mutlaka göz atmayı unutmayın!

 

Antalya Bahçelievler Satılık Daire 3+1

 

Memur veya çalışan olup Antalya Bahçelievler ile sürekli bir bağlantı halinde olduğunuz durumlar için Antalya Bahçelievler'de dilediğiniz kriterlere en uygun Antalya Bahçelievler 3+1 satılık daire seçenekleri için hemen şimdi Emlakjet’in Antalya Bahçelievler 3+1 satılık daire ilanlarına göz atın!

 

Antalya Bahçelievler Satılık Daire 2+1

 

Merkezi bölgelerde çağın yeni mimarilerine ayak uyduran, gayrimenkul değeri yüksek dilediğiniz kriterlere uygun Antalya Bahçelievler 2+1 satılık daire seçenekleri için mutlaka Emlakjet’in ilan sayfasını takipte kalın!

 

Antalya Bahçelievler Satılık Daire 1+1

 

Antalya Bahçelievler'de bakım onarım masraflarına pek ihtiyaç duymayan, tertemiz, en uygun ve en yaşanabilir Antalya Bahçelievler 1+1 satılık daire ilanlarına Emlakjet’in ilan sayfasından kolayca ulaşabilirsiniz!

 

Antalya Bahçelievler Satılık Daire Alınırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Antalya Bahçelievler yerleşimine bakıldığında nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan bölgelerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Antalya Bahçelievler sahibinden satılık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

 

Antalya Bahçelievler Satılık Daire Arayanlar İçin Şehir İçi Ulaşım Olanakları

Antalya Bahçelievler'de en uygun ve en yaşanabilir Antalya Bahçelievler satılık daireler için şehir içi ulaşım; aktarmalı veya aktarmasız olarak belediye otobüsü, tramvay ve taksi aracılığı ile sağlanmaktadır.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Muratpaşa Satılık Daire
Altındağ Mahallesi Satılık DaireBahçelievler Mahallesi Satılık DaireBahçelievler Satılık DaireBalbey Mahallesi Satılık DaireBarbaros Mahallesi Satılık DaireBayındır Mahallesi Satılık DaireCumhuriyet Mahallesi Satılık DaireÇağlayan Mahallesi Satılık DaireÇarşı Satılık DaireÇaybaşı Mahallesi Satılık DaireDemircikara Mahallesi Satılık DaireDeniz Mahallesi Satılık DaireDoğuyaka Mahallesi Satılık DaireDutlubahçe Mahallesi Satılık DaireElmalı Mahallesi Satılık DaireErmenek Mahallesi Satılık DaireEski Sanayi Satılık DaireEtiler Mahallesi Satılık DaireFener Mahallesi Satılık DaireFener Satılık DaireGebizli Mahallesi Satılık DaireGençlik Mahallesi Satılık DaireGençlik Satılık DaireGüvenlik Mahallesi Satılık DaireGüzelbağ Mahallesi Satılık DaireGüzeloba Mahallesi Satılık DaireGüzeloluk Mahallesi Satılık DaireGüzeloluk Satılık DaireHaşimişcan Mahallesi Satılık DaireKapalıyol Satılık DaireKılınçarslan Mahallesi Satılık DaireKırcami Mahallesi Satılık DaireKışla Mahallesi Satılık DaireKızılarık Mahallesi Satılık DaireKızılsaray Mahallesi Satılık DaireKızıltoprak Mahallesi Satılık DaireKızıltoprak Satılık DaireKonuksever Mahallesi Satılık DaireLara Satılık DaireMehmetçik Mahallesi Satılık DaireMeltem Mahallesi Satılık DaireMeltem Satılık DaireMemurevleri Mahallesi Satılık DaireMeydankavağı Mahallesi Satılık DaireMuratpaşa Mahallesi Satılık DaireSedir Mahallesi Satılık DaireSelçuk Mahallesi Satılık DaireSinan Mahallesi Satılık DaireSoğuksu Mahallesi Satılık DaireŞarampol Satılık DaireŞirinyalı Mahallesi Satılık DaireTahılpazarı Mahallesi Satılık DaireTarım Mahallesi Satılık DaireTopçular Mahallesi Satılık DaireTuzcular Mahallesi Satılık DaireÜçgen Mahallesi Satılık DaireVarlık Mahallesi Satılık DaireYenigöl Mahallesi Satılık DaireYenigün Mahallesi Satılık DaireYenigün Satılık DaireYeşilbahçe Mahallesi Satılık DaireYeşildere Mahallesi Satılık DaireYeşilova Mahallesi Satılık DaireYıldız Mahallesi Satılık DaireYüksekalan Mahallesi Satılık DaireZerdalilik Mahallesi Satılık DaireZümrütova Mahallesi Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.