Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Şişli Mecidiyeköy Mahallesi Satılık Daire

araması için 56 ilan bulundu
search
Mecidiyeköy Mahallesicancel
Şişlicancel
İstanbulcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Mecidiyeköy Mahallesi Satılık Daire Arayanlara Bölge Hakkında Merak Edilenler 

Mecidiyeköy Mahallesi satılık daire ilanları arasında size en uygun evi ararken mahalle hakkında merak ettiklerinize bu yazıdan ulaşabilirsiniz. Mecidiyeköy Mahallesi, İstanbul ilinin Şişli ilçesinde yer alan bir mahalledir. Mecidiyeköy Mahallesi, güneyde Büyükdere Caddesi ve Fulya Mahallesi, batıda Kuştepe Mahallesi, kuzeyde dar bir boyunla Gültepe, doğuda Esentepe ve onun batısında bulunan Gülbahar Mahallesi ile çevrilidir. Galatasaray Spor Kulübü'nün 2011 yılına kadar maçlarını oynadığı Ali Sami Yen Stadyumu da Mecidiyeköy de yer almaktaydı. Cevahir, Astoria ve Profilo alışveriş merkezleri de burada yer alır. 2012 yılında Trump Towers adıyla yeni bir alışveriş merkezi de hizmete açılmıştır. Bilişim sektörünün bilgisayar şirketleri bu semtte kurulmuş ve birçoğu hala bu semtte yer almaktadır. Şişli ilçesinde, sıcak ve ılıman bir iklim görülür; kış aylarında yaz aylarından çok daha fazla yağış düşmektedir. İlçenin yıllık sıcaklık ortalaması 13.8 °C 'dır. Yıllık ortalama yağış miktarı ise, 797 mm’dir.

Mecidiyeköy Mahallesi Satılık Daire Bakanlara Mahallenin Kurumları

Emlakjet ziyaretçileri için bu yazımızda bölgenin bazı kurumlarını derledik.

  • Şişli Mecidiyeköy Anadolu Lisesi, Mecidiyeköy Mah, Eski Osmanlı Sok. No: 50, Posta kodu: 34387 Şişli/İstanbul. Tel: 0212 213 74 06.
  • Gülbağ Hayat Eczanesi, Mecidiyeköy Mah, Şht. Ertuğrul Kabataş Cad. No: 33, Posta kodu: 34387 Şişli/İstanbul. Tel: 0212 212 24 84.
  • Gülbağ Hayat Eczanesi, Mecidiyeköy Mah, Şht. Ertuğrul Kabataş Cad. No: 33, Posta kodu: 34387 Şişli/İstanbul. Tel: 0212 212 24 84.
  • Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü, Mecidiyeköy Mah, Eski Osmanlı Sok. No: 1, Posta kodu: 34387 Şişli/İstanbul. Tel: 0212 915 16 22.
  • Gülden Eczanesi, Mecidiyeköy Mah, Lati Lokum Sok. No: 6/A, Posta kodu: 34387 Şişli/İstanbul. Tel: 0212 274 66 27.
  • Ptt Mecidiyeköy, Mecidiyeköy Mah, Naci Kasım Sok. No: 3, Posta kodu: 34387 Şişli/Istanbul – Europe. Tel: 0212 213 74 73.
  • Sürat Kargo Şube, Mecidiyeköy Mah, Mecidiyeköy Dereboyu Cad. No: 17, Posta kodu: 34360 Şişli/İstanbul.

Siz de bu mahallede yaşamak istiyorsanız Mecidiyeköy Mahallesi satılık konut listeleme sayfalarımızda sizleri bekliyor.

Mecidiyeköy Mahallesi Satılık Daire Emlak Piyasası 

2019 yılı aralık ayı EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki satılık dairelerin alanları ortalama 85 metrekare olarak karşımız çıkar. Mecidiyeköy Mahallesi satılık daire fiyatları 384.710 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim fiyatı 4.526 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 19 yıldır.

Ev arayışınız hala devam ediyor ise size en uygun olan evler EmlakJette sizleri bekliyor. İhtiyaçlarınıza, kriter ve bütçenize uygun olan evi bir an önce bulabilmek için emlakçıdan ya da sahibinden satılık evler Mecidiyeköy Mahallesi ilanları sitemizde incelemeyi bekliyor.

Mecidiyeköy Satılık Daire

İstanbul'un merkezi semtlerinden Mecidiyeköy, satılık daire arayanlara modern ve dinamik bir yaşam sunmaktadır. İş merkezlerine yakınlığı ve ulaşım kolaylıkları, bu semti cazip kılmaktadır. Genellikle apartman daireleri ve rezidanslar şeklindeki konutlar, lüks ve modern yaşamın imkanlarını sunmaktadır.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Şişli Satılık Daire
19 Mayıs Mahallesi Satılık Daire19 Mayıs Satılık DaireBeşiktaş Satılık DaireBomonti Satılık DaireBozkurt Mahallesi Satılık DaireBozkurt Satılık DaireCumhuriyet Mahallesi Satılık DaireCumhuriyet Satılık DaireDereboyu Satılık DaireDolapdere Satılık DaireDuatepe Mahallesi Satılık DaireDuatepe Satılık DaireElmadağ Satılık DaireErgenekon Mahallesi Satılık DaireEsentepe Mahallesi Satılık DaireEsentepe Satılık DaireEskişehir Mahallesi Satılık DaireFeriköy Mahallesi Satılık DaireFeriköy Satılık DaireFulya Mahallesi Satılık DaireFulya Satılık DaireGülbağ Satılık DaireGülbahar Mahallesi Satılık DaireGülbahar Satılık DaireGümüşsuyu Satılık DaireHalaskargazi Mahallesi Satılık DaireHalaskargazi Satılık DaireHalide Edip Adıvar Mahallesi Satılık DaireHalide Edip Adıvar Satılık DaireHalil Rıfat Paşa Mahallesi Satılık DaireHalil Rıfat Paşa Satılık DaireHarbiye Mahallesi Satılık DaireHarbiye Satılık Daireİnönü Mahallesi Satılık Daireİzzet Paşa Mahallesi Satılık Daireİzzetpaşa Satılık DaireKaptan Paşa Mahallesi Satılık DaireKurtuluş Satılık DaireKuştepe Mahallesi Satılık DaireKuştepe Satılık DaireMahmut Şevket Paşa Mahallesi Satılık DaireMahmutşevketpaşa Satılık DaireMecidiyeköy Mahallesi Satılık DaireMecidiyeköy Satılık DaireMerkez Mahallesi Satılık DaireMeşrutiyet Mahallesi Satılık DaireMeşrutiyet Satılık DaireNişantaşı Satılık DaireOkmeydanı Satılık DaireOsmanbey Satılık DairePangaltı Satılık DairePaşa Mahallesi Satılık DairePaşa Satılık DaireSıracevizler Satılık DaireŞişli Satılık DaireTeşvikiye Mahallesi Satılık DaireTeşvikiye Satılık DaireTopağacı Satılık DaireYayla Mahallesi Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.