Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Keçiören Aktepe Mahallesi Kiralık Ev

araması için 7 ilan bulundu
search
Aktepe Mahallesicancel
Keçiörencancel
Ankaracancel

Aktepe  Mahallesi Kiralık Konut Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Kiralık daire arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak, bu süreçte hayalinizdeki konuta ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için Aktepe  Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Aktepe  Mahallesi Kiralık daire arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Ankara iline bağlı Aktepe  mahallesinin nüfusu 2022 yılı Ekim ayı itibariyle toplam 11.007 kişi olarak hesaplanmıştır. 

Aktepe  Mahallesi Kiralık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler 

Aktepe  Mahallesi, Türkiye'nin İç Anadolu Bölgesi'nde Ankara iline bağlı Keçiören ilçesinin bir mahallesidir. Pelitçik mahallesinin bağlı olduğu Keçiören ilçesi, şehir merkezine 15 km uzaklıktadır. Ülkemizin İç Anadolu bölgesinde yer aldığı için step-bozkır iklimine sahiptir. Bu iklimin hakim olduğu bölgelerde yaz ayları çok sıcak geçerken, kış ayları ise çok soğuk geçmektedir. Mahallenin bağlı bulunduğu Keçiören'in ortalama deniz seviyesine göre yükseltisi 950 metre ve yüzölçümü yaklaşık olarak 189 kilometrekaredir. 

Aktepe  Mahallesi Kiralık Konut Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Keçiören Aktepe  Mahallesi kiralık daire arayan okurlarımız için ulaşım olanaklarını derledik.

Keçiören'in, il merkezine uzaklığı yaklaşık 15 kilometredir. Ankara’dan Keçiören'e Talatpaşa Blv, Hipodrom Cd., D200, Selçuklu Cd. ve Gün Sazak Cd rotası üzerinden yaklaşık 20 dakikada ulaşım sağlanabilmektedir.

Keçiören'e ulaşmak için havayolu ulaşımını tercih edecekler için ulaşım Ankara Esenboğa Havalimanı üzerinden yapılmaktadır. Ankara Esenboğa Havalimanı ile uzaklığı ise 23 kilometredir. 

Keçiören merkeze kentin pek çok farklı bölgesinden farklı ulaşım alternatifleri ile erişim sağlanabilmektedir. Keçiören merkeze ayrıca, özel araç kullanarak da ulaşım sağlanabilmektedir. 

Aktepe  Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Ankara Keçiören Aktepe  Mahallesi kiralık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Aktepe  Mahallesinde ve Keçiören ilçesinde yer alan okullar ve eğitim taşımalı olarak gerçekleştirilebildiği bazı okullar şu şekildedir:

  • Sancaktepe İlkokulu

  • Mevlana ilköğretim okulu

  • Aşık Veysel Ortaokulu

  • Şehit Mehmet Yılmaz Ortaokulu

  • Şehit Zafer Çalışkan Anadolu Lisesi

  • Keçiören İmkb Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi

  • Akşemsettin Anadolu Lisesi

Aktepe  Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

Ankara Aktepe  Mahallesi kiralık daire fiyatları şu şekildedir:

Aktepe  mahallesinde kiralık daire fiyatları hakkında fikir edinebilmek adına mahallenin bağlı bulunduğu Keçiören ilçesinde ortalama kiralık daireler 2.648 Türk Lirasıdır. Bölgede kiralık dairelerin ortalama metrekare birim fiyatı yaklaşık 22 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Ankara Aktepe  mahallesi kiralık daireler, Ankara'nın il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir daire kiralamadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Aktepe  Mahallesi sahibinden kiralık ya da emlakçıdan kiralık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.






İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Keçiören Kiralık Ev
19 Mayıs Mahallesi Kiralık Ev23 Nisan Mahallesi Kiralık EvAdnan Menderes Mahallesi Kiralık EvAktepe Kiralık EvAktepe Mahallesi Kiralık EvAşağı Eğlence Mahallesi Kiralık EvAtapark Mahallesi Kiralık EvAyvalı Mahallesi Kiralık EvBademlik Mahallesi Kiralık EvBağlarbaşı Mahallesi Kiralık EvBağlum Güzelyurt Mahallesi Kiralık EvBağlum Kiralık EvBasınevleri Mahallesi Kiralık EvÇaldıran Mahallesi Kiralık EvÇalseki Mahallesi Kiralık EvÇiçekli Mahallesi Kiralık EvEmrah Mahallesi Kiralık EvEsertepe/Yayla Kiralık EvEsertepe Mahallesi Kiralık EvEtlik/İncirli Kiralık EvEtlik Mahallesi Kiralık EvGüçlükaya Mahallesi Kiralık EvGümüşdere Mahallesi Kiralık EvGüzelyurt Mahallesi Kiralık EvHacıkadın Kiralık EvHasköy Mahallesi Kiralık EvHisar Mahallesi Kiralık Evİncirli Mahallesi Kiralık EvKafkas Mahallesi Kiralık EvKalaba Kiralık EvKalaba Mahallesi Kiralık EvKamil Ocak Mahallesi Kiralık EvKanuni Mahallesi Kiralık EvKarakaya Mahallesi Kiralık EvKarargahtepe Mahallesi Kiralık EvKarşıyaka Mahallesi Kiralık EvKavacık Subayevleri Mahallesi Kiralık EvKösrelik Mahallesi Kiralık EvKöşk Mahallesi Kiralık EvKuşcağız Mahallesi Kiralık EvMerkez Kiralık EvOsmangazi Mahallesi Kiralık EvOvacık Mahallesi Kiralık EvPınarbaşı Kiralık EvPınarbaşı Mahallesi Kiralık EvSanatoryum Kiralık EvSancaktepe Mahallesi Kiralık EvSarıbeyler Mahallesi Kiralık EvŞefkat Mahallesi Kiralık EvŞehit Kubilay Mahallesi Kiralık EvŞenlik/Güçlükaya Kiralık EvŞenlik Mahallesi Kiralık EvŞenyuva Mahallesi Kiralık EvTepebaşı Mahallesi Kiralık EvUfuktepe Kiralık EvUfuktepe Mahallesi Kiralık EvUyanış Mahallesi Kiralık EvYakacık Mahallesi Kiralık EvYayla Mahallesi Kiralık EvYeşilöz Mahallesi Kiralık EvYeşiltepe Mahallesi Kiralık EvYükseltepe Mahallesi Kiralık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.