Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Kağıthane Çağlayan Mahallesi Satılık Ev

araması için 120 ilan bulundu
search
Çağlayan Mahallesicancel
Kağıthanecancel
İstanbulcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Çağlayan Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Yol Haritası

Emlakjet.com ekibi olarak satılık daire arayışında olan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Çağlayan Mahallesi satılık konut arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan günler süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, nüfus, ulaşımı ve konut satış piyasasını öğrenebilirsiniz.

Çağlayan Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

İstanbul ilinin Avrupa Yakası’nda yer alan Kağıthane ilçesine bağlı Çağlayan Mahallesi bulunduğu konum itibari ile Marmara Bölgesi geçiş ikliminin etkisi altındadır. Bu nedenle mahallede yazlar sıcak, kışlar ise soğuk ve yağışlı geçmektedir. Çağlayan Mahallesi satılık konut arayan kişiler mahallenin iklimsel koşulları kadar eğitim imkanları ile de yakından ilgilenmektedir. Mahalle eğitim kurumları bakımından oldukça zengindir. Mahalle halkı bu eğitim kurumlarının vermiş olduğu eğitimin kalitesinden oldukça memnundur. Çağlayan Mahallesi satılık daire arayan kişilerin etrafında konut tercihinde bulunabileceği okullar:

  • Zuhal İlkokulu: Çağlayan, Vatan Caddesi, No:25, 34403 Kâğıthane/İstanbul. Bu eğitim kurumu hafta içi hizmet vermektedir. Daha detaylı bilgiler için (0212) 296 97 98 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Önder İlkokulu Ve Ortaokulu: Çağlayan, Berra Sokak, No:1, 34403 Kâğıthane/İstanbul. Bu eğitim kurumu hafta içi hizmet vermektedir. Daha detaylı bilgiler için (0212) 224 19 19 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Çağlayan İsmek: Çağlayan, Bahar Sokak, No:54, 34403 Kâğıthane/İstanbul.
  • Vip Kağıthane Uğurlu Fen Bilimleri Anadolu Lisesi: Çağlayan Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesi, No:28/A, 34403 Kâğıthane/İstanbul.

Çağlayan Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Sağlık Kurumu Bilgisi

Mahalleden konut arayan kişiler mahallenin sağlık imkanları ile yakından ilgilenmektedir. Kağıthane Çağlayan Mahallesi satılık konut arayan kişiler mahallenin sağlık imkanları bakımından mahallenin ihtiyaçlarına yanıt verdiğinin bilgisine ulaşmaktadır. Bu sağlık kurumları:

  • T.C. Sağlık Bakanlığı Çağlayan 1 No'lu Aile Sağlık Merkezi: Çağlayan, Neşe Sokak, No:10, 34034 Kâğıthane/İstanbul. Bu sağlık kurumu hakkında daha detaylı bilgiler için (0212) 291 00 71 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Kağıthane 10 Nolu Aile Sağlık Merkezi: Çağlayan, Vatan Caddesi, 34403 Kâğıthane/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için bu sağlık kurumunu arayabilirsiniz.
  • Çağlayan 2 No'lu Aile Sağlığı Merkezi: Çağlayan, Fevzi Çakmak Caddesi, 34403 Kâğıthane/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için bu sağlık kurumunu arayabilirsiniz.
  • Sağlık Eczanesi: Çağlayan, Taşocağı Cad./okul Sok. 2/B, 34403 Kâğıthane/İstanbul – Avrupa. Bu sağlık kurumu hakkında daha detaylı bilgiler için (0212) 225 32 89 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Sizler de satılık daire tercihini İstanbul ilinin Kağıthane ilçesine bağlı Çağlayan Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden Kağıthane Çağlayan Mahallesi uygun fiyatlı satılık ev ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret edebilir, böylelikle de tercih etmek istediğiniz konuta hızlı, keyifli ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.