Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Kiraz Gedik Mahallesi Satılık Daire

araması için uygun ilan bulunamadı
search
Gedik Mahallesicancel
Kirazcancel
İzmircancel
warning
Sonuç Bulunamadı
Aramanıza uygun ilan bulunamadı. Arama kriterlerinizi değiştirerek tekrar deneyebilirsiniz.
Tüm Filtreleri Temizle

Gedik Mahallesi Satılık Daire Arayanlar için Mahalle Rehberi 

İzmir İli’nin Kiraz ilçesine bağlı olan Gedik mahallesi satılık daire arayışı olanlar için emlakjet.com ailesi olarak sizlere rehber olabilecek önemli bilgileri derledik.

Kiraz ilçelerinden biri olan Gedik mahallesinin nüfusu 360 civarındadır. Mahalle tarım ve hayvancılıkla geçindiği gibi Gedik satılık zeytinlik tarla bağ bahçe seçeneği mevcuttur. 

Gedik Mahallesi Satılık Daire Arayanlar için İlçe Rehberi 

İzmir’in 30 ilçesinden biri olan Kiraz ilçe nüfusu 45 bin civarındadır. İlçenin batısında Ödemiş, güneybatısında Beydağ ilçeleri, güneydoğusunda Aydın, doğusunda ve kuzeyinde Manisa illeri bulunmaktadır. Kiraz Gedik mahallesi satılık ev arayanlar için Kiraz yüzölçümü 658 km2 olup, rakımı 225 metredir. Kiraz’ın İl merkezine uzaklığı 142 km'dir. 

Gedik Mahallesi Satılık Daire Arayanlar için Ekonomi Rehberi 

İzmir Kiraz ilçesinde ekonomi; tarım ve hayvancılık önemli bir yer tutar. Yörede yetişen başlıca ürünler patates, tütün, pamuk, zeytin, kestane, ceviz, incir ve üzümdür. Bağları ve meyve bahçeleriyle ün yapmış Kiraz, ve ova köyleri önemli bağcılık ve tarım merkezidir. Dağlık bölgede yerleşik köylerde, arazinin uygun olmaması nedeniyle bahçe tarımı olanakları sınırlıdır. Kiraz Gedik mahallesi satılık arsa arayanlar için özellikle; Gedik , Karabolu, Dokuzlar, Taşlıyatak köylerinde kestane ve kiraz üretimi ve genel olarak da küçükbaş hayvancılık yapılmaktadır.

İzmir Kiraz Satılık Daire Fiyatları  

Kiraz satılık daire fiyatları dediğimizde 300 bin ile 500 bin TL arasında değişiklik gösterdiği görülmektedir. Konut fiyatları; bina yaşı, sosyal donatı, metrekaresi, lokasyonu gibi kriterlere göre değişiklik göstermektedir. Kiraz satılık daire fiyatlarına bakıldığında metrekare fiyatları 4 bin 152 TL şeklindedir. Geri dönüş süresi ise 24 yıl olarak ifade edilmektedir. 

Gedik Mahallesi Satılık Daire Arayanlar için Sağlık ve Eğitim Rehberi 

Kiraz Gedik satılık bahçe arayanlar için ilçede, 1 sağlık Grup Başkanlığı, 1 Devlet Hastanesi, 4 Sağlık ocağı, 1 Ana Çocuk Sağlığı, 1 Verem savaş Dispanseri hizmet vermektedir. Öte yandan ilçede eğitim şartları da gelişmiş durumdadır. Gedik  Mahallesi satılık daire arayanlar için Kiraz ilçesinde pek çok özel ve devlet okulu mevcuttur. İlçede Halk Eğitim merkezi Halk Eğitim merkezi, 47 İlköğretim Okulu, 3 Orta Öğretim, 1, 1 Mesleki Eğitim Merkezi, 1 Yatılı İlköğretim Bölge Okulu faaliyet göstermektedir. 

Satılık Daire Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir? 

Kiraz satılık daire arayanlar için dikkat edilmesi gerekenleri şöyle sıraladık. 

  • Evin tapusunun, iskan, kat mülkiyetinin olup olmadığının sorgulanması 

  • Konutun üzerinde herhangi bir ipotek, haczin olup olmadığının sorgulanması 

  • Dairenin yerinde ayrıntılı olarak incelenmesi

  • Ev krediyle alınacaksa krediye uygunluğunun sorgulanması 

  • Konutun deprem yönetmeliğine uygunluğunun sorgulanması 

  • Konutun; ulaşım, market, alışveriş merkezi, eğitim gibi alanlarına yakınlığının sorgulanması  

  • Ev sahibi ile yüz yüze iletişim kurulması ve merak edilen sorulara cevap alınması 

  • Dairenin ısınma, sıcak su gibi şartları konusunda bilgi edinilmesi

  • Dairenin üzerinde aidat vb. gibi önceki borçlarının olup olmadığının öğrenilmesi

Siz de emlakçıdan ya da sahibinden Kiraz Gedik satılık müstakil ev arayışınız için hemen sitemizden incelemeye başlayabilirsiniz. 









İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

18 Nisan 2024

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Kiraz Satılık Daire
Ahmetler Mahallesi Satılık DaireAkpınar Mahallesi Satılık DaireAltınoluk Mahallesi Satılık DaireArkacılar Mahallesi Satılık DaireAvunduruk Mahallesi Satılık DaireAydoğdu Mahallesi Satılık DaireBahçearası Mahallesi Satılık DaireBaşaran Mahallesi Satılık DaireCeritler Mahallesi Satılık DaireCevizli Mahallesi Satılık DaireCumhuriyet Mahallesi Satılık DaireÇanakçı Mahallesi Satılık DaireÇatak Mahallesi Satılık DaireÇayağzı Mahallesi Satılık DaireÇömlekçi Mahallesi Satılık DaireDoğancılar Mahallesi Satılık DaireDokuzlar Mahallesi Satılık DaireEmenler Mahallesi Satılık DaireGedik Mahallesi Satılık DaireHaliller Mahallesi Satılık DaireHisar Mahallesi Satılık Daireİğdeli Mahallesi Satılık Daireİstiklal Mahallesi Satılık DaireKaleköy Mahallesi Satılık DaireKarabağ Mahallesi Satılık DaireKarabulu Mahallesi Satılık DaireKaraburç Mahallesi Satılık DaireKaraman Mahallesi Satılık DaireKırköy Mahallesi Satılık DaireKibar Mahallesi Satılık DaireKiraz Satılık DaireMavidere Mahallesi Satılık DaireMersinlidere Mahallesi Satılık DaireOlgunlar Mahallesi Satılık DaireOvacık Mahallesi Satılık DaireÖrencik Mahallesi Satılık DaireÖren Mahallesi Satılık DairePınarbaşı Mahallesi Satılık DaireSaçlı Mahallesi Satılık DaireSarıkaya Mahallesi Satılık DaireSarısu Mahallesi Satılık DaireSırımlı Mahallesi Satılık DaireSolaklar Mahallesi Satılık DaireSuludere Mahallesi Satılık DaireŞemsiler Mahallesi Satılık DaireTaşlıyatak Mahallesi Satılık DaireTekbıçaklar Mahallesi Satılık DaireTumbullar Mahallesi Satılık DaireUmurcalı Mahallesi Satılık DaireUmurlu Mahallesi Satılık DaireUzunköy Mahallesi Satılık DaireVeliler Mahallesi Satılık DaireYağlar Mahallesi Satılık DaireYeniköy Mahallesi Satılık DaireYeni Mahallesi Satılık DaireYenişehir Mahallesi Satılık DaireYeşildere Mahallesi Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.