Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Şişli Gülbahar Mahallesi Satılık Ev

araması için 35 ilan bulundu
search
Gülbahar Mahallesicancel
Şişlicancel
İstanbulcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Gülbahar Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Yol Rehberi

Emlakjet.com ekibi olarak satılık daire arayışında olan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Gülbahar Mahallesi satılık konut arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan aylar süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, nüfus, ulaşımı ve konut satış detaylarına ulaşabilirsiniz.

Gülbahar Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

İstanbul ilinin Avrupa Yakası’nda yer alan Şişli ilçesine bağlı Gülbahar Mahallesi konumu itibari ile Marmara Bölgesi geçiş ikliminin etkisi altındadır. Bu nedenle mahallede yazlar sıcak, kışlar ise soğuk ve yağışlı geçmektedir. Mahalle ulaşım imkanları bakımından da oldukça avantajlı bir konumda yer almaktadır. Mahalle ulaşımında otobüs ve minibüs hatlarından faydalanılmaktadır. Gülbahar Mahallesi satılık konut arayan kişiler mahallenin iklimsel koşulları ve ulaşım imkanlarının yanı sıra mahallenin eğitim imkanları ile de yakından ilgilenmektedir. Mahalle sınırlarında birçok eğitim kurumu bulunmaktadır. Bu eğitim kurumlarının hizmet kalitesinde mahalle halkı oldukça memnundur. Gülbahar Mahallesi satılık daire arayan kişilerin çocuklarını gönderebileceği eğitim kurumları:

  • Gülbağ Selim Sırrı Tarcan İlkokulu: Gülbahar, Biberiye Sokak, No:1, 34394 Şişli/İstanbul. Bu eğitim kurumu hafta içi hizmet vermektedir. Bu eğitim kurumu hakkında daha detaylı bilgiler için bu eğitim kurumunu ziyaret edebilir ya da telefon ile (0212) 211 86 19 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Mecidiyeköy Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Anadolu ve Fen Lisesi: Gülbahar, Çiçekli Bahar Sokak, No:2, 34200 Şişli/İstanbul. Bu eğitim kurumu hafta içi hizmet vermektedir. Bu eğitim kurumu hakkında daha detaylı bilgiler için bu eğitim kurumunu ziyaret edebilir ya da telefon ile (0212) 583 78 78 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Gülbahar Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlar İçin Mahalle Sağlık Kurumu Bilgisi

Gülbahar Mahallesi’nden konut arayışında olan kişiler mahallenin sağlık imkanları ile yakından ilgilenmektedir. Mahalle sağlık kurumları bakımından incelendiğinde bölge halkının ihtiyaçlarına yanıt verdiği bilgisine ulaşılmıştır. Bu sağlık kurumları oldukça kalitelidir. Şişli Gülbahar Mahallesi satılık konut arayan kişilerin sağlık hizmeti alabileceği sağlık kurumları:

  • Mecidiyeköy Polikliniği: Gülbahar, Avni Dilligil Sokak, No:1, 34394 Şişli/İstanbul. Bu sağlık kurumu hakkında daha detaylı bilgiler için bu sağlık kurumunu ziyaret edebilir ya da telefon ile (0212) 216 72 73 hattı arayabilirsiniz.
  • 75.yıl Mecidiyeköy Aile Sağlık Merkezi: Gülbahar Mahallesi, Çocuk Park İçi Yolu No:2 Pk:34394 Şişli/İstanbul. Bu sağlık kurumu hakkında daha detaylı bilgiler için bu sağlık kurumunu ziyaret edebilir ya da telefon ile (0212) 274 82 12 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Sizler de satılık daire tercihini İstanbul ilinin Şişli ilçesine bağlı Gülbahar Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden Şişli Gülbahar Mahallesi uygun fiyatlı satılık ev ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Şişli Satılık Ev
19 Mayıs Mahallesi Satılık Ev19 Mayıs Satılık EvBeşiktaş Satılık EvBomonti Satılık EvBozkurt Mahallesi Satılık EvBozkurt Satılık EvCumhuriyet Mahallesi Satılık EvCumhuriyet Satılık EvDereboyu Satılık EvDolapdere Satılık EvDuatepe Mahallesi Satılık EvDuatepe Satılık EvElmadağ Satılık EvErgenekon Mahallesi Satılık EvEsentepe Mahallesi Satılık EvEsentepe Satılık EvEskişehir Mahallesi Satılık EvFeriköy Mahallesi Satılık EvFeriköy Satılık EvFulya Mahallesi Satılık EvFulya Satılık EvGülbağ Satılık EvGülbahar Mahallesi Satılık EvGülbahar Satılık EvGümüşsuyu Satılık EvHalaskargazi Mahallesi Satılık EvHalaskargazi Satılık EvHalide Edip Adıvar Mahallesi Satılık EvHalide Edip Adıvar Satılık EvHalil Rıfat Paşa Mahallesi Satılık EvHalil Rıfat Paşa Satılık EvHarbiye Mahallesi Satılık EvHarbiye Satılık Evİnönü Mahallesi Satılık Evİzzet Paşa Mahallesi Satılık Evİzzetpaşa Satılık EvKaptan Paşa Mahallesi Satılık EvKurtuluş Satılık EvKuştepe Mahallesi Satılık EvKuştepe Satılık EvMahmut Şevket Paşa Mahallesi Satılık EvMahmutşevketpaşa Satılık EvMecidiyeköy Mahallesi Satılık EvMecidiyeköy Satılık EvMerkez Mahallesi Satılık EvMeşrutiyet Mahallesi Satılık EvMeşrutiyet Satılık EvNişantaşı Satılık EvOkmeydanı Satılık EvOsmanbey Satılık EvPangaltı Satılık EvPaşa Mahallesi Satılık EvPaşa Satılık EvSıracevizler Satılık EvŞişli Satılık EvTeşvikiye Mahallesi Satılık EvTeşvikiye Satılık EvTopağacı Satılık EvYayla Mahallesi Satılık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.