Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Silivri Gümüşyaka Mahallesi Satılık Ev

araması için 51 ilan bulundu
search
Gümüşyaka Mahallesicancel
Silivricancel
İstanbulcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Gümüşyaka’da Satılık Müstakil Ev İlan Arama Rehberi

 

Emlakjet güvencesiyle en güvenilir, en kaliteli ve en uygun müstakil evleri bulabilmeniz için oluşturduğumuz bu ev arama rehberinde; Gümüşyaka satılık müstakil ev arayanlar için bazı önemli detayları sizler için burada derledik.

 

Gümüşyaka’da Satılık Müstakil Ev

 

Gümüşyaka’da satılık müstakil ev arayanlar için Gümüşyaka, İstanbul’un Silivri ilçesine ait bir mahalledir. Ziyaret edebileceğiniz Gümüşyaka Camii ve Gümüşyaka Sahil bu mahallenin sınırları içerisinde yer alır. TUİK son nüfus bilgilerine göre Gümüşyaka Mahallesi, toplam 9.238 nüfustan meydana gelmektedir.

 

Gümüşyaka’da Satılık Müstakil Ev Fiyatları ve İlanları

 

Emlakjet ekibi olarak Gümüşyaka'da yaşamak isteyenler için öncelikle şunu belirtmek istersek Gümüşyaka’da satılık müstakil ev fiyatları; yıl içerisinde değişimler gösterebilmekte olup bulunduğu bölgenin yaşam şartlarına göre genellikle müstakil evin bulunduğu çevreye, binanın yaşına, metrekaresine, manzarasına, oda sayısına, hastaneye, üniversiteye, turistik bölgelere ve merkeze yakınlıklarına göre değişimler gösterebilmektedir. Gümüşyaka'da bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. İş, eğitim, tatil, gezi veya özel günler sebebiyle satın alabileceğiniz dilediğiniz kriterlere uygun Gümüşyaka’da satılık müstakil ev ilanları için Emlakjet’in en güncel Gümüşyaka satılık müstakil ev ilanlarına mutlaka göz atmayı unutmayın!

 

Gümüşyaka’da Satılık Müstakil Ev 3+1

 

Memur veya çalışan olup Gümüşyaka ile sürekli bir bağlantı halinde olduğunuz durumlar için dilediğiniz kriterlere en uygun Gümüşyaka’da 3+1 satılık müstakil ev seçenekleri için hemen şimdi Emlakjet’in Gümüşyaka 3+1 satılık müstakil ev ilanlarına göz atın!

 

Gümüşyaka’da Satılık Müstakil Ev 2+1

 

Merkezi bölgelerde çağın yeni mimarilerine ayak uyduran, gayrimenkul değeri yüksek dilediğiniz kriterlere uygun Gümüşyaka’da 2+1 satılık müstakil ev seçenekleri için mutlaka Emlakjet’in ilan sayfasını takipte kalın!

 

Gümüşyaka’da Satılık Müstakil Ev 1+1

 

Gümüşyaka'da depreme dayanıklı, bakım onarım masraflarına pek ihtiyaç duymayan, tertemiz, en uygun ve en yaşanabilir Gümüşyaka’da 1+1 satılık müstakil ev ilanlarına Emlakjet’in ilan sayfasından kolayca ulaşabilirsiniz!

 

Gümüşyaka’da Satılık Müstakil Ev Alınırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Gümüşyaka yerleşimine bakıldığında tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Gümüşyaka’da sahibinden satılık müstakil ev arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

 

Gümüşyaka’da Satılık Müstakil Ev Arayanlar İçin Ulaşım Olanakları

 

En uygun ve en yaşanabilir Silivri Gümüşyaka’da sahibinden satılık müstakil ev için ulaşım ilçeler arası; aktarmalı veya aktarmasız olarak İETT belediye otobüsleri ve taksi ile sağlanmaktadır. 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Silivri Satılık Ev
Akören Köyü Satılık EvAkören Mahallesi Satılık EvAlibey Mahallesi Satılık EvAlipaşa Mahallesi Satılık EvBekirli Köyü Satılık EvBekirli Mahallesi Satılık EvBeyciler Köyü Satılık EvBeyciler Mahallesi Satılık EvBüyük Çavuşlu Mahallesi Satılık EvBüyük Çavuşlu Satılık EvBüyükkılıçlı Köyü Satılık EvBüyük Kılıçlı Mahallesi Satılık EvBüyük Sinekli Mahallesi Satılık EvCumhuriyet Mahallesi Satılık EvÇanta Balaban Mahallesi Satılık EvÇanta Sancaktepe Mahallesi Satılık EvÇanta Satılık EvÇayırdere Köyü Satılık EvÇayırdere Mahallesi Satılık EvÇeltik Köyü Satılık EvÇeltik Mahallesi Satılık EvDanamandıra Köyü Satılık EvDanamandıra Mahallesi Satılık EvDeğirmenköy Fevzipaşa Mahallesi Satılık EvDeğirmenköy İsmetpaşa Mahallesi Satılık EvDeğirmenköy Satılık EvFatih Mahallesi Satılık EvFenerköy Köyü Satılık EvFener Mahallesi Satılık EvGazitepe Mahallesi Satılık EvGümüşyaka Mahallesi Satılık EvGümüşyaka Satılık EvKadıköy Mahallesi Satılık EvKavaklı Hürriyet Mahallesi Satılık EvKavaklı İstiklal Mahallesi Satılık EvKavaklı Satılık EvKurfallı Köyü Satılık EvKurfallı Mahallesi Satılık EvKüçük Kılıçlı Mahallesi Satılık EvKüçük Sinekli Mahallesi Satılık EvKüçük Sinekli Satılık EvMimar Sinan Mahallesi Satılık EvOrtaköy Mahallesi Satılık EvOrtaköy Satılık EvPiri Mehmet Paşa Mahallesi Satılık EvSahil Satılık EvSayalar Köyü Satılık EvSayalar Mahallesi Satılık EvSelimpaşa Mahallesi Satılık EvSelimpaşa Satılık EvSemizkumlar Mahallesi Satılık EvSeymen Köyü Satılık EvSeymen Mahallesi Satılık EvSilivri Satılık EvSinekli Köyü Satılık EvYeni Mahallesi Satılık EvYolçatı Mahallesi Satılık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.