Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Güngören Merkez Mahallesi Kiralık Ev

araması için 7 ilan bulundu
search
Merkez Mahallesicancel
Güngörencancel
İstanbulcancel

Merkez Mahallesi Kiralık Konut Araştıran Okuyucularımız için Mahalle Üzerine Genel Bilgiler

Merkez Mahallesi kiralık konut arayışı içerisinde olan okuyucularımız için hazırladığımız bu yazı sonrasında, mahalle hakkında çok daha fazla bilgi sahibi olacak, böylelikle ev arama sürecinize daha rahat adımlar ile devam edebileceksiniz. Bilindiği üzere, konut arama süreci içerisinde bulunan her kişi, daha önceden seçilmiş olan ilçe ya da bölge hakkında fikir sahibi olmalıdır. Bu amacı yerine getirmek için hazırladığımız bu bölge rehberinde; Merkez Mahallesi’nin konumu, yaşantısı, konut piyasası ve nüfusu gibi, bir bölgeyi temel bir düzeyde tanıtacak kısa bilgilere yer vermeye özen gösterdik. 

Marmara Bölgesi’nde genel olarak hâkimiyetini gösteren tipik bir karasal iklim, özelliklerini Merkez Mahallesi’nde de göstermektedir. Bu iklim tipinin özelliklerine göre, kış mevsimleri soğuk ve yağışlı geçerken yaz mevsimlerinde sıcak ve kurak bir hava egemendir. Yıllık ortalama sıcaklık 14,5 derece Celsius civarında değişmektedir. Kış aylarında zaman zaman kar yağışı görülebilmektedir.

Merkez Mahallesi Kiralık Konut Arayan Kişiler için İlçenin Konumu ve Bölgede Bulunan Çeşitli Lokasyonlar

Merkez Mahallesi, Marmara Bölgesi sınırları içerisinde bulunan İstanbul iline bağlı olan Güngören ilçesinde yer almaktadır. İstanbul’un Avrupa Yakasında konumlanmıştır. Merkez Mahallesi’nin etrafında Bahçelievler, İncirli ve Ataköy gibi ilçeler bulunmaktadır. 

Mahalle içerisinde hazır yemek hizmeti veren restoran ve kafeler mevcuttur. Aynı zamanda küçük çaptaki bakkallara ek olarak zincir gıda marketleri de bulunabilmektedir. Mahalle içerisinde pek çok sayıda eğitim kurumu mevcuttur. Bu eğitim kurumlarının arasında Ergenekon İlkokulu, Güngören Atatürk İlkokulu, Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu ve İrfan Okulları Güngören Kampüsü yer almaktadır. Köyaltı Cami mahallede bulunan dinî mekânlar arasında bulunmaktadır. Güngören Kaymakamlığı, bu mahallede yer almaktadır. Mahallede bulunan Şehit Cevher Dudayev Parkı, bölgenin daha yeşil bir alan olmasına katkıda bulunmaktadır.

Merkez Mahallesi Kiralık Konut Arayan Kişiler için Bölgeye Ulaşım İmkanları

Merkez Mahallesi sahibinden kiralık konut arayışı içerisinde olan okuyucularımız için, Merkez Mahallesi’nin ulaşım olanakları büyük bir kolaylık sunmaktadır. Bu sebepten ötürü, İstanbul’un diğer merkezî yerlerine gidişte kullanılabilecek pek çok seçenek bulunmaktadır. Merkez Mahallesi, 0-1 kodlu karayolu hattına yakın bir mesafede konumlanmıştır. Mahallede ulaşımı sağlayan toplu taşıma alternatiflerine aşağıdaki listede yer verilmiştir:

  • Yenikapı – Kirazlı: M1B kodlu metro hattı,
  • Yeni Mahalle Metro / Ateştuğla – Beyazıt: 92B kodlu otobüs hattı,
  • Esenler Giyimkent / Turgutreis – Bakırköy: 98G kodlu otobüs hattı,
  • Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi – Üçyüzlü Metro: HT1 kodlu otobüs hattı.

Merkez Mahallesi Kiralık Konut Bakan Kişiler için Mahallenin Demografik ve Konut Piyasası Bilgileri

2019 yılında yapılmış olan son nüfus araştırmalarının sonuçlarına göre, Merkez Mahallesi’nde toplam 46.424 kişi yaşamaktadır. Mahallede bulunan ortalama bir ev 100 metrekaredir. Ortalama bir Merkez Mahallesi sahibinden kiralık 2+1 ev 1.379 Türk lirasıdır.

İstanbul Güngören Merkez Mahallesi sahibinden kiralık kelepir ev benzeri, bölgedeki konut arayışlarınız için yerel emlakçıları ziyaret edebilirsiniz veya Emlakjet.com üzerindeki listeleme sayfalarına göz atabilirsiniz. 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.