Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Keçiören Kamil Ocak Mahallesi Satılık Ev

araması için 12 ilan bulundu
search
Kamil Ocak Mahallesicancel
Keçiörencancel
Ankaracancel

Kamil Ocak Mahallesi Satılık Konut Arayanlara Mahalle Rehberi

Emlakjet.com ailesi olarak, satılık ev arayışındaki ziyaretçilerimizin hayallerindeki evi bulabilmeleri adına her türlü desteği sağlamak amacında çalışmaktayız. Ankara’nın en çok tercih edilen Keçiören ilçesi sınırları içerisindeki Kamil Ocak Mahallesinde satılık konut almak isteyenler için araştırdığımız emlak ve mahalle bilgileri yanında nüfus, ulaşım ve gerekli devlet kurumları hakkında da bilgi sahibi olabilmeleri için hazırladığımız yazımıza göz atabilirsiniz.

Kamil Ocak Mahallesi; Ankara ilinde bulunan Keçiören ilçesine bağlı bir mahalledir. Kamilocak, Hasköy, Şenyuva, Yeşilöz mahalleleri gibi Hasköy semtine bağlıdır. Kalabalık nüfusa sahip mahallelerden biridir. Güncel nüfus bilgilerine göre mahallede toplam 15.137 kişinin yaşadığı kayıtlarda yer almaktadır. Erkek nüfusu 7.489 kişi iken, kadın nüfusu 7.489 kişi olarak bilinmektedir. 

Mahalle ülkemizin İç Anadolu bölgesinde bulunmaktadır. Karasal iklimine sahiptir. Yaz ayları sıcak geçerken, kış ayları ise karlı ve soğuk geçmektedir. 

Keçiören Kamil Ocak Mahallesi; Ankara il merkezine yaklaşık 9 kilometre, Keçiören İlçesine ise 5 kilometre uzaklıktadır. Mahalleye ulaşım oldukça kolaydır. Keçiören EGO hatları ve şehiriçi minibüsleri ile Ankara merkezden ve birçok ilçeden rahatlıkla ulaşım sağlanabilir. 

Ayrıca mahallenin Eser Spor Kulübü adında Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 3.Ligi'nde faaliyet gösteren voleybol kulübü vardır.

Kamil Ocak Mahallesi Satılık Konutlarda Emlak Bilgisi

Kamil Ocak Mahallesinde evlerin satış fiyatlarını ev sahipleri ve emlakçılar birim fiyatları ile çevre evlerin fiyatlarına göre belirlemektedir. Son emlak endeksi verilerine göre;

  • Satılık dairelerin birim fiyat 2.776 Türk Lirası olarak hesaplanmıştır. 

  • Ortalama büyüklüğü 120 metrekare olan evlerin satış fiyatı 295.880 Türk Lirası olarak görülmektedir. 

  • Dairelerin geri dönüş/amortisman süresi ise 27 yıl olarak öngörülmektedir. 

Bu hesaplanan fiyatların evin konumu, ulaşım imkanları, cephesi, bina yaşı gibi etmenlere göre değişebileceği unutulmamalıdır. Emlakçıdan ya da sahibinden Kamil Ocak Mahallesi satılık konut fiyatlarına Emlakjet.com’dan daha detaylı olarak ulaşabilirsiniz. 

Kamil Ocak Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgileri

Keçiören Kamil Ocak Mahallesi satılık konut arayışında olan çocuklu aileler için yaptığımız eğitim kurumları araştırmaları sonucunda; mahalle sınırları içerisinde yer alan ya da eğitimin taşımalı olarak gerçekleştirildiği okulların adres ve iletişim bilgileri şu şekildedir:

  • Şehit Ahmet Kabukçu İlkokulu: Kamil Ocak, Felek Cd. No:39, 06300 Keçiören/Ankara.

  • Kamil Ocak Ortaokulu: Kamil Ocak, Felek Cd. No:39, 06300 Keçiören/Ankara.

Kamil Ocak Mahallesi Satılık Konut Arayışındakiler İçin Mahalle Devlet Kurumu Bilgisi

Kamil Ocak Mahallesi satılık ev ilanlarına bakanlar için, aldığı dairenin çevresinde bir hastalık anında kolaylıkla ulaşım sağlayabileceği sağlık kurumu ve ihtiyaç anında gideceği muhtarlık, belediye ve nüfus müdürlüğü gibi kurumlarının isim ve adres bilgileri şu şekildedir:

-        Kamil Ocak Mahallesi Muhtarlığı: Keçiören, Kamil Ocak Mh., 06300 Ankara.

-         Keçiören İlçe Eğitim ve Araştırma Hastanesi: Pınarbaşı, , 06000 Keçiören/Ankara.

-         Keçiören İlçe Nüfus Müdürlüğü: Güçlükaya Mahallesi Cumhuriyet Cad. Savur Sok. No :1 Giriş Kat. Keçiören/Ankara.

-         Keçiören Belediyesi: Güçlükaya, Cumhuriyet Cd. No:1, 06280 Keçiören/Ankara.

-         Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü: Şenlik, Akçe Sk., 06310 Keçiören/Ankara.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Keçiören Satılık Ev
19 Mayıs Mahallesi Satılık Ev23 Nisan Mahallesi Satılık EvAdnan Menderes Mahallesi Satılık EvAktepe Mahallesi Satılık EvAktepe Satılık EvAşağı Eğlence Mahallesi Satılık EvAtapark Mahallesi Satılık EvAyvalı Mahallesi Satılık EvBademlik Mahallesi Satılık EvBağlarbaşı Mahallesi Satılık EvBağlum Güzelyurt Mahallesi Satılık EvBağlum Satılık EvBasınevleri Mahallesi Satılık EvÇaldıran Mahallesi Satılık EvÇalseki Mahallesi Satılık EvÇiçekli Mahallesi Satılık EvEmrah Mahallesi Satılık EvEsertepe/Yayla Satılık EvEsertepe Mahallesi Satılık EvEtlik/İncirli Satılık EvEtlik Mahallesi Satılık EvGüçlükaya Mahallesi Satılık EvGümüşdere Mahallesi Satılık EvGüzelyurt Mahallesi Satılık EvHacıkadın Satılık EvHasköy Mahallesi Satılık EvHisar Mahallesi Satılık Evİncirli Mahallesi Satılık EvKafkas Mahallesi Satılık EvKalaba Mahallesi Satılık EvKalaba Satılık EvKamil Ocak Mahallesi Satılık EvKanuni Mahallesi Satılık EvKarakaya Mahallesi Satılık EvKarargahtepe Mahallesi Satılık EvKarşıyaka Mahallesi Satılık EvKavacık Subayevleri Mahallesi Satılık EvKösrelik Mahallesi Satılık EvKöşk Mahallesi Satılık EvKuşcağız Mahallesi Satılık EvMerkez Satılık EvOsmangazi Mahallesi Satılık EvOvacık Mahallesi Satılık EvPınarbaşı Mahallesi Satılık EvPınarbaşı Satılık EvSanatoryum Satılık EvSancaktepe Mahallesi Satılık EvSarıbeyler Mahallesi Satılık EvŞefkat Mahallesi Satılık EvŞehit Kubilay Mahallesi Satılık EvŞenlik/Güçlükaya Satılık EvŞenlik Mahallesi Satılık EvŞenyuva Mahallesi Satılık EvTepebaşı Mahallesi Satılık EvUfuktepe Mahallesi Satılık EvUfuktepe Satılık EvUyanış Mahallesi Satılık EvYakacık Mahallesi Satılık EvYayla Mahallesi Satılık EvYeşilöz Mahallesi Satılık EvYeşiltepe Mahallesi Satılık EvYükseltepe Mahallesi Satılık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.