Emlakjet

Adalar Heybeliada Mahallesi Kiralık Ev

araması için 3 ilan bulundu
search
Heybeliada Mahallesicancel
Adalarcancel
İstanbulcancel

Heybeliada Kiralık Konut Arayanlar İçin İlçe Tanıtım Rehberi

Emlakjet.com ailesi olarak bölgede ki en güvenilir, en kaliteli ve en uygun evleri sizlere sunmak için oluşturduğumuz bu tanıtım rehberinde; bu defa Heybeliada kiralık konut arayanlarımız için İstanbul’un Prens Adaları’ndan biri olan Heybeliada’ya doğru bir yolculuğa çıkacağız. Heybeliada, 2018 yılı TUİK son nüfus bilgilerine göre 4.524 nüfusla Adalar ilçesinin en kalabalık nüfuslu ikinci mahallesi olarak yerini almaktadır. MS 9. Yüzyıl dönemlerine kadar uzanan bir tarihi geçmişe sahip olup toplamda 2,34 kilometrekare toprak alanına sahiptir. Heybeliada’ya ait başlıca bilmeniz gereken gezilecek yerler hakkında bahsedecek olursak eğer;

  • Aya Yorgi Uçurum Manastırı,
  • Bet Yaakov Sinagogu,
  • İsmet İnönü Evi,
  • Rum Ortadoks Ruhban Okulu,
  • Ayios Nikolaos Kilisesi,
  • Heybeliada Sanatoryumu,
  • Hüseyin Rahmi Gürpınar Müzesi,
  • Değirmenburnu gibi güzellikler gelmektedir.

Heybeliada Kiralık Konut Arayanlar İçin Kurum, Etkinlik ve Ulaşım Bilgileri

Heybeliada’ya ait başlıca bilmeniz gereken ihtiyaç duyabileceğiniz kurumlardan bahsedecek olursak eğer bünyesinde; 1 tane Emniyet, 1 tane İtfaiye, 1 tane Elektrik İdaresi, 1 tane İSKİ ve 1 tane de PTT bulunmaktadır. 

Eczaneler için: 1 tane Hayat Eczanesi, Heybeliada Mahallesi, Ayyıldız Caddesi, No:43 Heybeliada/İstanbul, Telefon; (0216) 351 99 07’dir.

Eğitim kurumları için bünyesinde: 1 tane Heybeliada Anadolu Lisesi, 1 tane Hüseyin Rahmi Gürpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 1 tane Heybeliada İlkokulu ve 1 tane de Heybeliada Ortaokulu bulunmaktadır.

İstanbul Heybeliada kiralık daire arayanlar için bu mahalleye ilçe dışı ulaşım; denizyolu hattı (vapur, motor ve deniz otobüsü) üzerinden gerçekleşmektedir. Heybeliada’ya rahatlıkla ulaşabileceğiniz iskeleler; Bostancı, Kabataş ve Kartal’dır. Mahalle içi ulaşım ise, ilçe merkezinden kalkan toplu taşıma araçlarıyla karayolu üzerinden çok rahat sağlanacak şekildedir. 

Heybeliada Kiralık Konut Arayanlar İçin İlçe Konut Fiyat Bilgisi

Emlakjet’in emlakçılarından edinilen bilgiler doğrultusunda Adalar’ın Heybeliada Mahallesi’nden ev kiralamak isteyenlere Heybeliada’ya ait dairelerin fiyatlarını ve metrekarelerini, oda sayılarıyla birlikte sizler için paylaşmak istiyoruz. İlçede, ortalama üzerinden; birim fiyatı metrekare üzerine 18 TL olan alanı 95 metrekareye sahip daireleri 1.742 TL civarında bir fiyata kiralayabilirsiniz. Yani;

  • Ortalama; 65 metrekare alana sahip bir 1+1 daireyi 1.220 TL civarında,
  • Ortalama; 85 metrekare alana sahip bir 2+1 daireyi 1.619 TL civarında,
  • Ortalama; 135 metrekare alana sahip bir 3+1 daireyi ise 2.333 TL civarında,
  • Ortalama; 160 metrekare alana sahip bir 4+1 daireyi 2.362 TL civarında bir fiyata kiralayabilirsiniz.

Öncelikle şunu belirtmek istersek kiralamak istediğiniz dairelerin fiyatları; bulunduğu bölgenin yaşam şartlarına göre değişim gösterebilir. Genellikle; dairenin bulunduğu çevreye, binanın yaşına, dairenin metrekaresine, oda sayısına, hastaneye, üniversiteye, devlet kurumlarına, sahile, turizm bölgelerine, il merkezine veya ilçe merkez duraklarının yakınlıklarına göre fiyatlar değişim gösterebiliyor. Dilerseniz bu evleri istediğiniz kriterlere uyduğu takdirde eşyalı veya eşyasız özelliklerle de kiralayabileceğiniz gibi müstakil ev, apart, iş yeri, arsa veya daire tipinde de bulabilmeniz mümkün. Bunlara ek olarak günlük, haftalık, aylık gibi seçeneklerle de kiralayabilirsiniz. Eğer Adalar’ın Heybeliada Mahallesinde kiralık müstakil ev veya daire tutmak gibi bir fikriniz var ise bu konuda daha detaylı bir yardım almak için Emlakjet.com listeleme sayfasına İstanbul Adalar Heybeliada Mahallesi kiralık günlük ev sahibinden veya İstanbul Heybeliada günlük kiralık müstakil ev yazarak istediğiniz kriterlerde ki evi filtreleyip emlakçılarımızla veya ev sahiplerimizle iletişime geçebilirsiniz. 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

18 Nisan 2024

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.