Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Ataşehir İçerenköy Mahallesi Satılık Ev

araması için 97 ilan bulundu
search
İçerenköy Mahallesicancel
Ataşehircancel
İstanbulcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

İçerenköy Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlar İçin Mahalle Yol Rehberi

Emlakjet.com ekibi olarak satılık daire arayışında olan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. İçerenköy Mahallesi satılık konut arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan saatler süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, eğitim, sağlık, nüfus, sokakları ve konut satış piyasasını öğrenebilirsiniz.

İçerenköy Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişilere Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

İstanbul iline bağlı İçerenköy Mahallesi bulunduğu konum itibari ile oldukça avantajlıdır. İçerenköy Mahallesi satılık konut arayan kişiler mahalle ulaşım, eğitim ve sağlık bilgileri ile yakından ilgilenmektedir.

  • Mahalle ulaşım imkanları incelendiğinde, mahalle içerisinde yirmi üç adet durağın yer aldığı bilgisine ulaşılmaktadır. Bu durakların isimleri: İETT Bağlariçi Durağı, İETT Beyazevler Durağı, İETT Bloklar Durağı, İETT Bostancı Sapağı Durağı, İETT Çeşme Durağı, İETT Durağı, İETT Fevzipaşa Durağı, İETT Güvenlik Durağı, İETT İçerenköy Durağı, İETT Karaman Çiftliği Durağı, İETT Küçükbakkalköy Durağı, İETT Meskenler Durağı, İETT Paşabahçe Blk Durağı, İETT Sanayi Durağı, İETT Sevgiseli Drn. Durağı, İETT Seyrantepe Durağı, İETT Siteler Durağı, İETT Su Deposu Durağı, İETT Yahya Kemal Durağı, İETT Yeniyol Durağı, İETT Yüce Tarla Durağı, İETT Yüzbeşevler Durağı ve İETT Ziyapaşa Durağı’dır.
  • İçerenköy Mahallesi satılık ev tercihinde bulunmayı düşünen çocuklu aileler mahalle eğitim imkanları ile de yakından ilgilenmektedir. Mahallede yer alan eğitim kurumları: Ataşehir Halk Eğitim Merkezi, İçerenköy Kurslar Şubesi, Ataşehir Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi, Bostancı Doğa Koleji, Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hst. Halil Atamavcı İlköğretim Okulu, İçerenköy Hasanleyli İlköğretim Okulu, Kadıköy Belediyesi İçerenköy Mahallesi Meslek Eğitim Birimi, Kanuni Sultan Süleyman İlköğretim Okulu, Nuri Çingillioğlu Lisesi, Sizdrama Sanat ve Eğitim Merkezi, Tib Eğitim Müdürlüğü Konuk Evi ve Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu’dur.

İçerenköy Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlar İçin Mahalle Nüfus, Sokak ve Cadde Bilgisi

Türkiye İstatistik Kurumu 2018 verilerine göre mahalle toplam nüfusu 74.724’tür. Mahalle nüfusunun 36 bin 134’ünü erkek, 38 bin 590’ını kadın nüfusu oluşturmaktadır. İçerenköy Mahallesi satılık daire arayan kişilerin mahalle içerisinde konut tercihinde bulunabileceği 258 adet sokak ve 17 adet cadde bulunmaktadır. Ataşehir İçerenköy satılık konut tercihinde bulunabileceğiniz caddeler ve sokaklardan başlıcaları: Alanaldı Caddesi, Atatürk Caddesi, Değirmen Yolu Caddesi, Değirmen Yolu Caddesi, (Bostancı Oto Sanayi Sitesi), Dereboyu Caddesi, Doğanbey Caddesi, Fatih Caddesi, Hal Yolu Caddesi, Huzur Hoca Caddesi, Karslı Ahmet Caddesi, Kayışdağı Caddesi, Kayışdağı Yolu Caddesi, Prof. Dr. Ali Nihat Tarlan Caddesi, Topçu Caddesi, Üsküdar İçerenköy Caddesi, Üsküdar İçerenköy Caddesi ,Ay Sokak, Aydın Sokak, Aydınlık Sokak, Ayşegül Sokak, Bahar Sokak, Bahçe Sokak, Balin Sokak, Baltacıoğlu Sokak, Barbaros Paşa Sokak, Selvi Sokak, Şen Sokak, Şenbağlar Sokak, Serin Sokak, Seyhan Sokak, Sezer Sokak, Sibel Sokak, Sinop Sokak, Söğüt Sokak, Sonbahar Sokak, Şükran Sokak, Sümbül Sokak, Tan Sokak, Tavus Sokak, Tepe Sokak, Topçu İbrahim Sokak, Töre Sokak, Tufan Sokak ve Tuna Sokak’tır.

Sizler de satılık daire tercihini İstanbul iline bağlı Ataşehir ilçesinin İçerenköy Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden Ataşehir İçerenköy uygun fiyatlı ev ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.