Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Pursaklar Yunus Emre Mahallesi Satılık Ev

araması için 129 ilan bulundu
search
Yunus Emre Mahallesicancel
Pursaklarcancel
Ankaracancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Yunus Emre Mahallesi Satılık Konut Araştıran Okuyucularımız İçin Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

Yunus Emre Mahallesi satılık konut arayışı içerisinde olan okuyucularımız için hazırladığımız bu yazı sonrasında, mahalle hakkında çok daha fazla bilgi sahibi olacak ve böylelikle ev arama sürecinize daha rahat adımlar ile devam edebileceksiniz. Bilindiği üzere, konut arama süreci içerisinde bulunan her kişi, daha önceden seçilmiş olan ilçe ya da mahalle hakkında fikir sahibi olmalıdır. Bu amacı yerine getirmek için hazırladığımız bu bölge rehberinde; Yunus Emre Mahallesinin konumu, yaşantısı, emlak piyasası ve nüfusu gibi, bir bölgeyi temel bir düzeyde tanıtacak kısa bilgilere yer vermeye özen gösterdik. 

Yunus Emre Mahallesinin içerisinde bulunduğu Ankara ilinde hem İç Anadolu Bölgesinin step / bozkır iklimi söz konusudur. Bu nedenle bölgenin yaz mevsiminde kurak ve sıcak olması beklenirken kış mevsiminde soğuk ve sert havaların yaşanması beklenmektedir. Ankara ilinin ortalama sıcaklığı bir yıl içerisinde 11,5 derecedir. 

Yunus Emre Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Yunus Emre Mahallesi, Ankara iline bağlı olan Pursaklar ilçesine ait bir mahalledir. Pursaklar ilçesi, Ankara il merkezinin güneybatı yönünde kalmaktadır. Pursaklar ilçe merkezi ise mahallenin kuzey yönünde konumlanmaktadır. Yunus Emre Mahallesi içerisinde pek çok sayıda sosyal olanak vardır. Öncelikle hazır yemek hizmeti veren restoran ve kafeler erişilebilir bir durumdadır. Ek olarak gıda marketleri de vardır. Mahallede birçok eğitim kurumu mevcuttur. Bu eğitim kurumlarının arasında Pursaklar Ayyıldız Anadolu Lisesi yer almaktadır. Şehitlik Cami, mahallede bulunan dinî mekânlar arasındadır. Mahallede bulunan Turgut Özal Parkı, bölgenin daha yeşil bir alan olmasına katkı sağlamaktadır. Mahallede bir adet mezarlık mevcuttur. 

Yunus Emre Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Yunus Emre Mahallesi sahibinden satılık konut arayışı içerisinde olan okuyucularımız için, Pursaklar ilçesinin ulaşım olanakları büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Bu sebepten ötürü, Ankara’nın farklı yerlerine giderken kullanılabilecek pek çok sayıda seçenek bulunmaktadır. Yunus Emre Mahallesi, D695 kodlu karayolu hattına yakın bir mesafede konumlanmıştır. Pursaklar ilçesinde ulaşımı sağlayan toplu taşıma alternatiflerine aşağıdaki listede yer verilmiştir:

  • Pursaklar – 15 Temmuz Kızılay Millî İrade Meydanı: 440 kodlu otobüs hattı,

  • Pursaklar – Çankaya: 440-5 kodlu otobüs hattı,

  • Pursaklar – Ümitköy Metro İstasyonu: 528 kodlu otobüs hattı,

  • Yıldırım Beyazıt Üniversitesi – 15 Temmuz Kızılay Millî İrade Meydanı: 486 kodlu otobüs hattı,

  • Çubuk – Ostim: 487-11 kodlu otobüs hattı,

  • Akyurt – Sıhhiye: 488 kodlu otobüs hattı.

Yunus Emre Mahallesi Satılık Konut Bakan Kişiler İçin Mahallenin Gayrimenkul ve Demografik Bilgileri

2020 yılında yapılmış olan demografik araştırmalara göre, Yunus Emre Mahallesinin toplam nüfusu 18.144 olarak tespit edilmiştir. Ankara Pursaklar satılık konut ortalama 344.338 Türk lirasıdır. Evlerin ortalama alanı ise 138 metrekare olarak ölçülmüştür. Ortalama bir evin birim fiyatı 2.496 Türk lirasıdır.

Ankara Pursaklar Yunus Emre Mahallesi sahibinden satılık kelepir ev benzeri, bölgedeki konut arayışlarınız için yerel emlakçıları ziyaret edebilirsiniz ya da Emlakjet.com üzerindeki listeleme sayfalarına göz atabilirsiniz.





İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.