Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Sincan Törekent Mahallesi Kiralık Ev

araması için 15 ilan bulundu
search
Törekent Mahallesicancel
Sincancancel
Ankaracancel

Törekent Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Mahalle Hakkında Temel Bilgiler

Emlakjet.com ailesi olarak, kiralık ev ilanlarına bakanlar için, hayallerindeki evi bulabilmeleri adına her türlü desteği sağlamak amacında çalışmaktayız. Ankara'nın Sincan ilçesi sınırları içerisinde kalan Törekent Mahallesi Kiralık Konut arayanlar için mahalle hakkında topladığımız kısa bilgiler ile dolu yazımıza da göz atabilirsiniz.

Törekent Mahallesi; Ankara ilinde bulunan Sincan ilçesine bağlı bir mahalledir. İlçenin merkez mahallelerindendir bu sebeple yaşamak için çok tercih edilir. Nüfus bilgilerine göre mahallede 12.022 kişi yaşamaktadır. İç Anadolu bölgesinde yer almasından dolayı karasal iklim hakimdir. Kış ayları soğuk ve karlı geçerken, yaz ayları oldukça sıcaktır. Gündüz ve gece arasındaki sıcaklık farkı fazladır.

Mahallede bir adet muhtarlık binası ve bir adet çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Merkez mahalle olduğundan dolayı ulaşım oldukça kolaydır. Ankara il merkezinden ve diğer ilçelerden kalkan minibüs ve otobüsler ile ulaşım rahatlıkla sağlanabilir. Ayrıca Yüksek Hızlı Tren ile de ulaşım sağlanabilmektedir. 

Törekent Mahallesi Kiralık Konut Arayışında Olanlar İçin Emlak Bilgisi

Törekent mahallesindeki evlerin emlak endeksi verileri net olarak belirlenememiştir. Törekent Kiralık Konut fiyatları hakkında fikir edinebilmek için, bağlı bulunduğu Sincan ilçesinin emlak endeksi verileri şöyledir:

  • Evlerin ortalama birim fiyatı 10 Türk Lirasıdır. 

  • Evlerin büyüklükleri yaklaşık 150 metrekaredir.

  • Ortalama kirası 1.506 Türk Lirası arasında değişen evlerin geri dönüşüm/amortisman süresi ise 28 yıl olarak öngörülmektedir.

Bu fiyatlar; evin konumu, daire katı, ulaşım imkanları, cephesi, bina yaşı gibi özelliklere göre değişim gösterebilmektedir. Ev kiralamadan önce öngördüğünüz yaşam süresini ve yaşam alanınızdaki beklentilerinizi göz önünde bulundurarak arama yapmanızı öneririz.

Törekent Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgileri

Sincan Törekent Mahallesi Kiralık Konut arayışında olan özellikle çocuklu aileler için yaptığımız eğitim kurumları araştırmaları sonucunda; mahalle sınırları içerisinde yer alan ya da eğitimin taşımalı olarak gerçekleştirildiği okulların adres ve iletişim bilgileri şu şekildedir:

  • Törekent Kız Teknik Anadolu Lisesi: Törekent, 268. Sk., 06949 Sincan/Ankara.

  • Dr. Emin Acar Anadolu İmam Hatip Lisesi - Ortaokulu: Törekent, 250. Sk., 06949 Sincan/Ankara.

Okullar hakkında detaylı bilgi almak için telefonla arayabilir ya da ziyaret edebilirsiniz.

Törekent Mahallesi Kiralık Konut Arayışındakiler İçin Mahalle Devlet Kurumu Bilgisi

Törekent Mahallesi kiralık ev ilanlarına bakanlar için, yaşayacağı dairenin çevresinde bir hastalık anında kolaylıkla ulaşım sağlayabileceği sağlık kurumu ve ihtiyaç anında gideceği muhtarlık, belediye ve nüfus müdürlüğü gibi kurumlarının isim ve adres bilgileri şu şekildedir:

  • Törekent Mahallesi Muhtarlığı: Törekent, Sincan/Ankara.

  • Dr. Nafiz Körez Sincan Devlet Hastanesi: Fatih, Gazi Mustafa Kemal Blv. No:1, 06932 Sincan/Ankara.

  • Sincan Nüfus Müdürlüğü: Atatürk, Kutsal Sk. No:12, 06930 Sincan/Ankara.

  • Sincan Belediyesi: Tandoğan, Billur Sk. No:8, 06930 Sincan/Ankara..

  • Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü: Tandoğan, Şehit. Mehmet Metin Sk. No:1, 06930 Sincan/Ankara.

 

Mahalle hakkında bilgiler doğrultusunda, emlakçıdan ya da sahibinden Törekent Mahallesi Kiralık Konut ilanlarına Emlakjet.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Sincan Kiralık Ev
29 Ekim Mahallesi Kiralık EvAdalet Mahallesi Kiralık EvAhi Evran Mahallesi Kiralık EvAhi Evran OSB Mahallesi Kiralık EvAkçaören Mahallesi Kiralık EvAkşemsettin Mahallesi Kiralık EvAlagöz Mahallesi Kiralık EvAlcı Mahallesi Kiralık EvAlcı OSB Mahallesi Kiralık EvAnayurt Mahallesi Kiralık EvAndiçen Mahallesi Kiralık EvAtatürk Mahallesi Kiralık EvBacı Mahallesi Kiralık EvBeyobası Mahallesi Kiralık EvCumhuriyet Mahallesi Kiralık EvÇiçektepe Mahallesi Kiralık EvÇoğlu Mahallesi Kiralık EvÇokören Mahallesi Kiralık EvErkeksu Mahallesi Kiralık EvErtuğrulgazi Mahallesi Kiralık EvEsenler Mahallesi Kiralık EvFatih Kiralık EvFatih Mahallesi Kiralık EvFevzi Çakmak Mahallesi Kiralık EvGazi Mahallesi Kiralık EvGazi Osmanpaşa Mahallesi Kiralık EvGirmeç Mahallesi Kiralık EvGökçek Mahallesi Kiralık EvHisarlıkaya Mahallesi Kiralık EvHürriyet Mahallesi Kiralık Evİlyakut Mahallesi Kiralık Evİncirlik Mahallesi Kiralık Evİstasyon Mahallesi Kiralık Evİstiklal Mahallesi Kiralık EvKesiktaş Mahallesi Kiralık EvMalazgirt Mahallesi Kiralık EvMalıköy Anadolu OSB Mahallesi Kiralık EvMalıköy Başkent OSB Mahallesi Kiralık EvMalıköy Dökümcüler OSB Mahallesi Kiralık EvMalıköy Mahallesi Kiralık EvMareşal Çakmak Mahallesi Kiralık EvMenderes Mahallesi Kiralık EvMevlana Mahallesi Kiralık EvMustafa Kemal Mahallesi Kiralık EvMülk Mahallesi Kiralık EvOsmaniye Mahallesi Kiralık EvOsmanlı Mahallesi Kiralık EvPınarbaşı Mahallesi Kiralık EvPlevne Mahallesi Kiralık EvPolatlar Mahallesi Kiralık EvSaraycık Mahallesi Kiralık EvSelçuklu Mahallesi Kiralık EvSincan Kiralık EvTandoğan Mahallesi Kiralık EvTatlar Mahallesi Kiralık EvTemelli Kiralık EvTörekent Mahallesi Kiralık EvTürkobası Mahallesi Kiralık EvUlubatlı Hasan Mahallesi Kiralık EvÜcret Mahallesi Kiralık EvYeniçimşit Mahallesi Kiralık EvYenihisar Mahallesi Kiralık EvYenikayı Mahallesi Kiralık EvYenikent Kiralık EvYenipeçenek Mahallesi Kiralık EvYunus Emre Mahallesi Kiralık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.