Emlakjet

Çatalca Kaleiçi Mahallesi Kiralık Ev

araması için uygun ilan bulunamadı
search
Kaleiçi Mahallesicancel
Çatalcacancel
İstanbulcancel
warning
Sonuç Bulunamadı
Aramanıza uygun sonuç bulunamadı. Farklı bir arama yapabilir veya benzer ilanları inceleyebilirsiniz.
Tüm Filtreleri Temizle
Benzer İlanlar

Kaleiçi Mahallesi Kiralık Konut Arayanlara Özel Bölge Kılavuzu

Kaleiçi Mahallesi kiralık konut arayan okuyucularımız bölgenin kurumlarından emlak piyasasına kadar bahsettiğimiz bu yazıyı okuyabilirler. Kaleiçi Mahallesi, İstanbul ilinin Çatalca ilçesine bağlı olan bir mahalledir. Mahallede karasal iklim görülmektedir. Kara iklimi, deniz etkisinden uzak yerlerde ve Kuzey Yarım Küre'de etkili olan bir iklim türüdür. Kışları soğuk ve karlı geçer, yazlar ise genellikle sıcak ve kuraktır. Yıllık yağış miktarı azdır. Yıllık yağış miktarı, 500–600 mm’dir. Yıllık ve günlük sıcaklık farkları yüksektir. Kent, güney batısında 330 metreye kadar yükselen ve Yıldız Dağları'nın devamı olan tepelerin ova ile birleştiği alanda yer alır. Önceleri sancak ve vilayet iken 1926 yılında Çatalca Vilayeti kaldırılmış ve ilçe olarak İstanbul'a bağlanmıştır. İlçe sınırları içinde on altısı merkez belediyeye bağlı olmak üzere toplam kırk iki köy yer alır. İlçe ekonomisi hayvancılık, tarım ve sanayiye dayalıdır.

Kaleiçi Mahallesi Kiralık Konut Bakanlara Mahallenin Önemli Kurumları

Emlakjet ziyaretçilerine özel hazırladığımız bu yazıda mahallede bulunan bazı kurumları ayrıntılı olarak araştırdık.

  • Nesin Vakfı Çiftliği, Kaleiçi Mah, No: 69, Çatalca Subaşı Yolu, Posta kodu: 34540 Çatalca/İstanbul. Tel: 0212 789 50 92.
  • Ataköy Çatalca, Kaleiçi Mah, Çatalca Subaşı Yolu No: 92, Posta kodu: 34540 Çatalca/İstanbul. Tel: 0536 412 46 80.
  • Piknik Çatalca Restoran, Kaleiçi Mah, Çatalca Subaşı Yolu No: 92, Posta kodu: 34540 Çatalca/İstanbul.
  • Çatalca İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kaleiçi Mah, Posta kodu: 34540 Çatalca/İstanbul.
  • Çatalca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kaleiçi Mah, Posta kodu: 34540 Çatalca/İstanbul. Tel: 0212 789 15 13.
  • Atatürk Spor Kompleksi, Kaleiçi Mah, Ahmet Acet Çk., Posta kodu:  34540 Çatalca/İstanbul. 
  • Çatalca Arif Nihat Asya Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, Kaleiçi Mah., Fetih Cad., Posta kodu:  34540 Çatalca/İstanbul. Tel: 0212 789 19 52.
  • Sgk Çatalca, Kaleiçi Mah, Şair Necmettin Halil Onan Blv. No: 42, Posta kodu:  34540 Çatalca/İstanbul.
  • Mübadele Müzesi, Kaleiçi Mah, Bahar Sok. No:4, Posta kodu: 34540 Çatalca/İstanbul – Avrupa. Tel: 0212 789 66 99.

Siz de bu mahallede yaşamayı düşünüyorsanız Kaleiçi Mahallesi kiralık ev ilanlarına listeleme sayfalarımız üzerinden ulaşabilirsiniz. 

Kaleiçi Mahallesi Kiralık Konut Emlak Piyasası

2019 yılı aralık ayı EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki kiralık dairelerin alanları ortalama 230 metrekare olarak karşımız çıkar. Kaleiçi Mahallesi kiralık konut fiyatları 2.698 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim kira fiyatı 12 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 25 yıldır.

Emlakjet ile artık bir adım öndesiniz. Ev arayışınız EmlakJet ile çok kolay. Siz de isteklerinize uyan Kaleiçi Mahallesi sahibinden kiralık ev ya da daire ilanlarına sitemizden dilediğiniz anda ulaşabilirsiniz. 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

18 Nisan 2024

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Çatalca Kiralık Ev
Akalan Köyü Kiralık EvAkalan Mahallesi Kiralık EvAtatürk Mahallesi Kiralık EvAydınlar Köyü Kiralık EvAydınlar Mahallesi Kiralık EvBahşayiş Mahallesi Kiralık EvBaşak Köyü Kiralık EvBaşak Mahallesi Kiralık EvBelgrat Köyü Kiralık EvBelgrat Mahallesi Kiralık EvBinkılıç Kiralık EvCelepköy Köyü Kiralık EvCelepköy Mahallesi Kiralık EvÇakıl Mahallesi Kiralık EvÇanakça Köyü Kiralık EvÇanakça Mahallesi Kiralık EvÇatalca Kiralık EvÇiftlikköy Kiralık EvÇiftlikköy Mahallesi Kiralık EvDağyenice Köyü Kiralık EvDağyenice Mahallesi Kiralık EvElbasan Köyü Kiralık EvElbasan Mahallesi Kiralık EvFatih Mahallesi Kiralık EvFerhatpaşa Mahallesi Kiralık EvFerhatpaşa Sb Mahallesi Kiralık EvGökçeali Köyü Kiralık EvGökçeali Mahallesi Kiralık EvGümüşpınar Köyü Kiralık EvGümüşpınar Mahallesi Kiralık EvHallaçlı Köyü Kiralık EvHallaçlı Mahallesi Kiralık EvHisarbeyli Köyü Kiralık EvHisarbeyli Mahallesi Kiralık Evİhsaniye Köyü Kiralık Evİhsaniye Mahallesi Kiralık Evİnceğiz Köyü Kiralık Evİnceğiz Mahallesi Kiralık Evİzzettin Mahallesi Kiralık EvKabakça Köyü Kiralık EvKabakça Mahallesi Kiralık EvKaleiçi Mahallesi Kiralık EvKalfa Köyü Kiralık EvKalfa Mahallesi Kiralık EvKaracaköy Kiralık EvKaracaköy Merkez Mahallesi Kiralık EvKaramandere Köyü Kiralık EvKaramandere Mahallesi Kiralık EvKestanelik Köyü Kiralık EvKestanelik Mahallesi Kiralık EvKızılcaali Köyü Kiralık EvKızılcaali Mahallesi Kiralık EvMuratbey Kiralık EvMuratbey Merkez Mahallesi Kiralık EvNakkaş Mahallesi Kiralık EvOklalı Köyü Kiralık EvOklalı Mahallesi Kiralık EvOrmanlı Köyü Kiralık EvOrmanlı Mahallesi Kiralık EvOvayenice Mahallesi Kiralık EvÖrcünlü Mahallesi Kiralık EvÖrencik Köyü Kiralık EvÖrencik Mahallesi Kiralık EvSubaşı Köyü Kiralık EvSubaşı Mahallesi Kiralık EvYalıköy Köyü Kiralık EvYalıköy Mahallesi Kiralık EvYaylacık Köyü Kiralık EvYaylacık Mahallesi Kiralık EvYazlık Köyü Kiralık EvYazlık Mahallesi Kiralık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.