Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Menderes Özdere Cumhuriyet Mahallesi Satılık Ev

araması için 5 ilan bulundu
search
Özdere Cumhuriyet Mahallesicancel
Menderescancel
İzmircancel

Özdere Cumhuriyet Satılık Ev & Özdere Cumhuriyet Satılık Daire İlan Arama Rehberi

 

Emlakjet güvencesiyle Özdere Cumhuriyet'teki en güvenilir, en kaliteli ve en uygun evleri bulabilmeniz için oluşturduğumuz bu ev arama rehberinde; Özdere Cumhuriyet satılık ev arayanlar için bazı önemli detayları sizler için burada derledik.

 

Özdere Cumhuriyet Satılık Ev

 

Özdere Cumhuriyet satılık ev arayanlar için Özdere Cumhuriyet, İzmir’in Menderes ilçesine bağlı bir mahalledir. Sınırları; batıdan Menderes’in Çukuraltı Mahallesi, güneyden Ege Denizi ve doğudan ise Menderes’in Ahmetbeyli Mahallesi ile çevrilmiştir. Özdere Cumhuriyet Mahallesi, TUİK son nüfus bilgilerine göre 1.499 nüfustan meydana gelmektedir.

 

Özdere Cumhuriyet Satılık Ev Fiyatları ve İlanları

 

Emlakjet ekibi olarak Özdere Cumhuriyet'te yaşamak isteyenler için öncelikle şunu belirtmek istersek Özdere Cumhuriyet satılık ev fiyatları; yıl içerisinde değişimler gösterebilmekte olup bulunduğu bölgenin yaşam şartlarına göre genellikle evin bulunduğu çevreye, binanın yaşına, metrekaresine, manzarasına, oda sayısına, hastaneye, üniversiteye, turistik bölgelere ve merkeze yakınlıklarına göre değişimler gösterebilmektedir. Özdere Cumhuriyet'te bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Özdere Cumhuriyet'te iş, eğitim, tatil, gezi veya özel günler sebebiyle satın alabileceğiniz dilediğiniz kriterlere uygun Özdere Cumhuriyet satılık ev ilanları için Emlakjet’in en güncel Özdere Cumhuriyet satılık ev ilanlarına mutlaka göz atmayı unutmayın!

 

Özdere Cumhuriyet Satılık Ev 3+1

 

Memur veya çalışan olup Özdere Cumhuriyet ile sürekli bir bağlantı halinde olduğunuz durumlar için Özdere Cumhuriyet'te dilediğiniz kriterlere en uygun Özdere Cumhuriyet 3+1 satılık ev seçenekleri için hemen şimdi Emlakjet’in Özdere Cumhuriyet 3+1 satılık ev ilanlarına göz atın!

 

Özdere Cumhuriyet Satılık Ev 2+1

 

Merkezi bölgelerde çağın yeni mimarilerine ayak uyduran, gayrimenkul değeri yüksek dilediğiniz kriterlere uygun Özdere Cumhuriyet 2+1 satılık ev seçenekleri için mutlaka Emlakjet’in ilan sayfasını takipte kalın!

 

Özdere Cumhuriyet Satılık Ev 1+1

 

Özdere Cumhuriyet'te depreme dayanıklı, bakım onarım masraflarına pek ihtiyaç duymayan, tertemiz, en uygun ve en yaşanabilir Özdere Cumhuriyet 1+1 satılık ev ilanlarına Emlakjet’in ilan sayfasından kolayca ulaşabilirsiniz!

 

Özdere Cumhuriyet Satılık Ev Alınırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Özdere Cumhuriyet yerleşimine bakıldığında nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan bölgelerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Özdere Cumhuriyet sahibinden satılık ev arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

 

Özdere Cumhuriyet Satılık Ev Arayanlar İçin Ulaşım Olanakları

 

Özdere Cumhuriyet'te en uygun ve en yaşanabilir Özdere Cumhuriyet satılık ev için ulaşım ilçeler arası; ESHOT otobüsleri ve taksi aracılığı ile sağlanmaktadır. 



İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Menderes Satılık Ev
Ahmetbeyli Mahallesi Satılık EvAkçaköy Köyü Satılık EvAkçaköy Mahallesi Satılık EvAltıntepe Mahallesi Satılık EvAtaköy Köyü Satılık EvAtaköy Mahallesi Satılık EvAta Mahallesi Satılık EvBarbaros Mahallesi Satılık EvBulgurca Mahallesi Satılık EvCüneytbey Mahallesi Satılık EvÇakaltepe Köyü Satılık EvÇakaltepe Mahallesi Satılık EvÇamönü Köyü Satılık EvÇamönü Mahallesi Satılık EvÇatalca Köyü Satılık EvÇatalca Mahallesi Satılık EvÇile Köyü Satılık EvÇile Mahallesi Satılık EvÇileme Mahallesi Satılık EvÇukuraltı Mahallesi Satılık EvDeğirmendere Mahallesi Satılık EvDeğirmendere Satılık EvDereköy Mahallesi Satılık EvDeveli Köyü Satılık EvDeveli Mahallesi Satılık EvEfemçukuru Köyü Satılık EvEfemçukuru Mahallesi Satılık EvGazipaşa Mahallesi Satılık EvGölcükler Mahallesi Satılık EvGölova Köyü Satılık EvGölova Mahallesi Satılık EvGörece Cumhuriyet Mahallesi Satılık EvGörece Satılık EvGümüldür Atatürk Mahallesi Satılık EvGümüldür Cumhuriyet Mahallesi Satılık EvGümüldür Fevzi Çakmak Mahallesi Satılık EvGümüldür İnönü Mahallesi Satılık EvGümüldür Satılık EvHürriyet Mahallesi Satılık EvİTOB OSB Mahallesi Satılık EvKarakuyu Köyü Satılık EvKarakuyu Mahallesi Satılık EvKasımpaşa Mahallesi Satılık EvKeler Köyü Satılık EvKeler Mahallesi Satılık EvKemalpaşa Mahallesi Satılık EvKısık Köyü Satılık EvKısık Mahallesi Satılık EvKuyucak Köyü Satılık EvKuyucak Mahallesi Satılık EvKüner Köyü Satılık EvKüner Mahallesi Satılık EvMenderes Satılık EvMithatpaşa Mahallesi Satılık EvOğlananası Atatürk Mahallesi Satılık EvOğlananası Cumhuriyet Mahallesi Satılık EvOğlananası Satılık EvOrta Mahallesi Satılık EvÖzdere Cumhuriyet Mahallesi Satılık EvÖzdere Satılık EvSancaklı Köyü Satılık EvSancaklı Mahallesi Satılık EvŞaşal Köyü Satılık EvŞaşal Mahallesi Satılık EvTavşan Adası Satılık EvTekeli Atatürk Mahallesi Satılık EvTekeli Fevzi Çakmak Mahallesi Satılık EvTekeli Satılık EvYeniköy Köyü Satılık EvYeniköy Mahallesi Satılık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.