Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Karaburun İskele Mahallesi Satılık Ev

araması için 11 ilan bulundu
search
İskele Mahallesicancel
Karaburuncancel
İzmircancel

Karaburun ilçesi İskele Mahallesi Satılık Konut Araştıran Okuyucularımız İçin Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

Karaburun İskele Mahallesi satılık konut arayışı içerisinde olan Emlakjet okuyucularımız için hazırladığımız bu rehber sayesinde mahalle hakkında daha fazla bilgiye sahip olacak ve bu sayede Karaburun İskele Mahallesi satılık konut arayışındaki ziyaretçilerimizin istedikleri ve hayal ettikleri evi bulmalarını kolaylaştıracağız. Emlakjet okuyucularına yardımcı olmak için hazırladığımız bu yazıda bölgenin kurumlarından fiyatlarına kadar pek çok noktasına değindik.

İskele, İzmir ilinin Karaburun ilçesine bağlı bir mahalledir. Satılık konut arayan siz Emlakjet okurları için dikkat edilmesi gereken bir konu da bölgenin sahip olduğu iklim şartlarıdır . Akdeniz ikliminin görüldüğü İzmir'de yaz mevsimi sıcak ve kurak, kış mevsimi ılık ve yağışlı geçer. Bir yılda ilde hava sıcaklığı sıfırın altına düştüğü gün sayısı yaklaşık ondur. Yılda yaklaşık 100 gün ise 30 derecenin üzerinde yaşanır. Kar yağışı nadir görülür. Yıllık yağış miktarı 700–1200 mm arasındadır. Yaz aylarında şehre özgü imbat adı verilen serin rüzgâr eser. Yıllık ortalama deniz suyu sıcaklığı 18,5 °C'dir.

İSKELE mahallesi nüfusu ( beldesine) bağlı KARABURUN, İZMİR. İSKELE mahallesinin Nüfusu Toplam 2.000 tır. Bu nüfusun 1.024'si Erkek, 976'si Kadındır.

İZMİR ili KARABURUN ilçesi ( beldesine) bağlı İSKELE mahallesinin bağlı olduğu belediyenin niteliği BÜYÜKŞEHİR İLÇE'dir.

İskele Mahallesi Ulaşım Olanakları

İskele mahallesi satılık konut arayan okurlarımız için ulaşım olanaklarını derledik. İskele Mahallesi için ulaşım Karaburun ilçesinin ulaşım olanakları sayesinde sağlanmaktadır.İzmir’in popülerleşen turizm bölgelerinden biri olan Karaburun, hem deniz tatili hem de tarihi ve kültürel bir gezi için tercih edebileceğiniz destinasyonlardan biridir.

İzmir ilçe merkezine yaklaşık 104  km uzaklıkta bulunur Karaburun

Aydın ve çevre illerden ulaşımın oldukça kolay olduğu Karaburun’a; İzmir- Aydın yolu üzerinden kolayca ulaşım sağlanabilmektedir. Sahil şeridi boyunca uzanmış olması ile Karaburun’a İzmir’in pek çok farklı noktasından da kolayca gidilebilmektedir.

Karaburun’a havayolu ile ulaşım, Gaziemir ilçesinde bulunan Adnan Menderes Havalimanı ile sağlanmaktadır. Buradan Karaburun’a gitmek isteyen yolcular, özel transfer servislerini kullanabilir ya da İzban ile Fahrettin Altay durağında inerek Karaburun otobüslerine aktarma yapabilir.
Karaburun’a otobüs ile gitmek isteyen ziyaretçiler, Karaburun Otobüs Terminali’ni kullanabilirler. Otogardan ilçe merkezine ulaşım ise minibüs ve dolmuşlar ile sağlanmaktadır.

Karaburun’ye şehirler arası otobüs ile ulaşmak isteyen ziyaretçilerin ise İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni kullanmaları gerekmektedir. Ayrıca, İstanbul ve Ankara gibi bazı büyük şehirlerden Urla’ya ordan da Karaburun’a otobüs ile ulaşım olanağı da mevcuttur.

Toplu taşıma ile ulaşım için otobüs ve dolmuş hatları kullanılabilir. İzmir’in pek çok noktasından binilebilecek İzban hattı ile Fahrettin Altay durağında indikten sonra Urla’ya ve Urla’dan Karaburun’a giden 761 no’lu Eshot hattına aktarma yapılması gerekmektedir. Bu hat; Gülbahçe ve Kaynarpınar’dan geçerek Karaburun’a ulaşım sağlamaktadır.



İskele Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

İskele Mahallesi satılık konut arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Mahalle içerisinde ve mahalle çevresinde bulunan bazı okullar şu şekildedir:

 

  • Atatürk İlkokulu

  • Atatürk Ortaokulu

  • Halk Eğitim Merkezi

  • İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

  • Karaburun Anadolu İmam Hatip Lisesi

  • Karaburun Anaokulu

  • Karaburun Çok Programlı Anadolu Lisesi

  • Karaburun İlkokulu

  • Karaburun Mordoğan Fatma Emin Karaağaç Çok Programlı Anadolu Lisesi

  • Karaburun Ortaokulu

  • Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

  • Süleyman Nihat Üzümcü Anaokulu

Karaburun İskele Mahallesi satılık Konut Arayanlar İçin Gayrimenkul  Bilgileri

İzmir Karaburun İskele mahallesi satılık konut fiyatları ortalama 1.886.750 Türk Lirasıdır. Bölgede satılık konutların ortalama metrekare birim fiyatı 15.094 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Karaburun İskele Mahallesi satılık konut ortalama büyüklüğü 124 metrekaredir. İzmir’in il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut kiralamadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Karaburun İskele Mahallesi satılık konut arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

 

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.