Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Karamürsel Kızderbent Mahallesi Satılık Arsa

araması için 14 ilan bulundu
search
Kızderbent Mahallesicancel
Karamürselcancel
Kocaelicancel
Altyapı Özelliklerini Filtrele
+8 Filtre Daha

Kızderbent Satılık Arsa   

Kızderbent, Türkiye'nin Ege Bölgesi’nde yer alan tarihi ve doğal güzellikleri ile ünlü bir şehirdir. Kızderbent'de yatırım yapmak veya yeni bir ev inşa etmek isteyenler için satılık arsa seçenekleri oldukça cazip olabilir.    

Kızderbent Satılık Arsa Fiyatları   

Kızderbent’de satılık arsa fiyatları, arsanın konumu, büyüklüğü, imar durumu ve özellikleri faktörlere bağlı olarak değişebilir. Genel olarak Kızderbent’de uygun fiyatlı satılık arsa seçenekleri bulunmaktadır. Fiyatları karşılaştırarak ihtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun arsayı bulabilirsiniz.   

Kızderbent Satılık Arsa İlanları   

Kızderbent satılık arsa ilanlarına ulaşmak için birçok kaynağı kullanabilirsiniz. Emlakçılar, internet siteleri, yerel gazeteler ve sosyal medya platformları, güncel ilanlara erişebileceğiniz kaynaklardır. Farklı ilanları inceleyerek seçtiğiniz mekâna uygun bir arsayı bulabilirsiniz. İlanlar aracılığıyla arsanın konumu, imar durumu ve diğer özellikler alınabilir.   

Kızderbent Satılık Arsa Ararken Dikkat Edilmesi Gerekenler   

Kızderbent’de satılık arsa ararken dikkat edilmesi gereken bazı önemli faktörler vardır. İlk olarak arsanın imar durumu kontrol edilmelidir. Arazi üzerine ne tür bir yapı inşa etmeyi ve kullanım amacınızı belirlemelisiniz. Ayrıca arazinin altyapı olanakları, ulaşım durumu ve özellikleri de önemlidir. Eğer Kızderbent dışından geliyorsanız, bölgedeki ulaşım olanaklarını gözünüzün önünde bulundurmalısınız.   

Kızderbent Ulaşım   

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesine bağlı Kızderbent Mahallesi, genellikle kara yolu ile ulaşımın sağlandığı bir bölgedir. İlçe merkezine ve Kocaeli şehir merkezine belirli bir mesafede konumlanan Kızderbent Mahallesi'ne ulaşım genellikle özel araçlar veya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen otobüs seferleri ile mümkündür. İlçenin genel ulaşım ağı, mahalle sakinlerine diğer mahallelerle ve şehir merkeziyle etkili bir bağlantı sunmaktadır. Ayrıca, çevresindeki ana yollar ve bağlantı noktaları, özel araç sahiplerine konforlu bir ulaşım imkânı sağlamaktadır. 

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Karamürsel Satılık Arsa
4 Temmuz Mahallesi Satılık ArsaAkçat Köyü Satılık ArsaAkçat Mahallesi Satılık ArsaAkpınar Mahallesi Satılık ArsaAvcıköy Köyü Satılık ArsaAvcıköy Mahallesi Satılık ArsaÇamçukur Köyü Satılık ArsaÇamçukur Mahallesi Satılık ArsaÇamdibi Köyü Satılık ArsaÇamdibi Mahallesi Satılık ArsaDereköy Mahallesi Satılık ArsaEreğli Mahallesi Satılık ArsaFulacık Köyü Satılık ArsaFulacık Mahallesi Satılık ArsaHayriye Köyü Satılık ArsaHayriye Mahallesi Satılık Arsaİhsaniye Köyü Satılık Arsaİhsaniye Mahallesi Satılık Arsaİnebeyli Köyü Satılık Arsaİnebeyli Mahallesi Satılık ArsaKadriye Köyü Satılık ArsaKadriye Mahallesi Satılık ArsaKaraahmetli Köyü Satılık ArsaKaraahmetli Mahallesi Satılık ArsaKaramürsel Satılık ArsaKarapınar Köyü Satılık ArsaKarapınar Mahallesi Satılık ArsaKayacık Mahallesi Satılık ArsaKızderbent Mahallesi Satılık ArsaNusretiye Köyü Satılık ArsaOluklu Köyü Satılık ArsaOluklu Mahallesi Satılık ArsaOsmaniye Köyü Satılık ArsaOsmaniye Mahallesi Satılık ArsaPazarköy Köyü Satılık ArsaPazarköy Mahallesi Satılık ArsaSafiye Köyü Satılık ArsaSafiye Mahallesi Satılık ArsaSemetler Köyü Satılık ArsaSemetler Mahallesi Satılık ArsaSenaiye Köyü Satılık ArsaSenaiye Mahallesi Satılık ArsaSuludere Köyü Satılık ArsaSuludere Mahallesi Satılık ArsaTahtalı Köyü Satılık ArsaTahtalı Mahallesi Satılık ArsaTepeköy Mahallesi Satılık ArsaYalakdere Mahallesi Satılık Arsa
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.