Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Beykoz Kavacık Mahallesi Kiralık Daire

araması için 39 ilan bulundu
search
Kavacık Mahallesicancel
Beykozcancel
İstanbulcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Kavacık Mahallesi Kiralık Daire Araştıran Okuyucularımız için Mahalle Üzerine Genel Bilgiler

Kavacık Mahallesi kiralık daire arayışı içerisinde olan okuyucularımız için hazırladığımız bu yazı sonrasında, mahalle hakkında çok daha fazla bilgi sahibi olacaksınız ve böylelikle ev arama sürecinize daha rahat adımlar ile devam edebileceksiniz. Bilindiği üzere, daire arama süreci içerisinde bulunan her kişi, daha önceden seçilmiş olan ilçe ya da bölge hakkında fikir sahibi olmalıdır. Bu amacı yerine getirmek için hazırladığımız bu bölge rehberinde; Beykoz Kavacık Mahallesinin konumu, yaşantısı, daire piyasası ve nüfusu gibi, bir bölgeyi temel bir düzeyde tanıtacak kısa bilgilere yer vermeye özen gösterdik. 

Marmara Bölgesi’nde genel olarak hâkimiyetini gösteren tipik bir karasal iklim, özelliklerini Kavacık Mahallesinde de göstermektedir. Bu iklim tipinin özelliklerine göre, kış mevsimleri soğuk ve yağışlı geçerken yaz mevsimlerinde sıcak ve kurak bir hava egemendir. Yıllık ortalama sıcaklık 14,5 derece Celsius civarında değişmektedir. Kış aylarında zaman zaman kar yağışı görülebilmektedir.

 

Kavacık Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler için İlçenin Konumu ve Bölgede Bulunan Çeşitli Lokasyonlar

Kavacık Mahallesi, Marmara Bölgesi sınırları içerisinde bulunan İstanbul iline bağlı olan Beykoz ilçesinde yer almaktadır. İstanbul’un Asya Yakasında konumlanmıştır. Kavacık Mahallesi’nin etrafında Şile, Sultanbeyli ve Sarıyer gibi semtler bulunmaktadır. 

Öncelikle Kavacık Mahallesinden geçerek Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne erişilebilmek, Kavacık kiralık ev arayan okuyucularımız için özellikle bir avantaj konumundadır. Mahallede bulunan Fatih Korusu Doğa Kültür Merkezi, mahalle için önemli bir kültürel alandır. Mahallede birden fazla eczane bulunmaktadır. Mahallede her cuma günü pazar kurulmaktadır. Kavacık Mahallesi sınırlarının içerisinde pek çok sayıda eğitim kurumu bulunmaktadır. Bu eğitim kurumlarının arasında İstanbul Medipol Üniversitesi, Kavacık Uğur Anadolu Lisesi ve Kavacık Borsa İstanbul İlkokulu ve Ortaokulu yer almaktadır.

 

Kavacık Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler için Bölgeye Ulaşım İmkanları

Beykoz Kavacık kiralık ev arayışı içerisinde olan okuyucularımız için, Kavacık Mahallesi’nin ulaşım olanakları büyük bir kolaylık sunmaktadır. Bu sebepten ötürü, İstanbul’un diğer merkezî yerlerine gidişte kullanılabilecek pek çok seçenek bulunmaktadır. Kavacık Mahallesi, 0-80 numaralı karayolu hattına yakın bir yerde konumlanmıştır. Mahallede ulaşımı sağlayan toplu taşıma alternatiflerine aşağıdaki listede yer verilmiştir:

  • Tepeüstü – Mecidiyeköy: 122C numaralı otobüs hattı,
  • Kavacık Yeni Cami – Üsküdar: 15M numaralı otobüs hattı,
  • Tokatköy / Beykoz – Yenimahalle: 15TY numaralı otobüs hattı.

Kavacık Mahallesi içerisinde ve etrafında bulunan otobüs duraklarının bir listesi aşağıda sıralanmıştır:

  • Otağ Tepe Durağı,
  • Mahur Sokak Durağı,
  • Otağtepe Caddesi Durağı,
  • Atatürk Caddesi Durağı,
  • Yeni Cami Durağı.

 

Kavacık Mahallesi Kiralık Daire Bakan Kişiler için Mahallenin Demografik ve Daire Piyasası Bilgileri

2018 yılında yapılmış olan son nüfus araştırmalarının sonuçlarına göre, Kavacık Mahallesinde toplam 22.181 kişi yaşamaktadır. Mahallede ortalama bir ev 135 metrekaredir. Ortalama bir Kavacık kiralık ev 1.728 Türk Lirasıdır.

İstanbul Beykoz sahibinden kiralık ev benzeri, bölgedeki daire arayışlarınız için yerel emlakçıları ziyaret edebilirsiniz veya Emlakjet.com üzerindeki listeleme sayfalarına göz atabilirsiniz.

 

Kavacık Kiralık Daire

Aradığınız evi en kısa sürede güvenle bulabilmek için en doğru yerdesiniz. Kavacık kiralık daire ilanlarına EmlakJet'ten ulaşabilirsiniz. Kavacık kiralık daire arayışınızda aradığınız özellikteki evleri bulabilirsiniz. Satılık daire arayışınızda sıfır yapılar, birkaç yıl içerisinde yapılmış yapılar ya da daha eski binalara uygun fiyatlı seçenekler ile sahip olabilirsiniz. Her geçen gün daha da gelişen Beylikdüzü sizin ihtiyaç ve beklentilerinize uygun konutlara ev sahipliği yapıyor. Bölgedeki sosyal hayat, ulaşım ve alışveriş olanakları ile ön plana çıkan Kavacık kiralık daire ilanlarını keşfetmek için EmlakJet'te yer alan ilanları inceleyin. 

 

Kavacık Kiralık Daire Fiyatları

Kavacık kiralık daire fiyatları arasında bütçenize en uygun olan evi bulabilirsiniz. Gittikçe gelişen bölgede satılık daire fiyatları birçok faktöre bağlı olarak değişiyor. Evin metrekaresi, konumu, oda sayısı, ısıtması, bina yaşı, asansörünün olup olmaması, bulunduğu kat ve sahip olduğu diğer ek özelliklere göre dairelerin fiyatları değişmektedir. Beklentilerinize ve bütçenize en uygun evi bulmak için sayfadaki ilanları inceleyebilirsiniz. 

 

Kavacık Kiralık Daire İlanları

EmlakJet'te yer alan Kavacık kiralık daire ilanlarının inceleyerek hayalinizdeki eve sahip olabilirsiniz. Sitemizde yer alan ilanlar arasından sizin için en ideal eve sahip olabilirsiniz. Kriterlerinize ve bütçenize uygun ev ilanları EmlakJet'te sizleri bekliyor. 

 

Kavacık Kiralık Daire 3+1

Kavacık kiralık daire 3+1 ilanlarını sitemizden inceleyebilirsiniz. Ailenizle geniş ve ferah bir evde yaşamak için 3 oda ve 1 salon ev arayışında iseniz doğru adrestesiniz. EmlakJet'teki 3+1 ilanları ile istediğiniz bölgede aradığınız kriterlere uygun daireleri kolayca bulabilirsiniz. Aradığınız 3 oda bir salon daire ilanları ile istediğiniz eve kavuşun!

 

Kavacık Kiralık Daire 2+1

Kavacık kiralık daire 2+1 ilanları sitemizde sizleri bekliyor. EmlakJet sahibinden 2+1 satılık daire ilanları ile sizi aradığınız eve kavuşturuyor. Uygun fiyatlı ilanlar, aradığınız konumda, istediğiniz metrekarede incelenmek üzere sayfamızda sizleri bekliyor. EmlakJet aracılığıyla daire sahipleriyle doğrudan iletişime geçebilir ve daireler hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Aile dostu ve uygun fiyatlı 2 oda 1 salon ev ilanlarını sayfamızdan inceleyebilirsiniz.

 

Kavacık Kiralık Daire 1+1

Kavacık kiralık daire 1+1 ilanları ile aradığınız eve sahip olabilirsiniz. 1 oda 1 salondan oluşan evler için sayfamızdaki ilanları inceleyebilirsiniz. Daha çok öğrenciler, tek yaşayanlar ya da çocuksuz aileler tarafından tercih edilen 1+1 dairelere daha çok modern konut yapılarında ve rezidanslarda rastlanıyor. Bu yapı tipinde genel olarak mutfak salonun içinde yer alıyor. EmlakJet tarafından sizin için hazırlanan ilanlar aracılığıyla aradığınız o dairede yaşamaya başlayabilirsiniz. 

 

Kavacık Kiralık Daire Bakarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Kavacık kiralık daire ararken, dikkatli bir şekilde hareket etmek oldukça önemlidir. Satılık daire arayışınızda ilk olarak, bütçenizi net bir şekilde belirlemelisiniz. Ardından, konum faktörüne dikkat etmelisiniz. Dairenin bulunduğu bölgenin güvenliği, ulaşım imkanları, altyapı olanakları, işyerinize ya da okula olan uzaklığı gibi faktörlere de dikkat etmelisiniz. Dairenin fiziksel durumunu da incelemek de gereklidir. Yapısal problemler ya da bakım gerektiren alanlar ilerleyen dönemlerde size ek masraflar çıkarabilir. Evde yaşamaya başlamadan önce eve ne kadar masraf yapılacağını belirlemelisiniz. Ayrıca tapu ve diğer tüm hukuki belgelerin eksiksiz ve güncel olduğundan emin olmalısınız. Yaşayacağınız ya da yatırım yapacağınız evi seçerken acele etmek yerine detaylı araştırma yapmak sizi ilerleyen zamanlarda oluşabilecek problemlerden kurtaracaktır.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Beykoz Kiralık Daire
Acarlar Mahallesi Kiralık DaireAkbaba Mahallesi Kiralık DaireAlibahadır Köyü Kiralık DaireAlibahadır Mahallesi Kiralık DaireAnadolufeneri Köyü Kiralık DaireAnadolufeneri Mahallesi Kiralık DaireAnadolu Hisarı Kiralık DaireAnadolu Hisarı Mahallesi Kiralık DaireAnadolukavağı Kiralık DaireAnadolu Kavağı Mahallesi Kiralık DaireBaklacı Mahallesi Kiralık DaireBeykoz Kiralık DaireBozhane Kiralık DaireBozhane Mahallesi Kiralık DaireCumhuriyet Köyü Kiralık DaireCumhuriyet Mahallesi Kiralık DaireÇamlıbahçe Kiralık DaireÇamlıbahçe Mahallesi Kiralık DaireÇavuşbaşı Kiralık DaireÇekmeköy Kiralık DaireÇengeldere Mahallesi Kiralık DaireÇiftlik Mahallesi Kiralık DaireÇiğdem Mahallesi Kiralık DaireÇubuklu Kiralık DaireÇubuklu Mahallesi Kiralık DaireDereseki Köyü Kiralık DaireDereseki Mahallesi Kiralık DaireElmalı Kiralık DaireElmalı Mahallesi Kiralık DaireFatih Mahallesi Kiralık DaireGöksu Kiralık DaireGöksu Mahallesi Kiralık DaireGöllü Köyü Kiralık DaireGöllü Mahallesi Kiralık DaireGörele Köyü Kiralık DaireGörele Mahallesi Kiralık DaireGöztepe Mahallesi Kiralık DaireGümüşsuyu Kiralık DaireGümüşsuyu Mahallesi Kiralık Daireİncirköy Mahallesi Kiralık Daireİshaklı Köyü Kiralık Daireİshaklı Mahallesi Kiralık DaireKanlıca Kiralık DaireKanlıca Mahallesi Kiralık DaireKavacık Kiralık DaireKavacık Mahallesi Kiralık DaireKaynarca Köyü Kiralık DaireKaynarca Mahallesi Kiralık DaireKılıçlı Köyü Kiralık DaireKılıçlı Mahallesi Kiralık DaireMahmutşevketpaşa Köyü Kiralık DaireMahmutşevketpaşa Mahallesi Kiralık DaireMerkez Mahallesi Kiralık DaireOrtaçeşme Kiralık DaireOrtaçeşme Mahallesi Kiralık DaireÖğümce Mahallesi Kiralık DaireÖrnekköy Mahallesi Kiralık DairePaşabahçe Kiralık DairePaşabahçe Mahallesi Kiralık DairePaşamandıra Köyü Kiralık DairePaşamandıra Mahallesi Kiralık DairePolonezköy Mahallesi Kiralık DairePolonez Köyü Kiralık DairePoyrazköy Mahallesi Kiralık DaireRiva Köyü Kiralık DaireRiva Mahallesi Kiralık DaireRüzgarlıbahçe Mahallesi Kiralık DaireSoğuksu Kiralık DaireSoğuksu Mahallesi Kiralık DaireTokatköy Kiralık DaireTokatköy Mahallesi Kiralık DaireYalıköy Kiralık DaireYalıköy Mahallesi Kiralık DaireYavuz Selim Mahallesi Kiralık DaireYenimahalle Kiralık DaireYeni Mahalle Mahallesi Kiralık DaireZerzavatçı Mahallesi Kiralık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.