Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Kemalpaşa Yiğitler Mahallesi Satılık Ev

araması için uygun ilan bulunamadı
search
Yiğitler Mahallesicancel
Kemalpaşacancel
İzmircancel
warning
Sonuç Bulunamadı
Aramanıza uygun sonuç bulunamadı. Farklı bir arama yapabilir veya benzer ilanları inceleyebilirsiniz.
Tüm Filtreleri Temizle
Benzer İlanlar

Kemalpaşa ilçesi Yiğitler Mahallesi Satılık Konut Araştıran Okuyucularımız İçin Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

Kemalpaşa Yiğitler Mahallesi satılık konut arayışı içerisinde olan Emlakjet okuyucularımız için hazırladığımız bu rehber sayesinde mahalle hakkında daha fazla bilgiye sahip olacak ve bu sayede Kemalpaşa Yiğitler Mahallesi satılık konut arayışındaki ziyaretçilerimizin istedikleri ve hayal ettikleri evi bulmalarını kolaylaştıracağız. Emlakjet okuyucularına yardımcı olmak için hazırladığımız bu yazıda bölgenin kurumlarından fiyatlarına kadar pek çok noktasına değindik.

Yiğitler, İzmir ilinin Kemalpaşa ilçesine bağlı bir mahalledir. Satılık konut arayan siz Emlakjet okurları için dikkat edilmesi gereken bir konu da bölgenin sahip olduğu iklim şartlarıdır . Akdeniz ikliminin görüldüğü İzmir'de yaz mevsimi sıcak ve kurak, kış mevsimi ılık ve yağışlı geçer. Bir yılda ilde hava sıcaklığı sıfırın altına düştüğü gün sayısı yaklaşık ondur. Yılda yaklaşık 100 gün ise 30 derecenin üzerinde yaşanır. Kar yağışı nadir görülür. Yıllık yağış miktarı 700–1200 mm arasındadır. Yaz aylarında şehre özgü imbat adı verilen serin rüzgâr eser. Yıllık ortalama deniz suyu sıcaklığı 18,5 °C'dir.

YİĞİTLER mahallesi nüfusu ( beldesine) bağlı KEMALPAŞA, İZMİR. YİĞİTLER mahallesinin Nüfusu Toplam 1.561 tır. Bu nüfusun 778'si Erkek, 783'si Kadındır.

İZMİR ili KEMALPAŞA ilçesi ( beldesine) bağlı YİĞİTLER mahallesinin bağlı olduğu belediyenin niteliği BÜYÜKŞEHİR İLÇE'dir.

Yiğitler Mahallesi Ulaşım Olanakları

Yiğitler mahallesi satılık konut arayan okurlarımız için ulaşım olanaklarını derledik. Yiğitler Mahallesi için ulaşım Kemalpaşa ilçesinin ulaşım olanakları sayesinde sağlanmaktadır.İzmir’in popülerleşen turizm bölgelerinden biri olan Kemalpaşa, hem deniz tatili hem de tarihi ve kültürel bir gezi için tercih edebileceğiniz destinasyonlardan biridir.

İzmir ilçe merkezine yaklaşık 30 km uzaklıkta bulunur Kemalpaşa

Kemalpaşa’ya havayolu ile ulaşım, Gaziemir ilçesinde bulunan Adnan Menderes Havalimanı ile sağlanmaktadır. Buradan Kemalpaşa’a gitmek isteyen yolcular, özel transfer servislerini kullanabilir ya da İzban ile EVKA 3 durağında inerek Bornova’yasonrasında  765 KEMALPAŞA - EVKA3 METRO otobüs hattını ile Kemalpaşa’ya ulaşılır.

Kemalpaşa’ye şehirler arası otobüs ile ulaşmak isteyen ziyaretçilerin ise İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni kullanmaları gerekmektedir. Ayrıca, İstanbul ve Ankara gibi bazı büyük şehirlerden Urla’ya ordan da Kemalpaşa’a otobüs ile ulaşım olanağı da mevcuttur.

İzmir şehir merkezinden Bornova’ya ulaştıktan sonra Ege Üniversitesi kavşağından sağa doğru ilerlediğinizde Kemalpaşa güzergahına dönmüş olacaksınız. E96 karayolunu takip ettiğinizde yolun sonunda Kemalpaşa ilçesini karşınızda göreceksiniz.

 

Yiğitler Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Yiğitler Mahallesi satılık konut arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Mahalle içerisinde ve mahalle çevresinde bulunan bazı okullar şu şekildedir:

 

  • Armutlu İlkokulu

  • Armutlu Ortaokulu

  • Aşağıkızılca İlkokulu

  • Aşağıkızılca Ortaokulu

  • Ayşe-Hasan Türkmen Ortaokulu

  • Bağyurdu Anadolu Lisesi

  • Bayramlı İlkokulu

  • Çambel Şebnem Kardıçalı İlkokulu

  • Damlacık Ortaokulu

  • Kemalpaşa 75.Yıl Ortaokulu

  • Sinancılar Ortaokulu

  • Ulucak Anadolu Lisesi

  • Veli Üzümcü İlkokulu

  • Yeni Kurudere İlkokulu

  • Yiğitler Hürriyet İlkokulu

  • Yiğitler İlkokulu

  • Yiğitler Özcan Katrancı İlkokulu

  • Yiğitler Özcan Katrancı Ortaokulu

  • Yukarı Kızılca İlkokulu

  • Yukarı Kızılca Ortaokulu

Kemalpaşa Yiğitler Mahallesi satılık Konut Arayanlar İçin Gayrimenkul  Bilgileri

 

İzmir Kemalpaşa Yiğitler mahallesi satılık konut fiyatları ortalama 453.462  Türk Lirasıdır. Bölgede satılık konutların ortalama metrekare birim fiyatı 3.544 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Kemalpaşa Yiğitler Mahallesi satılık konut ortalama büyüklüğü 128 metrekaredir. İzmir’in il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut kiralamadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Kemalpaşa Yiğitler Mahallesi satılık konut arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Kemalpaşa Satılık Ev
Akalan Köyü Satılık EvAkalan Mahallesi Satılık EvAnsızca Köyü Satılık EvAnsızca Mahallesi Satılık EvArmutlu 85. Yıl Cumhuriyet Mahallesi Satılık EvArmutlu Hürriyet Mahallesi Satılık EvArmutlu Satılık EvAşağıkızılca Köyü Satılık EvAşağıkızılca Mahallesi Satılık EvAşağı Yenmiş Mahallesi Satılık EvAtatürk Mahallesi Satılık EvBağyurdu 29 Ekim Mahallesi Satılık EvBağyurdu Kazımpaşa Mahallesi Satılık EvBağyurdu Kemal Atatürk Mahallesi Satılık EvBağyurdu Satılık EvBağyurdu Yeni Mahallesi Satılık EvBayramlı Köyü Satılık EvBayramlı Mahallesi Satılık EvBeşpınar Köyü Satılık EvBeşpınar Mahallesi Satılık EvCumalı Köyü Satılık EvCumalı Mahallesi Satılık EvÇambel Köyü Satılık EvÇambel Mahallesi Satılık EvÇınarköy Mahallesi Satılık EvÇiniliköy Mahallesi Satılık EvDamlacık Köyü Satılık EvDamlacık Mahallesi Satılık EvDereköy Köyü Satılık EvDereköy Mahallesi Satılık EvGökçeyurt Köyü Satılık EvGökçeyurt Mahallesi Satılık EvGökyaka Köyü Satılık EvGökyaka Mahallesi Satılık EvHalilbeyli Mahallesi Satılık EvHalilbeyli OSB Mahallesi Satılık EvHamzababa Köyü Satılık EvHamzababa Mahallesi Satılık EvKamberler Köyü Satılık EvKamberler Mahallesi Satılık EvKemalpaşa OSB Mahallesi Satılık EvKemalpaşa Satılık EvKızılüzüm Köyü Satılık EvKızılüzüm Mahallesi Satılık EvKuyucak Köyü Satılık EvKuyucak Mahallesi Satılık EvMehmet Akif Ersoy Mahallesi Satılık EvNazarköy Mahallesi Satılık EvOvacık Köyü Satılık EvOvacık Mahallesi Satılık EvÖren 75.yıl Cumhuriyet Mahallesi Satılık EvÖren Egemen Mahallesi Satılık EvÖrnekköy Mahallesi Satılık EvSarıçalı Köyü Satılık EvSarıçalı Mahallesi Satılık EvSarılar Köyü Satılık EvSarılar Mahallesi Satılık EvSekiz Eylül Mahallesi Satılık EvSinancılar Köyü Satılık EvSinancılar Mahallesi Satılık EvSoğukpınar Mahallesi Satılık EvSütçüler Köyü Satılık EvSütçüler Mahallesi Satılık EvUlucak Cumhuriyet Mahallesi Satılık EvUlucak İstiklal Mahallesi Satılık EvUlucak Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi Satılık EvUlucak Satılık EvVişneli Köyü Satılık EvVişneli Mahallesi Satılık EvYenikurudere Köyü Satılık EvYenikurudere Mahallesi Satılık EvYenmiş Köyü Satılık EvYenmiş Mahallesi Satılık EvYeşilköy Köyü Satılık EvYeşilköy Mahallesi Satılık EvYeşilyurt Köyü Satılık EvYeşilyurt Mahallesi Satılık EvYiğitler Köyü Satılık EvYiğitler Mahallesi Satılık EvYukarıkızılca Merkez Mahallesi Satılık EvYukarıkızılca Satılık EvZeamet Köyü Satılık EvZeamet Mahallesi Satılık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.