Emlakjet

Adalar Kınalıada Mahallesi Satılık Ev

araması için 5 ilan bulundu
search
Kınalıada Mahallesicancel
Adalarcancel
İstanbulcancel

Kınalıada Satılık Konut Arayanlara Mahalle Yol Rehberi

Emlakjet.com ekibi olarak konut satın alma tercihinde bulunmak isteyen kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Kınalıada satılık konut arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan günler süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, nüfus, sokakları ve konut satış piyasası hakkında bilgi edinerek konut sahibi olabilirsiniz.

Kınalıada Satılık Konut Arayan Kişilere Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

Adalar ilçesine bağlı Kınalıada Mahallesi, Türk tarihinde olduğu kadar farklı milletlerin tarihinde de önemli bir yere sahiptir. Kınalıada satılık konut arayan kişiler ilçede yer alan tarihi alanlar ve mahallede yaşamak için bilinmesi gereken önemli noktalar hakkında da araştırmalar yapmaktadır. Mahallede yer alan önemli rotalardan başlıcaları: Adalar Kınalı Ada Dinlenme Evi, Ptt-Kınalıada Şubesi ve Rum Mezarlığı’dır. İlçeden konut arayan kişiler mahallede yer alan alışveriş noktalarını da araştırmaktadır. Bu alışveriş rotalarından başlıcaları: Kınalı Süper Market, Binbir Avantaj Market, A-101 Kınalıada, Alpay Market, Yıldırım Kardeşler Gıda, Orhan Bakkal, Akdağ Gıda ve Kardeşler Bakkaliye’dir. Kınalıada satılık ev arayan kişiler mahalle ulaşımı ile yakından ilgilenmektedir. Mahalle bir ada konumundadır. Bu nedenle vapur ulaşımı mahalleye ulaşımın temel unsurudur. Şehir Hatları Vapuru’nun yaz kış ulaşım sağladığı Kınalıada’da yaz ve kış dönemlerinde farklı ulaşım tarifeleri uygulanmaktadır. Özellikle yaz dönemlerinde ilçeyi ziyaret eden yerli ve yabancı turist sayısı oldukça fazladır. Bu nedenle de vapur seferleri yaz dönemlerinde arttırılmaktadır. Mahalle için ulaşımda ise motorsiklet, bisiklet ve çok az miktarda ise araba kullanılmaktadır. İlçe Marmara geçiş ikliminin etkisi altındadır. Bu nedenle ilçede yazlar sıcak, kışlar ise soğuk ve yağışlı geçmektedir. Kış dönemlerinde artan yağışlar zaman zaman vapur seferlerinin iptal olmasına neden olabilmektedir.

Kınalıada Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Nüfus Ve Sokak Bilgisi

Türkiye İstatistik Kurumu 2018 verilerine göre mahalle toplam nüfusu 1.775’tir. Mahalle nüfusunun 929’unu erkek, 846’sını kadın nüfusu oluşturmaktadır. Kınalıada satılık daire arayan kişilerin mahallede konut tercihinde bulunabileceği 18 adet cadde ve sokak bulunmaktadır. Adalar Kınalıada satılık konut tercihinde bulunabileceğiz sokaklar ve caddeler: Ağ Yazar Sokak, Balmumcu Sokak, Çandarlı Sokak, Çınarlı Köşk Sokak, Güneşli Sokak, Kınalı Fırın Ardı Sokak, Köşklü Sokak, Nar Çiçeği Sokak, Sakızlı Sokak, Serap Sokak, Tekinay Sokak, Yaya Sokak, Yazıcıoğlu Sokak, Akasya Caddesi, Alsancak Caddesi, Kınalı Ada İskele Caddesi, Korkut Caddesi ve Manastır Caddesi’dir.

Sizler de satılık daire tercihini İstanbul iline bağlı Adalar ilçesinin Kınalıada mahallesinden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden Adalar Kınalıada uygun fiyatlı satılık ev ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret ederek tercih etmek istediğiniz konuta hızlı, keyifli ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

18 Nisan 2024

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.