Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Buca Yıldız Mahallesi Kiralık Ev

araması için 25 ilan bulundu
search
Yıldız Mahallesicancel
Bucacancel
İzmircancel

Yıldız Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin İlçe Tanıtım Rehberi

Emlakjet.com ailesi olarak bölgedeki en güvenilir, en kaliteli ve en uygun evleri sizlere sunmak için oluşturduğumuz bu tanıtım rehberinde; bu defa Yıldız Mahallesi kiralık konut arayanlarımız için İzmir’in Buca ilçesinin mahallerinden biri olan Yıldız Mahallesi’ne doğru bir yolculuğa çıkıyoruz. Buca ilçesinin tarihi geçmişi MÖ 130’lara, antik çağlara kadar uzanmaktadır. 868 yılında Buca'nın kuzeydoğusunda antik döneme ait büyük bir kadın büstü ortaya çıkarılmış olup bu büst halen Londra'daki İngiliz Müzesi'nde sergilenmektedir. Bu ilçenin kuzeyinde Konak, kuzeydoğusunda Bornova, doğusunda Kemalpaşa, güneyinde Torbalı, güneybatısında Menderes, batısında Gaziemir ve Karabağlar ilçeleri bulunmaktadır. Nüfus bakımından İzmir'in en büyük ilçesidir.  Buca adı ilk kez 1688 yılında Fransız Konsolosluğu kayıtlarında görülmüştür. Bu yılda bir deprem olmuş, Fransız Konsolosluğu Buca'ya taşınmıştır. Buca, İzmir'in 9 kilometre güneydoğusunda, Nif Dağı'nın güney eteklerine yerleşmiştir. Yüzölçümü 178 kilometrekare, denizden yüksekliği ise 38 metredir. Bu ilçeye bağlı olan Yıldız Mahallesi ise 2021 yılı TUİK son nüfus bilgilerine göre 25.585 nüfusa sahip olup Buca'nın kalabalık nüfuslu mahallelerinden biri olarak yerini almaktadır.  

Yıldız Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Kurum, Etkinlik ve Ulaşım Bilgileri

Memur veya çalışan olup bu mahalle ile sürekli bir bağlantı halinde olduğunuz bir durumunuz var ise Buca ilçesinin Yıldız Mahallesi’ne ait yakın civarlardaki başlıca bilmeniz gereken ve ihtiyaç duyabileceğiniz resmi, belediye ve özel kurumlar şunlardır: 

Yıldız Mahallesi’ne ait bazı resmi veya özel kurumlar bulunmaktadır. Bunlar;

  • Yıldız Mahallesi Muhtarlığı

  • Buca Belediyesi Nikah Sarayı

Yıldız Mahallesi’ne ait bazı eğitim kurumları bulunmaktadır. Bunlar;

  • Özel Melekler Evi Anaokulu

  • Sevgi Ferit Ortaokulu

  • Özel Buca Sınav Koleji İlkokulu

  • Özel Buca Sınav Koleji Ortaokulu

  • Özel Buca Sınav Koleji Fen Lisesi

  • Özel Buca Sınav Koleji Anadolu Lisesi

 

Buca Yıldız Mahallesi kiralık konut arayanlar için bu bölgeye ilçe dışı ve mahalle içi ulaşım; yakın çevreden ESHOT Otobüs Hattı, Taksi ve Minibüs aracılığı ile sağlanmaktadır.  

Yıldız Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin İlçe Konut Fiyat Bilgisi

Emlakjet’in kiralık ev fiyatları doğrultusunda oluşturduğumuz Buca ilçesinin Yıldız Mahallesi’ne ait fiyatlar, dairelerin konumuna, yaşına, metrekaresine, oda sayılarına, otobüs duraklarına, manzarasına, etkinlik alanlarına, okullara, hastanelere veya devlet kurumlarına olan yakınlıklarına göre değişimler gösterebilir. Dilerseniz bu evleri Yıldız Mahallesi’nde eşyalı veya eşyasız şekilde de bulabileceğiniz gibi günlük, haftalık, aylık, yıllık seçeneklerle de kiralayabilirsiniz. Eğer ki memur veya çalışan olup bu mahalle ile sürekli bir bağlantı halinde olduğunuz bir durumunuz var ise örneğin; Buca'ın Yıldızbir mahallesinden ev kiralayıp Yıldız Mahallesi’ne gün içerisinde belli saatlerde gelen toplu taşıma araçlarıyla ulaşıp kendinize farklı alternatif çözümler de üretebilirsiniz. Eğer Buca ilçesinin Yıldız Mahallesi’nde kiralık konut, bina, arsa, müstakil ev veya dükkan kiralamak gibi bir fikriniz var ise bu konuda daha detaylı bir yardım almak için Emlakjet.com listeleme sayfasına İzmir Buca Yıldız Mahallesi kiralık daire sahibinden yazarak istediğiniz kriterlerdeki evleri seçeneklerden filtreleyip emlakçılarımız veya ev sahiplerimizle iletişime geçebilirsiniz. 




İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Buca Kiralık Ev
29 Ekim Mahallesi Kiralık EvAdatepe Mahallesi Kiralık EvAkıncılar Mahallesi Kiralık EvAtatürk Mahallesi Kiralık EvAydoğdu Mahallesi Kiralık EvBarış Mahallesi Kiralık EvBelenbaşı Köyü Kiralık EvBelenbaşı Mahallesi Kiralık EvBuca Kiralık EvBuca Koop. Mahallesi Kiralık EvBuca OSB Mahallesi Kiralık EvCumhuriyet Mahallesi Kiralık EvÇağdaş Mahallesi Kiralık EvÇaldıran Mahallesi Kiralık EvÇamlık Mahallesi Kiralık EvÇamlıkule Mahallesi Kiralık EvÇamlıpınar Mahallesi Kiralık EvDicle Mahallesi Kiralık EvDoğancılar Köyü Kiralık EvDoğancılar Mahallesi Kiralık EvDumlupınar Mahallesi Kiralık EvEfeler Mahallesi Kiralık EvFırat Mahallesi Kiralık EvGaziler Mahallesi Kiralık EvGöksu Mahallesi Kiralık EvGüven Mahallesi Kiralık EvHürriyet Mahallesi Kiralık Evİnkılap Mahallesi Kiralık Evİnönü Mahallesi Kiralık Evİşçievleri Kiralık Evİzkent Mahallesi Kiralık EvKaracaağaç Köyü Kiralık EvKaracaağaç Mahallesi Kiralık EvKaranfil Mahallesi Kiralık EvKaynaklar Kiralık EvKaynaklar Merkez Mahallesi Kiralık EvKırıklar Köyü Kiralık EvKırklar Mahallesi Kiralık EvKozağaç Mahallesi Kiralık EvKuruçeşme Mahallesi Kiralık EvLaleli Mahallesi Kiralık EvMenderes Mahallesi Kiralık EvMurathan Mahallesi Kiralık EvMustafa Kemal Mahallesi Kiralık EvSeyhan Mahallesi Kiralık EvŞirinkapı Mahallesi Kiralık EvŞirinyer Kiralık EvUfuk Mahallesi Kiralık EvVali Rahmi Bey Mahallesi Kiralık EvYaylacık Mahallesi Kiralık EvYenigün Mahallesi Kiralık EvYeşilbağlar Mahallesi Kiralık EvYıkıkkemer Kiralık EvYıldızlar Mahallesi Kiralık EvYıldız Mahallesi Kiralık EvYiğitler Mahallesi Kiralık EvZafer Mahallesi Kiralık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.